Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
XPPen Deco Pro S 2536 CZK  -14% 
Série perových tabletů Deco Pro uvedla na trh dva bezdrátové Bluetooth modely: Deco Pro SW a MW, které rozšiřují vaši kreativitu. Použijte inovativní zdvojené kolečka a osm klávesových zkratek na výrazné zlepšení vašeho pracovního toku. Ultratenký a efektivní design získal dvě mezinárodní ocenění. Vše bylo pečlivě vyrobeno tak, aby vám přineslo dokonalý zážitek z kreslení. Deco Pro SW a MW jsou jemně integrovány s pokročilými čipy Bluetooth v5.0 pro spolehlivé bezdrátové připojení. Díky 3-5 metrem vnitřní bezdrátové pracovní oblasti je více prostoru pro vaše tvoření. Klidně můžete zachytit svou inspiraci bez omezení. Ultratenké 7 mm tělo Deco Pro SW a MW je nabité baterií s velkou kapacitou. Baterie má dlouhou výdrž a uspokojí vaše potřeby pro celodenní práci v režimu Bluetooth. Pohodlný vypínač na zadní straně vám umožní zapnout nebo vypnout tablet s perem. Štíhlá velikost, mohutná výdrž. Série Deco Pro obsahuje osm citlivých klávesových zkratek a dvě inovativní kolečka. Můžete je snadno naprogramovat tak, aby vyhovovaly a zlepšily váš pracovní tok. Přiřaďte jej je na různé kombinace zkratek v různých softwarech. Série Deco Pro podporuje systémy Windows, Mac OS, Android, Chrome OS a Linux.Je kompatibilní s většinou softwarů na kreslení a design, včetně Photoshopu, SAI, Painter, Illustrator a dalších. Dodejte své kreativitě více možností.
* Pokud jde o způsoby připojení Deco Pro SW a MW, připojení Bluetooth je k dispozici v systémech Windows a Mac OS; bezdrátový přijímač nebo kabelové připojení je k dispozici v systémech Windows, Mac OS, Android, Chrome OS a Linux.
Stylus bez baterie PA1 má funkci naklonění o 60 stupňů a 8 192 úrovní citlivosti na tlak. Můžete snadno stínovat, kreslit jemné tahy štětcem a čáry a vyjadřovat a prezentovat každý jemný detail.
Počet tlačítek: 9
Kompatibilita: Matnnegar;Painter;Magic Poser;Paint Free Drawing Fun;Anime Paint By Numbers;Ibis Paint;MediBang Paint Pro;Flipa Clip;Pixel Studio;Easy Poser;Card Maker For Pokemon;Pics Art Animator;Canva;U Launcher;Sketch, Draw & Paint;XS Launcher;Sketch A Day;Tie Dye 2;X Launcher;Unwanted Object Remover
Počet tlakových bodů: 8192.0
Rozlišení: 5080 LPI
Hmotnost (g): 630.0
Bluetooth: Ne
Displej: Ne
Balení obsahuje: Stojan na pero;Rukavice;Pasivní pero;Pinzeta;Tips;Kabel USB-C;USB Adapter
Země původu: Čína
Operační systém: Mac OS;Android;MS Windows
Varianta: Deco Pro S
Výška (mm): 16.5
Délka (mm): 200.0
Šířka (mm): 351.0
Barva: Černá
Aktivní plocha: 229 x 127 mm
Série: Deco
Konektivita: USB C
Adaptér součástí: Ano
Rozhraní: USB-C
Dotykový displej: Ano

XPPen Artist 24 Pro 23756 CZK  -1% 
Artist Display 24 Pro je úplně první 23,8palcový 2K QHD grafický displej. S dvojnásobným rozlišením FHD displejů a bezprecedentní živostí nabízí Artist 24 Pro kreativní zážitek, který překračuje všechny limity. Podpořte svou kreativitu brilantními barvami a zářivou grafikou při kreslení, navrhování a tvorbě na tomto nápadně velkém, pohlcujícím displeji. Artist 24 Pro podporuje připojení USB-C na USB-C. XP-Pen Artist 24 Pro obsahuje dvě snadno ovladatelná červená kolečka a 20 přizpůsobitelných klávesových zkratek. Ty jsou umístěny na obou stranách produktu, díky čemuž jsou snadno dostupné pro leváky i praváky. Bezbateriové dotykové pero PA2 podporuje funkci naklonění až do 60 stupňů a poskytuje vynikající výkon při vytváření nejjemnějších náčrtů a čar. S nastavitelným stojanem Artist 24 Pro můžete změnit úhel tak, aby vyhovoval vašim potřebám, což vám umožní snadno tvořit. Je kompatibilní s populárním softwarem pro digitální umění, jako je Adobe® Photoshop®, Illustrator®, SAI®, CDR®, GIMP®, Krita®, Medibang®, Fire Alpaca® a Blender® 3D.
Kompatibilita: Sketch Book;SAI;Painter;Photoshop;Toon Boom;ZBrush;Zenbrush;One Note;Word;GIMP;Fire Alpaca;Art Rage;DS MAX;Corel Draw;Fixy;Krita;Manga Studio;Ibis Paint;Flipa Clip;MediBang Paint Pro;Blender;Clip Studio;Maya
Typ displeje: QHD
Balení obsahuje: Pasivní pero;USB kabel;Stojan na pero;Náhradní hroty pera;Manuál;HDMI Cable;Nabíjecí kabel;Čisticí hadřík;Adaptér;Rukavice
Konektivita: USB;HDMI;3,5 mm Jack
Rozhraní: USB-C;HDMI;Jack 3,5 mm TRS
Bluetooth: Ne
Dotykový displej: Ano
Adaptér součástí: Ano
Displej: Ano
Velikost displeje: 24"
Operační systém: MS Windows;Mac OS
Počet tlačítek: 5
Rozlišení: 2K
Varianta: Artist 24 Pro
Série: Artist
Počet tlakových bodů: 8192.0
Výška (mm): 44.8
Země původu: Čína
Barva: Černá
Jas (cd/m²): 250.0
Délka (mm): 370.0
Šířka (mm): 632.0
Aktivní plocha: 526 x 296 mm

XPPen Artist 10 (2nd Gen) 5600 CZK  -2% 
Série Artist povzbuzuje tvůrce, aby se vyjadřovali autentickým způsobem a odvážně šli za svými sny. Tato série přichází s více velikostmi a barvami. Díky technologii X3 Smart Chip otevírá více možností pro vaši kreativitu.Široká barevná škála 120% sRGB umožňuje plné barevné podání a jemné vyjádření detailů. Barvy pod štětcem ožijí. Matná obrazovka chránící oči blokuje rušení světla z okolí, což vám umožňuje soustředit se na tvorbu bez rozptylování. Technologie plné laminace. Obrazovka a displej jsou hladce laminovány, aby se předešlo paralelním chybám mezi hrotem dotykového pera a kurzorem a abyste přesně umístili každý váš tah. Textura povrchu podobná papíru poskytuje přirozený zážitek z tradiční kresby.Zjednodušený design přichází spolu s jednoduchou přenosností, abyste si jej mohli vzít ven v batohu. Uvolněte své kreativní inspirace kdykoli a kdekoli. Displej na kreslení Artist 10 (2nd Gen) obsahuje 6 uživatelem definovaných klávesových zkratek. Přizpůsobte si klávesové zkratky ve svém softwaru, abyste si zjednodušili pracovní postup a zvýšili produktivitu. Rozšiřte zobrazení na obrazovce a projekci obrazovky, která pokrývá více využití včetně tvorby, her, filmů, zábavy atp. Stiskněte tlačítko napájení na 3 sekundy, bude blikat střídavě modře a oranžově. Když je obrazovka vypnutá, displej se přepne na tablet pro kreslení, čímž získáte další možnost kreslení. Kabel 3 v 1, který podporuje přenos signálu HDMI, umožňuje připojit kreslící displej k PC. Plně vybavený port USB-C usnadňuje připojení k zařízením, jako jsou počítače a telefony se systémem Android.
Operační systém: iOS;Chróm;Linux;MS Windows
Balení obsahuje: Manuál;Rukavica;Čisticí hadřík;Tips;USB kabel;Pasivní pero
Šířka (mm): 173.3
Země původu: Čína
Rozlišení: Full HD
Kompatibilita: Krita;Fire Alpaca;Illustrator;CDR;GIMP;Blender 3D;MediBang;Photoshop;SAI
Série: Artist
Varianta: Artist 10
Jas (cd/m²): 220.0
Typ displeje: IPS
Aktivní plocha: 224 x 126 mm
Délka (mm): 299.0
Velikost displeje: 10"
Počet tlačítek: 6
Barva: Černá
Počet tlakových bodů: 8192.0
Výška (mm): 12.9
Adaptér součástí: Ano
WiFi: Ne
Displej: Ano
Dotykový displej: Ano
Konektivita: USB C
Bluetooth: Ne
Bezdrátové ovládání: Ne
Napájení: USB-C
Rozhraní: USB-C

XPPen Artist Pro 16 14011 CZK  -4% 
Dokonce i umělci, kteří jsou zvyklí na tradiční metody malování, považují Artist Pro 16 za přirozený, přičemž inovativní design displeje poskytuje reálný zážitek z kreslení. Díky perovému displeji a stylusu X3 Elite Plus nebudete muset dělat kompromisy ani z hlediska estetiky, ani z praktičnosti. Šedé kovové pouzdro tohoto pokročilého perového displeje a ergonomický 9 mm profil dělají ze zařízení absolutní požitek z hlediska estetiky, přenášení a používání. Ve skutečnosti je vzhled Artist Pro 16 tak elegantní, že získal ocenění Red Dot's Contemporary Good Design Award, mezinárodní ocenění výjimečných designů. Artist Pro 16 podporuje Windows 7 (nebo novější), Mac OS X 10.10 (nebo novější), Chrome OS 88 (nebo novější) a Linux, jakož i populární software pro digitální umění (např. Adobe Photoshop, Illustrator, SAI, CDR , GIMP , Krita, MediBang, FireAlpaca a Blender3D).
Balení obsahuje: Tips;USB kabel;Pasivní pero;Rukavica;Čisticí hadřík;Adaptér
Kompatibilita: Painter;Photoshop;Maya;MediBang Paint;Illustrator;3DS MAX;Clip Studio
Konektivita: USB C
Bezdrátové ovládání: Ne
WiFi: Ne
Bluetooth: Ne
Rozhraní: USB-C
Adaptér součástí: Ano
Displej: Ano
Dotykový displej: Ano
Rozlišení: Full HD
Počet tlakových bodů: 8192.0
Velikost displeje: 15.4"
Operační systém: Mac OS;MS Windows
Výška (mm): 9.0
Varianta: Artist Pro 16
Napájení: Adaptér
Aktivní plocha: 341 x 191 mm
Délka (mm): 256.0
Počet tlačítek: 8
Série: Artist
Barva: Černá
Šířka (mm): 443.0
Rozměr: 16:9
Jas (cd/m²): 200.0
Země původu: Čína

XPPen Deco Pro SW 3641 CZK  0% 
Série tabletů s perem Deco Pro uvedla na trh dva nové bezdrátové modely s Bluetooth: Deco Pro SW a MW, aby rozšířily vaši kreativitu. Použijte jeho inovativní dvojitá kolečka a osm klávesových zkratek pro výrazné zlepšení vašeho pracovního postupu. Deco Pro SW a MW jsou jemně integrovány s pokročilými čipy Bluetooth v5.0 pro spolehlivé bezdrátové připojení. Ultratenké 7mm tělo Deco Pro SW a MW je osazeno baterií s velkou kapacitou. Praktický vypínač na zadní straně umožňuje zapnout nebo vypnout tablet. Série Deco Pro obsahuje osm citlivých klávesových zkratek a dvě inovativní kolečka. Je kompatibilní s většinou softwaru pro kreslení a návrhy, včetně Photoshop, SAI, Painter, Illustrator a dalších. Bezbateriový stylus PA1 má funkci naklonění o 60 stupňů a 8192 úrovní citlivosti na tlak.
Adaptér součástí: Ano
Dotykový displej: Ano
Balení obsahuje: USB Adapter;Tips;Kabel USB-C;Stojan na pero;Pasivní pero;Pinzeta;Rukavice
Konektivita: USB C
Kompatibilita: Photoshop;Word;SAI;Sketch Book;Painter;ZBrush;Toon Boom;MediBang Paint;Blender;Clip Studio;Krita;Art Rage;Corel Draw;Illustrator;3DS MAX;GIMP;Maya;Fire Alpaca
Rozhraní: USB-C
Bluetooth: Ano
Displej: Ne
Bezdrátové ovládání: Ano
Kapacita baterie: 900 mAh
Barva: Černá
Počet tlakových bodů: 8192.0
Výdrž baterie: 10 h
Série: Deco
Šířka (mm): 351.0
Hmotnost (g): 630.0
Země původu: Čína
Výška (mm): 16.5
Aktivní plocha: 279 x 152 mm
Operační systém: MS Windows;Android;Mac OS
Rozlišení: 5080 LPI
Délka (mm): 200.0
Varianta: Deco Pro SW

XPPen Artist 13 (2nd Gen) 7902 CZK  -4% 
Série Artist povzbuzuje tvůrce, aby se vyjadřovali autentickým způsobem a odvážně šli za svými sny. Tato série přichází s více velikostmi a barvami. Díky technologii X3 Smart Chip otevírá více možností pro vaši kreativitu.Široká barevná škála 120% sRGB umožňuje plné barevné podání a jemné vyjádření detailů. Barvy pod štětcem ožijí. Matná obrazovka chránící oči blokuje rušení světla z okolí, což vám umožňuje soustředit se na tvorbu bez rozptylování. Technologie plné laminace. Obrazovka a displej jsou hladce laminovány, aby se předešlo paralelním chybám mezi hrotem dotykového pera a kurzorem a abyste přesně umístili každý váš tah. Textura povrchu podobná papíru poskytuje přirozený zážitek z tradiční kresby.Zjednodušený design přichází spolu s jednoduchou přenosností, abyste si jej mohli vzít ven v batohu. Uvolněte své kreativní inspirace kdykoli a kdekoli. Displej na kreslení Artist 10 (2nd Gen) obsahuje 6 uživatelem definovaných klávesových zkratek. Přizpůsobte si klávesové zkratky ve svém softwaru, abyste si zjednodušili pracovní postup a zvýšili produktivitu. Rozšiřte zobrazení na obrazovce a projekci obrazovky, která pokrývá více využití včetně tvorby, her, filmů, zábavy atp. Stiskněte tlačítko napájení na 3 sekundy, bude blikat střídavě modře a oranžově. Když je obrazovka vypnutá, displej se přepne na tablet pro kreslení, čímž získáte další možnost kreslení. Kabel 3 v 1, který podporuje přenos signálu HDMI, umožňuje připojit kreslící displej k PC. Plně vybavený port USB-C usnadňuje připojení k zařízením, jako jsou počítače a telefony se systémem Android.
Displej: Ano
Balení obsahuje: Tips;USB kabel;Pasivní pero;Rukavica;Manuál;Čisticí hadřík
WiFi: Ne
Kompatibilita: Photoshop;SAI;Krita;GIMP;CDR;MediBang;Illustrator;Fire Alpaca;Blender 3D
Bluetooth: Ne
Bezdrátové ovládání: Ne
Napájení: USB-C
Rozhraní: USB-C
Adaptér součástí: Ano
Konektivita: USB C
Dotykový displej: Ano
Velikost displeje: 13.3"
Aktivní plocha: 293 x 165 mm
Série: Artist
Jas (cd/m²): 220.0
Operační systém: Chróm;Linux;MS Windows;iOS
Země původu: Čína
Varianta: Artist 13
Šířka (mm): 378.0
Délka (mm): 225.0
Počet tlakových bodů: 8192.0
Výška (mm): 12.0
Typ displeje: IPS
Rozlišení: Full HD
Barva: Černá
Počet tlačítek: 9

XPPen Star 03 (v2) 1392 CZK  -11% 
Cenově dostupný tablet XPPEN, vhodný pro profesionály i studenty; snadná instalace a kompatibilita s většinou operačních systémů a softwaru, jako jsou Windows 10/8/7 / Vista / XP, Mac OS 10.6.x nebo novější; kompatibilní se všemi hlavními grafickými programy: Adobe Photoshop, Corel Painter, Z-brush, Comic Studio, Smooth Draw, Illustrator, Manga Studio,…
Země původu: Čína
Barva: Černá
Operační systém: Mac OS;MS Windows;Android
Bluetooth: Ne
Balení obsahuje: Stojan na pero;Pasivní pero;USB kabel;Tips
Kompatibilita: 3DS MAX;Illustrator;Maya;Painter;Photoshop;ZBrush
Šířka (mm): 360.0
Displej: Ne
Bezdrátové ovládání: Ne
Počet tlakových bodů: 8192.0
Jas (cd/m²): 266.0
Rozlišení: 5080 LPI
Hmotnost (g): 610.0
Aktivní plocha: 260 x 170 mm
Délka (mm): 210.0
Výška (mm): 8.0
WiFi: Ne
Rozhraní: USB-C
Adaptér součástí: Ano
Napájení: USB-C
Dotykový displej: Ano
Série: Star
Konektivita: USB

XPPen Deco L 2280 CZK  -9% 
Nový X3-Smart-Chip Stylus poskytuje plně vylepšený zážitek z kreslení s jemnější citlivostí na počáteční tlak a mnohem kratším zatažením hrotu. Jeho přesnost je srovnatelná s tužkou. A díky 8192 úrovním citlivosti na tlak a funkci naklonění o 60° můžete snadno tvarovat jemné linie a vytvářet tak svá jedinečná mistrovská díla. Díky eliminaci pružinových částí náchylných k opotřebení vylepšená vnitřní struktura zabraňuje zbytečnému pohybu hrotu a zdvojnásobuje životnost stylusu. Tablet Deco L Pen Tablet obsahuje osm klávesových zkratek, které lze přizpůsobit tak, aby vyhovovaly různým potřebným kombinacím zkratek, čímž nahrazují klávesnici počítače. Hmatové značky na klávesách vám umožňují rychle identifikovat správnou zkratku, dokonce i v šeru, což vám pomůže urychlit váš pracovní postup.
Rozhraní: USB-C
Varianta: No Bluetooth
Balení obsahuje: Pasivní pero;USB kabel;Náhradní hroty pera;Manuál;Klip
Displej: Ne
Konektivita: USB
Kompatibilita: Photoshop;SAI;CDR;GIMP;Krita;Fire Alpaca;Illustrator;Blender 3D;MediBang
Dotykový displej: Ano
WiFi: Ne
Bluetooth: Ne
Adaptér součástí: Ano
Napájení: USB-C
Série: Deco
Aktivní plocha: 254 x 159 mm
Rozlišení: 5080 LPI
Výška (mm): 8.8
Operační systém: Mac OS;MS Windows
Země původu: Čína
Šířka (mm): 315.0
Barva: Černá
Počet tlakových bodů: 8192.0
Délka (mm): 187.0
Počet tlačítek: 8

Nová generace představuje novou kapitolu. Artist Series Pen Display (2. gen.) podporuje poslání podporovat vás při následování svých snů, odvaze a vyjádření svého pravého já. Multifunkční, vícerozměrný, vícebarevný nový Artist přichází s vylepšeními pro zcela nový zážitek. Díky technologii X3-Smart-Chip také otevírá více možností pro proudění vaší inspirace.Díky širokému barevnému gamutu 127% sRGB přináší nový Artist živý vizuální zážitek s brilantními barvami a jemnými detaily i v tmavé noci. Plná laminace je aplikována na pen display, aby se minimalizovala paralaxa a poskytla větší přesnost pro přirozený zážitek z kreslení.Nová série Artist je dostupná ve čtyřech zářivých barvách, vyberte si barvu, přizpůsobte si svůj styl a ukažte svoji jedinečnou kreativitu. Díky two-shot konstrukci z měkké pryže bude váš displej bezpečně uložen do pouzdra. Artist Series Pen Display (2nd Gen) obsahuje vícenásobně přizpůsobitelné klávesové zkratky. Přizpůsobte si klávesové zkratky ve vaší softwarové aplikaci, abyste si zjednodušili pracovní tok a zvýšili produktivitu.Dvojité porty. Kabel 3 v 1, který podporuje přenos signálu HDMI, umožňuje připojit Pen Display k počítači. Port USB-C usnadňuje připojení k zařízením, jako jsou počítače, telefony se systémem Android a Switch, a umožňuje tak uklizenou plochu.Artist Series Pen Display (2nd Gen) je kompatibilní s Windows, Mac OS X, Chrome OS, Linuxem a Androidem. Prozkoumejte svou kreativitu s novým Artistem.
Kompatibilita: Fire Alpaca;Blender 3D;GIMP;Krita;CDR;MediBang;Illustrator;SAI;Photoshop
Operační systém: Linux;MS Windows;Chróm;iOS
Počet tlakových bodů: 8192.0
Délka (mm): 209.0
Barva: Černá
Jas (cd/m²): 151.0
Hmotnost (g): 880.0
Velikost displeje: 11.6"
Země původu: Čína
Konektivita: HDMI;USB
Balení obsahuje: Manuál;Čisticí hadřík;Rukavice;Náhradní hroty pera;Pinzeta;USB kabel;Pasivní pero
Aktivní plocha: 256 x 144 mm
Výška (mm): 12.0
Rozlišení: Full HD
Šířka (mm): 364.0
Rozhraní: HDMI;USB-C
Typ displeje: IPS
Série: Artist
Počet tlačítek: 8
Bezdrátové ovládání: Ne
Displej: Ano
WiFi: Ne
Bluetooth: Ne
Napájení: USB-C
Adaptér součástí: Ano
Dotykový displej: Ano

Grafický tablet. Seznamte se s řadou kreslicích tabletů Deco Pro (2nd Gen) vybavenou stylusem X3 Pro Smart Chip. Tato nejmodernější kombinace, pečlivě vyvinutá laboratoří X-Innovation Laboratory pod hlavičkou XPPen, představuje obrovský skok vpřed v technologii CG, která uvolní vaši inspiraci a nechá vaše prsty létat nad uměleckými díly.XPPen Deco Pro MW (2nd Gen) je grafický tablet druhé generace s velkou 10,82" aktivní plochou, vysokou citlivostí na různé úrovně přítlaku, vysokým rozlišením snímací vrstvy, konektivitou Bluetooth nejnovější generace, podporou náklonu pera, USB-C konektorem, vylepšeným pasivním stylusem a vysokokapacitní baterií pro mnoho hodin nepřetržitého provozu. Připojte se k zařízení pomocí Bluetooth 5.0, bezdrátového přijímače USB-C nebo kabelového připojení USB-C.Kreslicí tablet Deco Pro MW (2nd Gen) podporuje párování až dvou zařízení současně a přepínání mezi nimi jedním kliknutím. Velkokapacitní lithiová baterie (1000 mAh/3,7 V) stačí na více než 10hodinovou výdrž. Vylepšený stylus X3 Pro s gumou podporuje přes 16 tisíc úrovní citlivosti na přítlak a má funkci naklonění o 60 stupňů, což je důležité pro přesné a přirozené kreslení či malování.Jednotný design papíru nabízí větší pracovní plochu odpovídající standardní velikosti papíru A3. Kovová zadní deska pomáhá kreslicí podložce dosáhnout účinnějšího chlazení, čímž zabraňuje jejímu přehřívání a zvyšuje výkon. Konstrukce hrany X výrazně redukuje napětí a únavu vašeho zápěstí. Bezdrátový ovladač XPPen s 10 klávesami a možností přizpůsobit si až 4 sady klávesových zkratek je účinný a produktivní nástroj při tvorbě, studiu, práci či hraní her.Grafický tablet Deco Pro MW (2nd Gen) je kompatibilní s operačními systémy Windows 11/10/8/7 (32/64bit), Mac X 10.10 nebo novějším, Android, Chrome OS 88 nebo novějším a Linux a podporuje většinu softwarových nástrojů pro kreslení a navrhování, a to včetně aplikací Photoshop, SAI, Illustrator, Flash, Painter a dalších.16 tisíc úrovní tlaku. Přelomový v detailech.Stylus X3 Pro Smart Chip představuje skutečně průlomovou inovaci, která se může pochlubit 16384 úrovněmi tlaku, což je o 100 % více, než bylo dosud běžným standardem, zároveň je přesnější a plynulejší.Bluetooth 5.0. Bezdrátové připojení bez potíží.Možnost spárování 2 zařízení současně, přepínání mezi nimi posunutím jednoho tlačítka. Dokonale se přizpůsobí jak pracovnímu, tak domácímu prostředí.Citlivější. Přesnější.Náklon 60°, počáteční rychlost odezvy se snižuje na 90 ms, tedy 1,5× rychleji než kdykoli předtím. Přesnost se zvyšuje o 20 %, aby každý umělecký projekt vynikl přesně podle vašich představ. Nezaznamenáte prakticky žádné zpoždění ani přerušované čáry.Ergonomická opěrka zápěstí X-Edge. Tvořte...
Operační systém: Windows 7;Windows 11;Windows 8;Mac OS;Windows 10;Chróm;Linux;Android 10
Displej: Ano
Výška (mm): 10.66
Napájení: Adaptér nebo Baterie;5V
Velikost displeje: 10.82"
Počet tlačítek: 3
Kompatibilita: Illustrator;SAI;Painter;Photoshop;Flash
Balení obsahuje: USB-C to USB-A cable;USB-C to USB-C cable;Rukavice;Stylus;Manuál
Rozlišení: 5080 LPI
Adaptér součástí: Ne
Počet tlakových bodů: 16384.0
Barva: Černá
Bluetooth: Ano
Výdrž baterie: 10 h
Šířka (mm): 227.0
Délka (mm): 283.0
Hmotnost (g): 698.0
Varianta: Deco Pro MW (2nd Gen)
Konektivita: USB C
Aktivní plocha: 229 x 152 mm