Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Aktivní ovladač studiových monitorů společnosti Palmer. Přepínání mezi zdroji signálu a monitory je jednou z nejběžnějších úkolů v jakémkoliv studiu. Jednoduché a intuitivní zařízení nabízí ergonomický design a dva ovládací prvky hlasitosti. Výběr zdroje zvuku a reproduktorů probíhá pomocí tlačítka.

K dispozici jsou tři analogové stereo vstupy, jeden S/PDIF vstup, výstupy pro 3 páry monitorů s vlastním ovládáním hlasitosti a výstup pro mono reproduktor nebo subwoofer. Zařízení obsahuje correlation meter, který zobrazuje fázový rozdíl mezi levým a pravým kanálem stereo signálu pro jednoduchou indikaci chyb.

Monicon XL je vybaven plně analogovým zvukovým obvodem - nezpůsobuje latenci ani zkreslení signálu. Nabízí 2 sluchátkové výstupy s ovládáním hlasitosti, main cue selector přepínače, cue master ovládání a talkback mikrofon s vypínačem + ovládáním hlasitosti. Navíc je k dispozici mute a dim tlačítko s regulací hlasitosti pro okamžité snížení úrovně na nastavenou hodnotu.

Typ: Desktop;Monitor Controller
USB: Ne
Výška (cm): 8.4
Napájení: Aktivní
Balení obsahuje: Adaptér;Manuál
Hmotnost netto (kg): 1.51
Výstupy: Jack 3,5 mm TRS
Vstupy: Jack 3,5 mm TRS;RCA;SPDIF;6,3mm Jack
Počet výstupů: 6
Ovládání: PFL source;Audio DIM;Mono;Attenuation;Talkback;nput selector;Output selector;Mute
ADAT: Ne
AES/EBU: Ne
Počet kanálů: 3
S/PDIF: Ano
MP3 / linkový vstup: Ano
Sluchátkový výstup: Ano
LAN: Ne
Adaptér součástí: Ano
Hloubka (cm): 21.5
Mikrofonní vstup: Ne
Fantomové napájení: Ne
Šířka (cm): 25.4
Země původu: Německo

Věděli jste, že Midas je jednou z nejuznávanějších značek používaných audio profesionály po celém světě? Nyní můžete získat vybavení, které používají profesionálové! STUDIO XL přichází se dvěma nejmodernějšími mikrofonními předzesilovači Midas s +48V fantomovým napájením, ultra nízkým šumem, vysokým gainem a audiofilskou kvalitou.STUDIO XL je ideálním řešením pro domácí nebo profesionální studia nebo jako součást většího zařízení. Prémiové komponenty s ultra nízkou hlučností a velká světlá výška umožňují vaší hudbě zazářit co nejlépe – to platí zejména pro jeden z nejdůležitějších zdrojů: zpěv!STUDIO XL je víc než jen ovladač monitoru – přidali jedno z nejlepších USB audio rozhraní s nejvyšším možným rozlišením a nejnižší latencí. Plná vzorkovací frekvence 192 kHz při jasném 24-bitovém rozlišení vám vykouzlí úsměv na tváři při poslechu ostrého a úžasného zvuku, který získáte.Se STUDIO XL se nebudete muset obávat žádného USB šumu nebo hučení. Super tichý USB I/O s až o 8 dB nižším šumem než jiná audio rozhraní na trhu, zatímco nižší výstupní impedance na STUDIO XL umožňuje ještě vyšší výstupní hlasitost.Na rozdíl od typických a levných potenciometrů používaných konkurencí, STUDIO XL využívá špičkovou technologii VCA (Voltage Controlled Amplifier). Zatímco konvenční ovladače monitoru přenášejí signál přímo přes potenciometr hlasitosti, STUDIO XL ovládá samostatný vysoce přesný obvod zesilovače, který řídí změnu hlasitosti. To poskytuje dokonalou stereo a fázovou koherenci, přesné nastavení úrovně, přesný zvuk a žádné zhoršení kvality v průběhu času.Skutečně velký otočný knob vám umožňuje provádět přesné úpravy s lehkostí a nastavovat úrovně rychle a přesně - což je důležité pro výsledný zvuk, pokud jde o mixování a mastering.
Rozhraní: USB B
Ovládání: Dim;Mute;Hlasitost;Mono;Monitor Select
Vstupy: Talkback;AUX IN;Jack 6,3 mm TRS;Combo (XLR/Jack);Nožní spínač;Jack 3,5 mm TRS
Výstupy: Konektor pro sluchátka 6,3 mm TRS;Jack 6,3 mm TRS
Podpora MIDI: Ne
LAN: Ne
ADAT: Ne
Typ: USB
Mikrofonní vstup: Ano
Kompatibilní s: macOS;Windows
Sluchátkový výstup: 2
USB: Ano
Fantomové napájení: Ano
Balení obsahuje: Adaptér;USB kabel;Manuál
Šířka (cm): 25.2
Počet kanálů: 6
Napájení: Adaptér
Země původu: Čína
Vzorkovací frekvence: 96 kHz;44.1 kHz;48 kHz;192 kHz / 24 bit;88.2 kHz
Výška (cm): 8.0
Počet výstupů: 8
USB verze: 2.0
Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz
Adaptér součástí: Ano
Varianta: XL
Hloubka (cm): 16.3
Vstupy nástroje: Ano
Předzosilovače: 2

Pasivní mini mixér. Je vložen mezi stereofonní výstup notebooku, počítače nebo rozhraní a aktivní monitorovací systém a umožňuje tak pohodlné a přesné ovládání hlasitosti monitorů z pracovní stanice. Pasivní obvod s pouze několika komponenty nemá na zvuk žádný vliv. Mute a mono tlačítka umožňují ztlumení výstupů. Vstupy a výstupy regulátoru jsou vybaveny XLR konektory a 3,5 mm stereo TRS konektory, které se obvykle nacházejí na počítačích. Vstupy umožňují i připojení s konektory TRS s průměrem 6,3 mm. Rozměry: 164 x 62 x 85 mm. Hmotnost: 0,75 kg
Země původu: Německo
Ovládání: Mute switch;Mono switch;Attenuation
Balení obsahuje: Manuál
Šířka (cm): 16.4
Typ: Monitor Controller;Desktop
Napájení: Pasivní
Fantomové napájení: Ne
MP3 / linkový vstup: Ne
Hmotnost netto (kg): 0.75
Mikrofonní vstup: Ne
Výška (cm): 6.2
Hloubka (cm): 8.5
Vstupy: Combo (XLR/Jack)
Výstupy: XLR;Jack 3,5 mm TRS
Sluchátkový výstup: Ne
USB: Ne
Adaptér součástí: Ne

Pasivní mini mixér. Je vložen mezi stereofonní výstup notebooku, počítače nebo rozhraní a aktivní monitorovací systém a umožňuje tak pohodlné a přesné ovládání hlasitosti monitorů z pracovní stanice. Pasivní obvod s pouze několika komponenty nemá na zvuk žádný vliv. Mute a mono tlačítka umožňují ztlumení výstupů. Vstupy a výstupy regulátoru jsou vybaveny XLR konektory a 3,5 mm stereo TRS konektory, které se obvykle nacházejí na počítačích. Vstupy umožňují i připojení s konektory TRS s průměrem 6,3 mm. Rozměry: 164 x 62 x 85 mm. Hmotnost: 0,75 kg. V bílém barevném provedení. Limitovaná barevná edice.
USB: Ne
Mikrofonní vstup: Ne
Typ: Monitor Controller;Desktop
Balení obsahuje: Manuál
MP3 / linkový vstup: Ne
Sluchátkový výstup: Ne
Vstupy: Combo (XLR/Jack)
Výstupy: Jack 3,5 mm TRS;XLR
Ovládání: Mute switch;Mono switch;Attenuation
Výška (cm): 6.2
Hloubka (cm): 8.5
Fantomové napájení: Ne
Hmotnost netto (kg): 0.75
Šířka (cm): 16.4
Napájení: Pasivní
Země původu: Německo
Adaptér součástí: Ne

Ovladač hlasitosti vhodný pro ovládání hlasitosti reproduktorů pro PC a MAC nebo na použití jako sluchátkový zesilovač. Nabízí přehrávání v kvalitě 24-bit / 96 kHz. Na používání není třeba instalovat žádný software ani používat externí zdroj napájení, ovladač se napájí pomocí USB. Součástí produktu je i USB a RCA kabel. Rozměry: 66 x 44 x 70 mm. Hmotnost: 200 g.
Mikrofonní vstup: Ne
USB: Ano
Hloubka (cm): 7.0
Výška (cm): 4.4
Vzorkovací frekvence: 48 kHz / 24 bit;48 kHz / 16 bit;32 kHz / 16 bit;32 kHz / 24 bit;44.1 kHz / 24 bit;44.1 kHz / 16 bit
Počet kanálů: 1
Balení obsahuje: RCA kabel;USB kabel
Barva: Černá
Napájení: Aktivní
Hmotnost netto (kg): 0.19
Ovládání: Volume Knob
Výstupy: RCA;Sluchátka
S/PDIF: Ne
Adaptér součástí: Ne
ADAT: Ne
AES/EBU: Ne
Sluchátkový výstup: Ano
Šířka (cm): 6.6
Fantomové napájení: Ne
Vstupy: USB
Počet výstupů: 2
MP3 / linkový vstup: Ne
LAN: Ne
Typ: Desktop
Země původu: Čína

Pasivní ovladač pro studiové monitory. Ovladač je na zadním panelu vybaven dvojicí stereo vstupů typu Jack 6,3 mm a RCA / Jack 3,5 mm stereo. a dvojicí výstupů Jack 6,3mm 2x mono / Jack 3,5 mm stereo a 2x XLR. Zařízení tedy umožňuje kontrolovat a separátně spínat dvojici stereo cest pomocí tlačítek na předním panelu. Kromě toho je k dispozici i velký ovladač hlasitosti a tlačítka pro funkce Mono a Mute. Barevné provedení: Black / Red.
Typ: Monitor Controller;Desktop
Balení obsahuje: Manuál
Ovládání: L/R Switch;Hlasitost;A/B Selection Switch
Adaptér součástí: Ne
Vstupy: Jack 3,5 mm;RCA;Jack 6,3 mm TRS
Mikrofonní vstup: Ne
Fantomové napájení: Ne
ADAT: Ne
AES/EBU: Ne
Výška (cm): 5.1
Šířka (cm): 12.7
S/PDIF: Ne
Počet výstupů: 5
Sluchátkový výstup: Ne
MP3 / linkový vstup: Ano
Země původu: Čína
USB: Ne
Napájení: Pasivní
LAN: Ne
Hmotnost netto (kg): 0.48
Počet kanálů: 2
Hloubka (cm): 16.5

Stereo systém vhodný pro monitory a reproduktory. Je vhodný pro použití v různých podmínkách, od malých místností, na video monitorování, do dozorčích místností, až po zábavní parky. Jeho základ tvoří kvalitní zesilovač třídy D a dva reproduktory rozměrů 110 x 40 mm. Na předním panelu má 26-bodový LED ukazatel, potenciometr pro volume a mute tlačítko, které slouží buď pro bude funkce mute nebo utlumení o -20 dB. Připojuje se pomocí XLR a 6,3 mm konektorů, nebo je ho možné připojit i pomocí digitálního AES / EBU vstupu. Disponuje výstupem pro sluchátka. Nabízí dva módy, VOICE a MU-SIC, pro širší frekvenční rozsah. Je možné jej namontovat do racku. Rozměry: 482 x 44 x 284 mm. Hmotnost: 3,5 kg.
Napájení: 240V
Adaptér součástí: Ne
Země původu: Čína
Možná montáž do racku: Ano
Sluchátkový výstup: Ano
Výstup pro DI: Ne
USB: Ne

Sofistikovaný monitorový kontrolér pro nahrávací a postprodukční studia i domácí zvukové stanice se může stát centrem vašeho audio řetězce. Kontrolér distribuuje stereofonní signál ze 4 nezávislých zdrojů do 3 párů aktivních monitorů. K dispozici je i alternativní monofonní Sub výstup pro napájení Wooferu nebo monofonního kontrolního monitoru, který jde přiřadit ke kterémukoli páru monitorů. Dva digitální vstupy, Optický a S/PDIF, značně rozšiřují možnosti připojení ke kontroléru. K okamžité kontrole signálu slouží funkční tlačítka Dim, Cut, Pol a Mono. Smart Touchpoints umožňuje individuální nastavení jednotlivých monitorových cest, přiřazení SUB k některému ze stereopáru monitorů.

4 sluchátkové výstupy s vlastní regulací úrovně nabízejí individuální výběr zdroje zvukového signálu. Tak lze nakonfigurovat až čtyři nezávislé cesty pro čtyři různé hudebníky nebo posluchače. Talkbacková sekce dává na výběr interní nebo externí mikrofon s možností napájení +48 V. Směrování talkbackového signálu lze operativně měnit do libovolné kombinace sluchátkových výstupů. Úroveň mikrofonu je možné regulovat. Nero si poslední nastavení pamatuje i po vypnutí. (přiřazení SUB k monitorům, zdroje sluchátek a směrování Talkbacku). Díky Precision Matched Attenuation Technology nedochází k žádnému rušivému praskání nebo nechtěným efektům. A to jak při volbě zdroje signálu, tak při přepínání monitorů, nebo užitím funkcí Dim, Cut, Pol a Mono. I při regulování hlasitosti Control Room nebo úrovně sluchátek je zaručen bezproblémový tichý chod a hlasitostní vyvážení úrovní obou kanálů stereosignálu.

Země původu: Čína
Balení obsahuje: Manuál;Adaptér
Počet výstupů: 12
Výška (cm): 7.5
Ovládání: Polarity;Mute;Talkback;Dim;Mono;Hlasitost
Vstupy: RCA;Optická;XLR;S/PDIF;Jack 6,3 mm TS;Jack 3,5 mm TRS
Adaptér součástí: Ano
Sluchátkový výstup: Ano
Fantomové napájení: Ano
Hmotnost netto (kg): 2.0
Předzosilovače: 1
S/PDIF: Ano
LAN: Ne
Výstupy: Sluchátkový jack 3,5 mm TRS;Jack 6,3 mm TS;Sluchátkový jack 6,3 mm TRS;Jack 6,3 mm TRS
Typ: Monitor Controller;Desktop
Šířka (cm): 25.5
Barva: Černá
Napájení: Aktivní
Hloubka (cm): 15.5
Počet kanálů: 4
ADAT: Ne
AES/EBU: Ne
USB: Ne
Mikrofonní vstup: Ano
MP3 / linkový vstup: Ano

Pasivní stereo ovladač úrovně ve verzí XLR. Je určen pro přesné ovládání hlasitosti linkových signálů mezi zdroji analogového signálu a zesilovači nebo aktivními reproduktory, jako například mezi počítačovou zvukovou kartou a aktivními reproduktory. Je vybaven dvěma vyváženými combo vstupy XLR/6,3 mm, dvěma vyváženými XLR výstupy, jedním 3,5 mm stereo vstupem a 3,5 mm stereo výstupem. Ovládá se pomocí velkého ovladače s jednoduchou regulací. Kromě toho je vybaven tlačítkem Mute a vysokokvalitní kovovou konstrukcí s předním panelem z broušeného hliníku.
Napájení: Adaptér
Adaptér součástí: Ne
Země původu: Čína

Bluetooth USB adaptér umožňuje bezdrátové použití pro AR-48c Ring Controller a přináší bezdrátové ovládání všech MIDI nástrojů a zařízení připojených k PC - sampler, syntezátor, drum machine, jakož i efektové procesory s podporou MIDI. BTA-1 je zároveň kompatibilní s mixpultem LiveTrak L-20. Nabízí ovládání prostřednictvím bezplatné mobilní aplikace pro iOS. Aplikace nabízí často používané funkce mixpultu včetně: Fader Levels, Modes, Scenes, EQ, EFX sends, returns, parameters, a mnoho dalších.



Země původu: Čína
Typ: Bluetooth;Vysílač
Kompatibilní s: AR-48c Ring Controller
Kompatibilita: Zoom