Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Profesionální stojan s univerzálním držákem pro tablet s nastavitelným ramenem. Držák je vybaven mechanismem, který jej bezpečně drží na stojanu s nastavitelnou výškou. Stojan je možné nastavovat v rozmezí od 700 do 1550 mm. Tříramenný systém s nastavitelnou velikostí se okamžitě přizpůsobí jakémukoliv tabletu. Nastavovat lze hloubku, šířku i výšku. Hloubka je nastavitelná od 5 do 11 mm, výška od 220 do 331 mm a šířka od 128 do 232 mm. Držák je možné naklápět a to až do 90 stupňového uhlu. Hmotnost: 0,265 kg. Držák je možné použít mimo jiné is modely iPad, iPad Air, iPad Pro, Amazon Fire HDX 8,9, Samsung Galaxy Tab od velikosti 9,7, Google Nexus 9, Asus Transformer, Microsoft Surface a Surface Pro a jiné. Maximální nosnost: 1kg. Barevné provedení: Black.
Typ: Stojan
Nastavitelná výška: Ano
Země původu: Čína
Barva: Černá
Vhodné pro: Tablet

Pohodlné řešení pro vaše pracoviště nebo domácí studio. Pomocí tohoto stolního držáku můžete umístit tablet o velikosti od 10" do přibližně 16" prostorově úsporným a ergonomickým způsobem. Robustní hliníková konstrukce s integrovanou pneumatickou pružinou snese zatížení až do 8 kg. Držák na tablet je vyroben z plastu na biologické bázi. Tyto plasty obsahují více než 50 % až do 100 % podílu obnovitelných surovin rostlinného původu. Používání obnovitelných surovin pomáhá šetřit omezené ropné zdroje a snižovat škodlivé emise CO2.Rozsah upnutí držáku stojanu na tablety je 158 až 280 mm. Držák je mimořádně vhodný i pro tablety s ochranným krytem nebo pouzdrem o tloušťce do 20 mm. Překrývající se upínací čelisti s integrovanými gumovými podložkami zajišťují bezpečné uchycení a eliminují nežádoucí vibrační zvuky. Funkce ovládacích prvků na zařízení není narušena. Nastavitelná montážní konzola s plstěným polstrováním poskytuje dodatečnou bezpečnost při vertikálním umístění držáku tabletu a zabraňuje vypadnutí PC tabletu i při intenzivním používání. Držák lze otáčet a naklánět, což umožňuje každému uživateli individuální nastavení polohy. Otočný pohyb lze nastavit od lehkého až po těžký pomocí upínacího šroubu.Držák tabletu lze bez dalšího otáčet mezi formátem na výšku a na šířku, čímž se zabrání nezávislému otáčení. Pro zajištění polohy šetrné ke krku a dokonalého pozorovacího úhlu lze držák tabletu plynule naklánět, otáčet a vychylovat. Díky velké stabilní stolní svorce (o tloušťce až 85 mm) se celý držák rychle upevní a může se používat dle potřeby. Zde lze nastavit výšku až do 200 mm. Horní rameno nabízí dalších 350 mm nastavitelné výšky. O pořádek a profesionální dojem se stará i integrovaný management kabelů.
Vhodné pro: Tablet
Nastavitelná výška: Ano
Nastavitelná velikost: Ano
Barva: Černá
Země původu: Německo
Maximální výška: 550 mm
Nosnost: 8 kg
Materiál: Plast na biologické bázi
Typ: Držák

Univerzální držák pro iPhone/iPod Touch a smartphony určený pro připojení k mikrofonovému stojanu. Je kompatibilní s většinou zařízení s úhlopříčkou od 3,5" do 6", včetně rámečku. Nabízí rozpětí: šířky 54mm - 91mm, polohovací systém s kulovým kloubem a pogumované dotykové body proti poškození smartphonu.
Nastavitelná výška: Ano
Země původu: Čína
Vhodné pro: Smartfón
Typ: Držák
Barva: Černá

IK Multimedia iKlip 3 1391 CZK  -8% 
Univerzální držák pro tablet s uchycením na mikrofonním stojanu. Vyroben je z kvalitního termoplastu a nabízí robustní konstrukci a nízkou hmotnost. Obsahuje odolné pryžové úchyty, které zajišťují dlouhou životnost. Navíc bezpečně uchytí tablet a při přenosu není třeba demontovat zařízení. Zařízení lze uchytit prostřednictvím držáku s ochranným krytem i bez něj. Univerzální držák s flexibilním nastavením ramen je kompatibilní s jakýmkoli tabletem (iPad Pro, Samsung Galaxy, iPad mini a podobně). Uchycení na jakémkoli mikrofonním stojanu lze 3 způsoby: na hlavní tyči stojanu - uchycení přímo, uchycení na boční straně, uchycení na ramene šibenicového stojanu. IKlip 3 představuje nejuniverzálnější držák s nastavením optimální polohy. 

Vhodné pro: Tablet
Nastavitelná výška: Ano
Typ: Držák
Barva: Černá
Země původu: Čína

XPPen AC42 667 CZK  -5% 
Stojany XPPen AC 41 a AC 42 jsou vyrobeny z ABS a skleněných vláken, vyznačují se lehkou konstrukcí a přenosným designem, který si můžete vzít kamkoli. Stojan XPPen AC 41 měří 330,15 mm x 223,17 mm a dokonale se hodí pro XPPen Artist 15,6 a Artist 15,6 Pro, přičemž pojme i tablety o velikosti 15,6 palce nebo méně. Stojan XPPen AC 42 měří 266,3 mm x 222,9 mm a dokonale se hodí pro XPPen Artist 12 a Artist 13.3, přičemž pojme i tablety o velikosti 13,3 palce nebo méně. Umístěte tablet na stojan a začněte tvořit! S protiskluzovým designem na povrchu i spodní části stojan AC 41 a AC 42 zabraňuje třesu nebo posouvání a zmírňuje únavu očí a ztuhlost rukou.
Vhodné pro: Tablet
Typ: Stojan
Barva: Černá
Materiál: ABS
Nastavitelná výška: Ne
Šířka (mm): 266.0
Země původu: Čína
Hloubka (mm): 222.0

Univerzální držák pro tablet s uchycením na mikrofonním stojanu a foto stativu. Vybaven je standardním závitem UNC ¼" -20 pro uchycení na jakémkoliv stativu pro fotoaparát. Uchycení na jakémkoli mikrofonním stojanu lze 3 způsoby: na hlavní tyči stojanu - uchycení přímo, uchycení na boční straně, uchycení na rameni šibenicového stojanu. IKlip 3 představuje nejuniverzálnější držák s nastavením optimální polohy. Univerzální držák s flexibilním nastavením ramen je kompatibilní s jakýmkoli tabletem (iPad Pro, Samsung Galaxy, iPad mini a podobně). Vyroben je z kvalitního termoplastu a nabízí robustní konstrukci a nízkou hmotnost. Obsahuje odolné pryžové úchyty, které zajišťují dlouhou životnost. Navíc bezpečně uchytí tablet a při přenosu není třeba demontovat zařízení. Zařízení lze uchytit prostřednictvím držáku s ochranným krytem i bez něj. Verze iKlip 3 Deluxe navíc umožňuje snadnou montáž na držák 1,2" (30 mm). Sloupový držák umožňuje instalaci během několika sekund a připojuje se k přední nebo boční straně téměř jakéhokoliv pólu, horizontálního i vertikálního. 5 možností uchycení nabízí univerzální možnost využití.
Nastavitelná výška: Ano
Balení obsahuje: Upevnění na stojan;Upevnění na Tripod;Thread Mount Adapter
Nastavitelná velikost: Ano
Materiál: Thermoplastic Polyurethane
Vhodné pro: Tablet
Typ: Držák
Hmotnost (g): 340.0
Země původu: Čína
Barva: Černá

Univerzální držák na tablet s upínacím mechanismem na mikrofonní stojan. Je vhodný pro všechny tablety s úhlopříčkou od 7'' do 10.1''. Upínací mechanismus lze použít dvojím způsobem - uchycením na tyč mikrofonního stojanu tloušťky 10 - 25 mm nebo montáží přímo na závit stojanu namísto držáku pro mikrofon. Flexibilní středový kloub s aretací umožňuje otočení a naklonění tabletu do jakékoli polohy, odolná plastová konstrukce zajistí vždy pevné a spolehlivé uchycení tabletu při zachování plného přístupu ke všem konektorům a ovládacím prvkům. Černa barva. Rozměry: 26.5 x 20.5 x 9.5 cm, Hmotnost 159 g.
Země původu: Čína
Typ: Držák
Nastavitelná výška: Ano
Barva: Černá
Vhodné pro: Tablet

Mackie mRING-6 1331 CZK  -5% 
Chcete vylepšit svůj zvuk ve svých streamech, podcastech nebo videích? M-Caster Live je dokonalé přenosné audio řešení pro mobilní zařízení a Mac/PC.Zapojte mikrofon, vylepšete si zvuk a začněte vysílat. JE TO TAK JEDNODUCHÉ.Od rychlých streamů a videí na Instagramu a Tik Tok až po vše na Twitchi a YouTube Live, M-Caster Live umožňuje svým fanouškům poskytnout zvuk v profesionální studiové kvalitě, aniž byste museli být zvukařem.Vyberte si z mnoha různých presetů ContourFX, které mohou přidat cokoli od hromové hloubky až po jiskřivé andělské tóny pro váš hlas jediným otočením knoflíku. Když najdete ten správný preset, můžete jej sladit do dokonalosti.Chcete do svého streamu přidat trochu zvuku? Co takhle zvýšit vokály? Od super hlubokého hlasu až po chipmunk, M-Caster to usnadňuje pomocí zábavných efektů na změnu hlasu, které můžete aktivovat otočením knoflíku.
Balení obsahuje: Dálkový ovladač;Selfie Stick;Upevnění na Tripod
Nastavitelná výška: Ano
Vhodné pro: Smartfón
Bluetooth: Ano
Typ: Stativ
Nastavitelná velikost: Ano
Hmotnost (g): 300.0
Barva: Černá
Typ baterie: Integrované
Napájení: Baterie
Země původu: Čína

Hercules DG400BB 1841 CZK  -18% 
Stojan na notebook s nastavitelnou výškou. Možnost nastavit v rozměrech: 220 x 265 x 315mm. Pevné nožičky zajišťují stabilitu a maximální nosnost až 10kg. Konstrukce vyrobená z jednoho kusu pro snadnou instalaci a jednoduché nastavování.
Země původu: Čína
Minimální výška: 220 mm
Nastavitelná výška: Ano
Maximální výška: 315 mm
Typ: Stojan
Vhodné pro: Tablet
Barva: Černá

Univerzální držák na tablety s praktickým upínacím mechanismem pro všechny tablety s velikostí od 10" do 16". Držák na tablet je vyroben z plastu na biologické bázi. Tyto plasty obsahují více než 50% až 100% obnovitelných rostlinných surovin. Používání obnovitelných surovin pomáhá šetřit omezené zdroje ropy a snižovat škodlivé emise CO2. Rozsah upnutí držáku stojanu na tablet je mezi 158 a 280 mm. Držák je vhodný zejména pro tablety s ochranným krytem nebo pouzdrem do tloušťky 20 mm. Překrývající se upínací čelisti s integrovanými gumovými podložkami zajišťují bezpečné držení a eliminují nežádoucí vibrace. Funkce ovládacích prvků přístroje není ovlivněna. Nastavitelná montážní konzola s plstěnou výplní poskytuje bezpečnost při vertikálním umístění držáku tabletu a zabraňuje vypadnutí tabletu i při náročném používání. Držák je možné otočit a sklopit, což umožňuje každému uživateli uspokojivě si ho umístit. Otočný pohyb je možné pomocí upínacího šroubu nastavit na lehké, i těžké otáčení. Držák tabletu je možné bez dalších okolků otáčet mezi formátem na výšku a na šířku. Ať už na pódiu, ve zkušebně, nebo doma - díky vnitřnímu závitu 3/8" nebo 5/8" lze držák snadno našroubovat na jakýkoliv stojan na mikrofon.
Barva: Černá
Hmotnost (g): 410.0
Materiál: Eco plast;Ocel
Typ: Držák
Země původu: Německo
Nastavitelná výška: Ano
Vhodné pro: Tablet