Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Baterie s kapacitou 2750mAh je pro mobilní telefony Apple iPhone 6s Plus
Li-Pol baterie nemá paměťový efekt a je chráněna proti přebití, přepólování a přehřátí.
Vlastnosti baterií Li-Pol:

Náhradní neoriginální baterie EB-BG950ABE kompatibilní s mobilním telefonem Samsung Galaxy S8 (SM-G950). Baterie EB-BG950ABE nemá paměťový efekt a je chráněna proti přebití, přepólování a přehřátí.
Baterie EB-BG950ABE pro mobilní telefon Samsung Galaxy S8 (SM-G950).
Vlastnosti baterie typu Li-Ion 3000mAh:

Nemá paměťový efekt
Před prvním použitím baterie doporučuje baterii naformátovat - tj. 3 x plně nabít a vybít do samovolného vypnutí telefonu.
Životnost až 1000 nabíjecích cyklů
3000mAh
Baterii můžete dobíjet jakoukoliv nabíječkou k danému typu telefonu (originální nebo kompatibilní)

Xiaomi Battery BM54 (OEM) 150 CZK  -28% 
Originální baterie BM54 pro Xiaomi Redmi Note 9T / Note 9 5G, 5000mAh Li-Pol. Originální baterie nemá paměťový efekt a je chráněna proti přebití, přepólování a přehřátí.
Vlastnosti baterií Li-Pol:

Baterie Blue Star s kapacitou 3969mAh. Baterie je kompatibilní se Apple iPhone 11 Pro Max. Baterie nemá paměťový efekt a je chráněna proti přebití, přepólování a přehřátí.
Vlastnosti baterie :- Nemá paměťový efekt.- Zabraňuje přehřátí a roztření baterie.- Před prvním použitím baterie doporučujeme baterii naformátovat (3x plně nabít a vybít do samovolného vypnutí telefonu).- Životnost 300-500 nabíjecích cyklů při plné kapacitě (průměr nabíjení 250x/rok).- Po 1200-1500 nabíjecích cyklech ztrácí baterie až poloviční kapacitu a je potřeba zakoupit novou.- Baterii můžete dobíjet jakoukoliv nabíječkou k danému typu telefonu (originální nebo kompatibilní). Jak prodloužit životnost baterie: - Nenechávejte zbytečně dlouho plně nabité nebo úplné vybité baterie stát.- Optimálně skladujte záložní baterii v chladu a při tak 40% nabití. - Nevybíjejte do úplného vybití (tzn. když mobil nahlásí baterie vybitá, nesnažte se ji zbytečně úplně vybít) - je mnohem lepší ji dvakrát vybít na 50% než jednou na 0%.- Vyhněte se vystavování...

Baterie WiTech s Ti čipem + lepení s kapacitou 1715mAh pro mobilní telefon Apple iPhone 6s. Tato baterie má vlastnosti originální baterie. Obsahem balení je také lepení pro snadnou instalaci, pevný plastový obal zajistí nepoškození flex kabelu.
Upozornění: u baterie stačí klasická, prostá výměna. Při pokusu o přehrání SN dochází k poničení FW baterie a záruka tím zaniká.
Rozdíl mezi Ti a Tw čipy:Ti čipy: Baterie s těmito čipy mají vlastnosti originální baterie. Tyto čipy komunikují s daným telefonem, ten si tak sám lépe přizpůsobí nabíjení a lépe se o baterii stará. Tw čipy: Jedná se o alternativní variantu baterie bez přímé podpory řízeného nabíjení, ale telefon spolu s tímto čipem stále umí baterii bezpečně nabít.
Kapacita: 1715mAh
Kompatibilita: Apple iPhone 6s

Baterie WiTech s Ti čipem + lepení s kapacitou 2942mAh pro mobilní telefon Apple iPhone XR. Tato baterie má vlastnosti originální baterie. Obsahem balení je také lepení pro snadnou instalaci, pevný plastový obal zajistí nepoškození flex kabelu.
Upozornění: u baterie stačí klasická, prostá výměna. Při pokusu o přehrání SN dochází k poničení FW baterie a záruka tím zaniká.

Baterie WiTech s Ti čipem + lepení s kapacitou 3046 mAh pro mobilní telefon Apple iPhone 11 Pro. Tato baterie má vlastnosti originální baterie. Obsahem balení je také lepení pro snadnou instalaci, pevný plastový obal zajistí nepoškození flex kabelu.
Upozornění: u baterie stačí klasická, prostá výměna. Při pokusu o přehrání SN dochází k poničení FW baterie a záruka tím zaniká.

Baterie WiTech s Ti čipem + lepení s kapacitou 2691mAh pro mobilní telefon Apple iPhone 8 Plus. Tato baterie má vlastnosti originální baterie. Obsahem balení je také lepení pro snadnou instalaci, pevný plastový obal zajistí nepoškození flex kabelu.
Upozornění: u baterie stačí klasická, prostá výměna. Při pokusu o přehrání SN dochází k poničení FW baterie a záruka tím zaniká.

Xiaomi Battery BM3F (OEM) 240 CZK  -22% 
Originální baterie pro Xiaomi Mi 8 Pro, Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, 3000mAh Li-Pol. Originální baterie nemá paměťový efekt a je chráněna proti přebití, přepólování a přehřátí.
Vlastnosti baterií Li-Pol:

Baterie Xiaomi BP4D Li-Ion s kapacitou 4820mAh, nemá paměťový efekt a je chráněna proti přebití, přepólování a přehřátí.
 Vlastnosti baterií Li-Ion:

nemá paměťový efekt
zabraňuje přehřátí a roztržení baterie
před prvním použitím baterie doporučujeme baterii naformátovat (1x plně nabít a vybít do samovolného vypnutí telefonu)
baterii můžete dobíjet jakoukoliv nabíječkou k danému typu telefonu (originální nebo kompatibilní)

Jak prodloužit životnost baterie: 

nenechávejte zbytečně dlouho plně nabité nebo úplné vybité baterie stát
optimálně skladujte záložní baterii v chladu a při tak 40% nabití
nevybíjejte do úplného vybití (tzn. když mobil nahlásí baterie vybitá, nesnažte se ji zbytečně úplně vybít)- je mnohem lepší ji dvakrát vybít na 50% než jednou na 0%
vyhněte se vystavování extrémním teplotním podmínkám

Výměnu baterie doporučujeme svěřit odborníkům.
Kapacita: 4820mAh
Kompatibilita :  Xiaomi 13 Pro