Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Bezdrátový Extender TP-Link RE305 Oživí mrtvé zóny ve Wi-Fi síti díky silnému rozšíření s kombinovanou rychlostí přenosu dat až 1,2Gbit/s. Pracuje v obou pásmech 2,4GHz (300Mbit/s) i 5GHz (867Mbit/s) a zajistí stabilnější používání bezdrátové sítě. Inteligentní kontrolka signálu pomáhá díky indikaci síly signálu najít pro extender nejlepší umístění, aby pokrytí Wi-Fi signálem bylo optimální. Pracuje s jakýmkoli Wi-Fi routerem nebo bezdrátovým access pointem

Xiaomi Mi WiFi Range Extender AC1200 je nejvýkonější WiFi zesilovač od Xiaomi. Pracuje s 2.5GHz i 5GHz pásmy s přenosovou rychlostí až 1200 Mbps. Ovládání skrze aplikaci Mi Home. Funkce SmartLink pro možnost automatického připojení k sekundárnímu zdroji internetu během výpadku. Přístroj spolupracuje s většinou WiFi routerů. Ethernet port pro drátové internetové připojení k extenderu.

Univerzální bezdrátový extender 300 Mbit/s

Už vás nebaví mrtvé zóny Wi-Fi u vás doma? Zařízení RE205 Range Extender se bezdrátově připojuje k routeru Wi-Fi, posiluje a rozšiřuje svůj signál do oblastí, na které nemůže dosáhnout sám, a zároveň snižuje rušení signálu, aby zajistilo spolehlivé pokrytí Wi-Fi v celé domácnosti nebo kanceláři.

Jeden router má omezené pokrytí WiFi a vždy způsobuje mrtvé zóny. TP-Link Extender RE330 se bezdrátově připojí k vašemu stávajícímu routeru a rozšíří jeho WiFi signál do oblastí, kam sám nedosáhne. Užijte si stabilní a vysokorychlostní síťový zážitek AC1200, ať jste kdekoli doma.
- Eliminujte oblasti se slabým signálem s plným pokrytím Wi-Fi

TL-WA855RE je bezdrátový extender se kterým rozšíříte stávající Wi-Fi síť, přesně tam kde jí potřebujete. Extender má dvě externí antény pro rychlejší a spolehlivější pokrytí. TP-Link TL-WA855RE podporuje rychlost bezdrátové sítě až 300Mbps.

Rozšiřte vaše současné pokrytí Wi-Fi pro dodání rychlé a spolehlivé drátové a bezdrátové připojitelnosti
Externí antény pro rychlejší a spolehlivější Wi-Fi
Podporuje mód AP, což vytváří nový Wi-Fi access point
Snadno rozšiřte pokrytí Wi-Fi stisknutím Range Extender tlačítka
Nastavte rozvrh napájení range extenderu pro šetření energie
Aplikace Tether umožňuje snadný vzdálený přístup a ovládání mobilních zařízení
Pracuje s jakýmkoli Wi-Fi routerem

 
TECHNICAL SPECS

Díky TP-Linku RE505X můžete rozšířit pokrytí vaší Wi-Fi 6 sítě a uživat si tak rychlého bezdrátového připojení v každém koutě vaší domácnosti! Nejnovější technologie Wi-Fi minimalizuje odezvu, eliminuje nekonečné načítání a mrtvá místa bez signálu.
Klíčové vlastnosti WiFi Extenderu TP-Link RE505X

RE505X je vybaven nejnovější bezdrátovou technologií Wi-Fi 6 pro rychlejší přenost dat, větší kapacitu a snížené přetížení sítě.
Vytvoří síť Mesh připojením k routeru OneMesh pro bezproblémové pokrytí v celé domácnosti.
Gigabitový Ethernetový port - Poskytuje rychlejší kabelové připojení k chytrým televizorům, počítačům a herním konzolím
Inteligentní signální světlo  - Pomáhá určit nejlepší umístění pro optimální pokrytí Wi-Fi uvedením síly signálu v aktuálním umístění
Režim AP - vytvořte nový přístupový bod Wi-Fi pro vylepšení vaší kabelové sítě pomocí Wi-Fi
TP-LINK Tether App - Snadný přístup a správa vaší sítě pomocí jakéhokoli mobilního zařízení iOS nebo Android
Maximální kompatibilita - Rozšiřte dosah libovolného...

WiFi Extender 802.11ax/ac/a/b/g/n AX1800 (2,4GHz: 574 Mb/s; 5GHz: 1201 Mb/s), 1x Gigabitový LAN port 1000 Mb/s, 2x externí anténa 5dBi, podpora WiFi+ Mesh, MU-MIMO, Repeater / Access Point, WPS, zabezpečení WPA/WPA2/WP3. Rozšíření stávající WiFi sítě.Popis produktuOpakovač WiFi signálu Tenda A27 slouží pro rozšíření a zesílení stávající bezdrátové WiFi sítě. Účinně vykrývá místa, kde je signál již slabý nebo zcela nedostupný. Používá moderní technologie pro šíření Wi-Fi signálu jako WiFi 6 - AX1800, MU-MIMO, podporuje WiFi+ Mesh a nejnovější zabezpečení WPA3.FunkceTenda A27 se připojí na váš stavájící WiFi router v domácnosti, kanceláři apod. a tento WiFi signál zesílí a rozšíří do dalších místností, zahrady apod.Výkon a designDíky silným externím anténám a rychlosti WiFi AX1800 dokáže pokrýt více než stejnou plochu jako stávající WiFi router. Společně s velmi elegantním designem a malými rozměry se hodí do každého prostředí.FlexibilitaTendu A27 nemusíte pouze ponechat na jednom místě, po tom kdy je spárovaná...

Už vás nebaví mrtvé zóny vašeho Wi-Fi signálu? Mercusys MW300RE je eliminuje, posílením a rozšířením signálu do oblastí, které sám router nedokáže kvalitně pokrýt. Snižuje také rušení signálu a zajišťuje spolehlivé Wi-Fi pokrytí v celé vaší domácnosti nebo kanceláři.

Režim Range Extender zvyšuje bezchybně bezdrátový signál na dosud nedosažitelné nebo obtížné oblasti
Dvě externí antény s technologií MIMO pomáhají nastavit MW300RE na rozdíl od běžných rozšiřovačů rozsahu
Jednoduše rozšiřte bezdrátové pokrytí stisknutím tlačítka WPS
Miniaturní rozměry a nástěnné provedení umožňují snadné nasazení a pohyb flexibilní
Vícebarevná dioda LED vám pomůže najít správné místo pro poskytování nejlepšího rozšíření Wi-Fi

WiFi Extender 802.11ac/a/b/g/n až 750Mbps, 1x LAN port RJ45 100 Mb/s, 2x externí anténa 2dBi, Repeater/AP, WPS, zabezpečení WEP/WPA/WPA2. Rozšíření stávající WiFi sítě.Popis produktuOpakovač WiFi signálu Tenda A15 slouží pro rozšíření a zesílení stávající bezdrátové WiFi sítě. Účinně vykrývá místa, kde je signál již slabý nebo zcela nedostupný.FunkceTenda A15 se připojí na váš stavájící WiFi router v domácnosti, kanceláři apod. a tento WiFi signál zesílí a rozšíří do dalších místností, zahrady apod.Výkon a designDíky silným externím anténám a rychlosti WiFi AC750 (5GHz: 433 Mb/s; 2,4GHz: 300 Mb/s) dokáže pokrýt více než stejnou plochu jako stávající WiFi router. Společně s velmi elegantním designem a malými rozměry se hodí do každého prostředí.FlexibilitaTendu A15 nemusíte pouze ponechat na jednom místě, po tom kdy je spárovaná s vaším stávajícím routerem ji můžete volně přemisťovat po domě, kde je třeba. Nastavení zůstává stále uloženo a není nutná nová konfigurace.Jednoduché nastaveníPomocí funkce WPS stačí...