Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Profesionální stojan s univerzálním držákem pro tablet s nastavitelným ramenem. Držák je vybaven mechanismem, který jej bezpečně drží na stojanu s nastavitelnou výškou. Stojan je možné nastavovat v rozmezí od 700 do 1550 mm. Tříramenný systém s nastavitelnou velikostí se okamžitě přizpůsobí jakémukoliv tabletu. Nastavovat lze hloubku, šířku i výšku. Hloubka je nastavitelná od 5 do 11 mm, výška od 220 do 331 mm a šířka od 128 do 232 mm. Držák je možné naklápět a to až do 90 stupňového uhlu. Hmotnost: 0,265 kg. Držák je možné použít mimo jiné is modely iPad, iPad Air, iPad Pro, Amazon Fire HDX 8,9, Samsung Galaxy Tab od velikosti 9,7, Google Nexus 9, Asus Transformer, Microsoft Surface a Surface Pro a jiné. Maximální nosnost: 1kg. Barevné provedení: Black.
Nastavitelná výška: Ano
Typ: Stojan
Barva: Černá
Země původu: Čína
Vhodné pro: Tablet

Nastavitelný stojan pro notebook a kontroler s neoprenovým pouzdrem. Nabízí patentovaný design, maximální stabilitu a přenosný kompaktní rozměr. Je vhodný pro jakýkoli notebook od 12" do 17", kontroler Launchpad, Maschine a Push 2. Skládací konstrukce zajišťuje pohodlný přenos. Excentrické svorky přinášejí snadné nastavení sklonu podpěry s gumovým povrchem a základny pro optimální přizpůsobení. Balení obsahuje neoprenové pouzdro pro ochranu stojanu při přepravě.

Země původu: Čína
Vhodné pro: Tablet
Typ: Stojan
Nastavitelná výška: Ne
Barva: Černá

Univerzální držák na tablety s praktickým upínacím mechanismem pro všechny tablety s velikostí od 10 "do 16". Držák na tablet je vyroben z plastu na biologické bázi. Tyto plasty obsahují více než 50% až 100% obnovitelných rostlinných surovin. Používání obnovitelných surovin pomáhá šetřit omezené zdroje ropy a snižovat škodlivé emise CO2. Rozsah upínání je mezi 158 a 280 mm. Držák je vhodný zejména pro tablety s ochranným krytem nebo pouzdrem do tloušťky 20 mm. Překrývající se upínací čelisti s integrovanými gumovými podložkami zajišťují bezpečné držení a eliminují nežádoucí vibrace. Funkce ovládacích prvků přístroje není ovlivněna. Nastavitelná montážní konzola s plstěnou výplní poskytuje bezpečnost při vertikálním umístění držáku tabletu a zabraňuje vypadnutí tabletu i při náročném používání. Držák je možné otočit a sklopit, což umožňuje každému uživateli uspokojivě si ho umístit. Otočný pohyb je možné pomocí upínacího šroubu nastavit na lehké, i těžké otáčení. Držák tabletu je možné bez dalších okolků otáčet mezi formátem na výšku a na šířku. Přídržné rameno s upínacím prvkem je vhodné pro připevnění k trubkám do průměru 30 mm.
Země původu: Německo
Barva: Černá
Minimální výška: 158 mm
Typ: Držák
Materiál: Ocel;Eco plast
Nastavitelná výška: Ano
Vhodné pro: Tablet
Hmotnost (g): 700.0
Maximální výška: 280 mm

Pohodlné řešení pro vaše pracoviště nebo domácí studio. Pomocí tohoto stolního držáku můžete umístit tablet o velikosti od 10" do přibližně 16" prostorově úsporným a ergonomickým způsobem. Robustní hliníková konstrukce s integrovanou pneumatickou pružinou snese zatížení až do 8 kg. Držák na tablet je vyroben z plastu na biologické bázi. Tyto plasty obsahují více než 50 % až do 100 % podílu obnovitelných surovin rostlinného původu. Používání obnovitelných surovin pomáhá šetřit omezené ropné zdroje a snižovat škodlivé emise CO2.Rozsah upnutí držáku stojanu na tablety je 158 až 280 mm. Držák je mimořádně vhodný i pro tablety s ochranným krytem nebo pouzdrem o tloušťce do 20 mm. Překrývající se upínací čelisti s integrovanými gumovými podložkami zajišťují bezpečné uchycení a eliminují nežádoucí vibrační zvuky. Funkce ovládacích prvků na zařízení není narušena. Nastavitelná montážní konzola s plstěným polstrováním poskytuje dodatečnou bezpečnost při vertikálním umístění držáku tabletu a zabraňuje vypadnutí PC tabletu i při intenzivním používání. Držák lze otáčet a naklánět, což umožňuje každému uživateli individuální nastavení polohy. Otočný pohyb lze nastavit od lehkého až po těžký pomocí upínacího šroubu.Držák tabletu lze bez dalšího otáčet mezi formátem na výšku a na šířku, čímž se zabrání nezávislému otáčení. Pro zajištění polohy šetrné ke krku a dokonalého pozorovacího úhlu lze držák tabletu plynule naklánět, otáčet a vychylovat. Díky velké stabilní stolní svorce (o tloušťce až 85 mm) se celý držák rychle upevní a může se používat dle potřeby. Zde lze nastavit výšku až do 200 mm. Horní rameno nabízí dalších 350 mm nastavitelné výšky. O pořádek a profesionální dojem se stará i integrovaný management kabelů.
Nastavitelná velikost: Ano
Vhodné pro: Tablet
Nastavitelná výška: Ano
Maximální výška: 550 mm
Země původu: Německo
Barva: Černá
Typ: Držák
Nosnost: 8 kg
Materiál: Plast na biologické bázi

Praktický držák pro iPad, silná přípojka s ergonomickou příchytnou šroubem umožnuje stojan přichytit rychle a jednoduše na jakoukoliv tyčku s tloušťkou do 1,181". iPad se do držáku uchytí jednoduchým nasunutím s možností nastavení požadované polohy (vertikální nebo horizontální).
Vhodné pro: Tablet
Nastavitelná výška: Ano
Barva: Černá
Země původu: Německo
Typ: Držák

Univerzální držák na tablety s praktickým upínacím mechanismem pro všechny tablety s velikostí od 10" do 16". Držák na tablet je vyroben z plastu na biologické bázi. Tyto plasty obsahují více než 50% až 100% obnovitelných rostlinných surovin. Používání obnovitelných surovin pomáhá šetřit omezené zdroje ropy a snižovat škodlivé emise CO2. Rozsah upnutí držáku stojanu na tablet je mezi 158 a 280 mm. Držák je vhodný zejména pro tablety s ochranným krytem nebo pouzdrem do tloušťky 20 mm. Překrývající se upínací čelisti s integrovanými gumovými podložkami zajišťují bezpečné držení a eliminují nežádoucí vibrace. Funkce ovládacích prvků přístroje není ovlivněna. Nastavitelná montážní konzola s plstěnou výplní poskytuje bezpečnost při vertikálním umístění držáku tabletu a zabraňuje vypadnutí tabletu i při náročném používání. Držák je možné otočit a sklopit, což umožňuje každému uživateli uspokojivě si ho umístit. Otočný pohyb je možné pomocí upínacího šroubu nastavit na lehké, i těžké otáčení. Držák tabletu je možné bez dalších okolků otáčet mezi formátem na výšku a na šířku. Ať už na pódiu, ve zkušebně, nebo doma - díky vnitřnímu závitu 3/8" nebo 5/8" lze držák snadno našroubovat na jakýkoliv stojan na mikrofon.
Vhodné pro: Tablet
Typ: Držák
Nastavitelná výška: Ano
Barva: Černá
Materiál: Ocel;Eco plast
Hmotnost (g): 410.0
Země původu: Německo

Držák na tablet s připojením na stojan od Ø 14 mm do Ø 35 mm. Vhodné pro jakýkoli tablet od 10" do 13".
Nastavitelná velikost: Ano
Nastavitelná výška: Ano
Barva: Černá
Typ: Držák
Průměr tubusu: 14 - 35 mm
Vhodné pro: Tablet

Skládací stojan pro grafické tablety. Elegantní, nenápadný a praktický stojan s širokým rozpětím a vynikající stabilitou, který chrání vaši páteř a poskytuje vám pohodlí při práci. Zjednodušená konstrukce ze slitiny Vysokopevnostní slitina Super Strenght, má jemnou strukturu, vytváří nízkoprofilový a zároveň elegantní vzhled. Šest nastavitelných úhlů Vyberte si z různých poloh. Nastavení od 18° do 45°a najděte si vhodnou polohu pro kreslení. Zdravější poloha chrání vaši páteř Ergonomický design pro vzpřímené sezení a prevenci prohýbání těla. Vaše páteř a krk se uvolní díky lepšímu úhlů. Stabilní protiskluzová silikonová konstrukce Protiskluzový silikon se zvýšenou tloušťkou chrání vaše zařízení a poskytuje větší stabilitu. Široké rozpětí, přizpůsobený design pro nadšence do kreslení Široké rozpětí 300 mm přináší větší prostor pro tvorbu a uvolnění fantazie. Trojúhelníkový design konstrukce pro odolnější a stabilnější oporu Trojúhelníková konstrukce unese ultra těžké zatížení 20 kg, a poskytuje vám tak mimořádně silnou podporu pro tvorbu. Kompatibilní s různými velikostmi Široce použitelné pro různé výrobky o velikosti 12 až 16 palců. Složen během několika sekund Snadno spalitelný do batohu na cesty. Popusťte uzdu své inspiraci kdykoli a kdekoli. Vlastnosti: CNC eloxovací proces, bez eroze v průběhu let. Konstrukce ve tvaru písmene M pro snadné roztažení nebo složení. Přizpůsobená konstrukce drážek pro stabilnější oporu. Kompatibilní velikost: 12–16" výkresové displeje Zatížení: 0–20 kg Nastavitelné úhly: 18° až 45° v 6 úrovních Materiál: hliníková slitina a silikon Barva: stříbrná a šedá (silikon) Rozměry: 271 × 60 × 15,5 mm Hmotnost: 368 g Balení obsahuje: 1 x stojan 1 x taška CPE 1 x úložná taška
Nosnost: 20 kg
Barva: Šedá
Šířka (mm): 271.0
Materiál: Hliník;Silikon
Výška (mm): 15.5
Hmotnost (g): 368.0
Hloubka (mm): 60.0
Vhodné pro: Tablet
Typ: Stojan
Nastavitelná velikost: Ano

Hercules DG207B je najadaptívnejší držák na smartphone pro váš domov nebo studio. Uzamykací mechanismus TightVice zaručuje, že vaše zařízení je bezpečně zafixovány na daném místě. Má širší rozsah podpory a hodí se pro blesk fotoaparátu a stativ. Připojuje se ke stolu, kulatým a čtvercovým trubicím, jako jsou stojany na klávesy, mikrofony nebo stojany na noty.
Hmotnost (g): 320.0
Barva: Černá
Hloubka (mm): 75.0
Výška (mm): 90.0
Vhodné pro: Smartfón
Nastavitelná velikost: Ano
Nosnost: 1 kg
Typ: Držák
Šířka (mm): 205.0
Země původu: Čína
Nastavitelná výška: Ano
Minimální výška: 119 mm
Průměr tubusu: 18 mm - 25,4 mm
Maximální výška: 175 mm

nastavitelný stojan pro Tablet
vybavený mikrofonním úchytem. Vhodný pro všechny tablety o rozměrech 8"-
10,1", iPad 2, 3, Galaxy TAB 2, 3 a Galaxy Note 10,1. Při 8'' tabletech používejte jen kratší stranu stojanu (obrázek). Při větších tabletech (do 10,1'') používejte všechny 4 nastavitelné ramena stojanu.
Průměr tubusu: 14 - 22 mm
Typ: Držák
Země původu: Čína
Vhodné pro: Tablet
Barva: Černá
Nastavitelná velikost: Ano
Bluetooth: Ne
Nastavitelná výška: Ano