Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Univerzální verze nejvíce oceňovaného „MacBook and USB-C accessory“ na světě. Zažijte video ve vysokém rozlišení 4K 30 Hz na displejích HDMI (vyžaduje přímé připojení HDMI). Připojte USB-A příslušenství ke svému modernímu zařízení USB-C. Vysokorychlostní USB 3.1 Gen 1 s přenosovou rychlostí 5 Gb/s. Rychlý přenos dat z UHS-I MicroSD a SD 104 MB/s. Hliníkový kryt navržen tak, aby dokonale ladil s vaším Apple zařízením ve všech směrech.
Konektor typu B: HDMI Female;TRS 3,5 mm Jack;USB-C;USB A
Balení obsahuje: Manuál
Počet vstupů: 7
Materiál: Aluminum
Země původu: Čína
Barva podle výrobce: Silver
Barva: Stříbrná
Konektor typu A: USB-C
Vstup na SD: Ano
Rozhraní: USB-C

Patentovaná dokovací stanice s výkonem 100W je navržena pro podporu a napájení široké škály notebooků a operačních systémů USB-C, včetně Windows®, MacOS®, Android™, Chrome OS™ a Ubuntu®, obsahuje všechny porty a napájení, které potřebujete.
Vychutnejte si ostré 4K video s podporou připojení až dvou monitorů pomocí dvou HDMI a dvou DisplayPort™ připojení. Navíc připojte veškeré své oblíbené příslušenství – jako myš, klávesnici, pevný disk a další – pomocí kombinace USB-A (4x porty USB 3.2 Gen 1 Type-A) a USB-C (1x 3.2 Gen 2 Type-C) plus Ethernet a audio porty.
Dokovací stanice, navržená pro moderní pracovní stanici, je vybavena montážním držákem VESA®, který umožňuje použití držáku Targus VESA Mount Bracket (ACX003GLZ – prodává se samostatně) pro uchycení doku za displejem pro ještě větší úsporu místa.

Připojte jeden nebo dva monitory s rozlišením až 4K UHD při 60 Hz ke svému notebooku prostřednictvím dvou portů DisplayPort™ 1.2 nebo dvou portů HDMI 2.0
Nabijte a připojte svůj notebook ke všemu příslušenství pomocí jednoho kabelu. Power Delivery 3.0 nabije váš notebook výkonem až 100 W
Přenos dat s rychlostí 5 Gbps přes 4x USB-A 3.2 Gen 1 a 10 Gbps přes 1x USB-C 3.2 Gen 2 porty, ideální pro práci s externími flash disky
Připojte se bezpečně pomocí portu RJ45 Gigabit Ethernet
3,5mm kombinovaný audio port podporuje sluchátka a náhlavní soupravy pro videokonference a hraní her
Integrovaný slot zámku kompatibilní se zámky Targus® série PA410, ASP49 a ASP8
Připojte se pomocí 1 m odpojitelného kabelu USB-C s adaptérem USB-A

Barva: Černá
Balení obsahuje: Manuál;Adaptér
Země původu: Čína
Počet vstupů: 10
Napájení: Adaptér
Konektor typu B: HDMI Female;USB-C;USB A
Vstup na SD: Ne
Materiál: Plast
USB to Host: Ano
USB to Device: Ano
Konektor typu A: USB-C
Rozhraní: USB
Adaptér součástí: Ano

ZÁSUVKA DUAL USB 5V 2A Voděodolná 5 V (2 Amp) dvojitá USB zásuvka s uchycením vhodným pro motocykly ATV Možnosti nabíjení mobilních telefonů, navigací, MP3, iPAD atd Vodotěsný uzávěr Možnost uchycení na 22 -25 mm řídítka motocyklu Možnost montáže i na zpětné zrcátko
Země původu: Taiwan

1x USB 2,1A zásuvka. Souprava k nabíjení USB zařízení přímo z akumulátoru motocyklu. Robustní konstrukce vhodná pro venkovní použití. Jednoduché připojení pomocí dodaných montážních prvků. Silikonový kryt odolný vůči stříkající vodě chrání vnitřní části. Vysoce kvalitní komponenty a ochrana proti zkratu. Upozornění: nepřekračujte hodnotu 2,1 A. Jednotka může zahřát, upevněte na tepelně odolný materiál.
Země původu: Čína

Dvojitý USB port, kterým můžete nabíjet 2 zařízení najednou, a tak se vyhnout vybité baterii v navigaci, kameře či telefonu. Má jednoduchou montáž a kryt, který ochrání port před vnějšími vlivy.
Země původu: Čína

12 V zásuvka autozapalovače s konektorem SAE


Příslušenství pro autonabíječku


Délka kabelu: 51 cm


Odnímatelný plastový kryt pro konektor SAE


Barva: Černá
 


Země původu: Čína

12 V zásuvka pro napájecí systém GIVI pro univerzální montáž.

Voděodolná
Kompaktní design pro téměř neviditelnou instalaci
Univerzální montážní lepicí podložka
Délka kabelu: 140 cm

Součást balení:

12 V zásuvka na vozidlo s gumovým krytem (odolný vůči stříkající vodě)
Spojovací kabel s pojistkou (10A) a kruhové vývody pro připojení k baterii
Montážní spona s lepící podložkou
Kabelové svazky

Země původu: Itálie

Power Hub - zdroj energie pro vložení do TANK VAKU. Sada adaptérů na baterii je připevněna našroubováním a poskytuje vodotěsné elektrické připojení zvenku dovnitř tank vaku. K připojení k přístroji Givi S110 je k dispozici propojovací kabel. 12 V zásuvka. Rozbočovač se 3 porty USB pro každý až 2200 mAh a 12V zásuvkou pro DIN až pro 5 000 mAh pokrývá všechny vaše elektrické požadavky a poskytuje zaručenou energii pro smartphony mobilních telefonů, satelitní GPS, tablety nebo chladící tašky.
Vlastnosti:

Prostřednictvím USB portu je možné připojit tři zařízení až do 2200 mAh, zatímco čtvrté napájí 12 V ISO připojení až do 5000 mAh
Vnější zapojení je absolutně vodotěsné
Nejsou potřeba žádné adaptéry pro originální kabely USB

Obsah balení:

Power Hub
Připojovací kabel pro GIVI S110
Kabel port
Instalační šablona pro kabelový port
Suchý zip na zajištění Power Hub ve vašem tank vaku

Pozor: Instalace je možná pouze v kombinaci s elektrickou zásuvkou GIVI S110!
Důležité: Ve vašem Tank vaku musí být vyříznutej otvor ve vhodné poloze pro elektrické připojení (podrobnosti naleznete v pokynech).
Země původu: Itálie

Bezproblémově integrujte nabíječku USB dle vašeho výběru s motocyklem. Namontujte svůj nabíjecí port na vhodné místo pomocí přiložené lepící podložky 3M a poté jednoduše připojte připojené kruhové vodiče přímo ke svorkám baterie. Když je nabíjecí bod úhledně umístěn a kabely schovány, nabíjecí port poskytuje až 3 ampéry energie, což je ideální pro mobilní zařízení. Váš telefon nebo zařízení jsou pak chráněny před jakýmkoli potenciálním přepětím díky zabudované pojistce. Nabíječka odebírá nulový proud, když se nepoužívá, takže nehrozí vybití baterie a přibalený silikonový uzávěr odolný vůči stříkající vodě také zajistí, že během nejhoršího počasí nepronikne voda. Nabíjecí sada zásuvkového konektoru USB typu A s krytem odolným vůči stříkající vodě*. Klíčové vlastnosti 5 V výstup 1,6 m vedení 3 A výstup USB 0,4 mA zpětný odtokový proud, když se nepoužívá Napájení 12-24 V baterií Jednoduchá instalace - 3M podložka * Nabíjecí kabel pro konkrétní zařízení není součástí dodávky.
Země původu: Čína

Bezproblémově integrujte nabíječku USB dle vašeho výběru s motocyklem. Namontujte svůj nabíjecí port na vhodné místo pomocí přiložené kabelové pásky a poté jednoduše připojte připojené kroužkové vodiče přímo ke svorkám baterie. Když je nabíjecí bod úhledně umístěn a kabely schovány, nabíjecí port poskytuje až 3 ampéry energie, což je ideální pro mobilní zařízení. Váš telefon nebo zařízení jsou pak chráněny před jakýmkoli potenciálním přepětím napájení díky zabudované pojistce. Nabíječka odebírá nulový proud, když se nepoužívá, takže nehrozí vybití baterie a pouzdro z pryže odolné vůči stříkající vodě také zajistí, že během nejhoršího počasí nepronikne voda. Nabíjecí sada s konektorem USB typu C a pouzdrem odolným vůči stříkající vodě*. Klíčové vlastnosti 5 V výstup 1,6 m vedení 3 A výstup USB Napájení 12 - 24 V baterií Snadná instalace pomocí stahovací pásky * Nabíjecí kabel pro konkrétní zařízení není součástí dodávky.
Země původu: Čína