Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Tactical Roger Pencil dotykové pero se dvěma módy. První určený speciálně pro iPad a druhý mód pro ostatní tablety a telefony. Díky peru můžeš psát a malovat co jen chceš jako na papír. Spárování se zařízením je velmi rychlé. Dotyk s displejem je na pixel přesný, nikde nic neutíká a reaguje s nulovou odezvou zpoždění. Dokonale simuluje psaní a kreslení na papíře s aktivní technologií využije přítlak a další funkce s kompaktibilními zařízeními. Pero má jedinečný design. LED indikace Tě upozorní na vybití baterie. Používání je tak jednoduché. Jednoduše poklepáním pero zapneš, vypneš, nebo přepneš iPad mód. Lze jej také připnout k iPadu, nebo k ostatním tabletům pomocí magnetického těla. LED barvy v třech barevných variantách upozorní zeleně na mód zapnuto připraveno k použití na iPad se všemi funkcemi. Po dalším klepnutím na dotykové tlačítko se rozsvítí modré světlo. To aktivuje univerzální mód. Nyní můžeš pero používat na jakémkoliv zařízení. Červené světlo signalizuje nabíjení. Po úplném nabití se červené světlo...

Univerzální stylus slouží k ovládání dotykového kapacitního displeje. Dotykové pero snímá dotykový displej, nemá ostrý hrot a nezanechává na displeji žádné otisky. Univerzální stylus má stylový design a kvalitní provedení značky Stylus UNI a je vhodné pro libovolné zařízení ovládané kapacitním displejem. Toto dotykové pero vám usnadní práci a stane se z něj každodenní společník. Vlastnosti: univerzální stylus ovládání dotykového displeje nezanechává otisky ergonomický tvar stylový design barva: silver/stříbrná

Dotykové pero FIXED Graphite s inteligentním hrotem je ideálním chytrým doplňkem pro práci s Apple iPadem. Stylus je vyroben z luxusní odolné hliníkové slitiny a poskytne řadu užitečných funkcí. Používání stylusu Graphite je naprosto intuitivní, dokonale simuluje psaní i kreslení na klasickém papíře, dotyk s displejem je přesný na pixel a má nulovou odezvu zpoždění. Při práci si můžete pohodlně opřít ruku o dotykovou obrazovku bez toho, aniž by na ní displej reagoval. Inteligentním hrotem lze regulovat tloušťku čáry, pro silnější nebo naopak slabší čáru stačí naklonit stylus do požadovaného úhlu (pouze v aplikacích, které tuto funkci podporují). Aktivní stylus s iPadem funguje automaticky během okamžiku, není nutné párování přes Bluetooth. K zapnutí dotykového pera stačí jemný dotyk v jeho horní části, po skončení práce se sám po 5 minutách klidu vypne. Integrovaná baterie vydrží až 20 hodin provozu, pro nabíjení je pak připraven USB-C konektor v horní části stylusu. Pro snadné přenášení má skrytý magnet, kterým...

XPPen PA2 798 CZK  0% 
Stylus XPPen PA2 nevyžaduje baterie ani nabíjení a podporuje dlouhé hodiny nepřerušovaného kreslení, díky čemuž se můžete ještě déle soustředit na svoji tvorbu. Podporuje funkci naklonění až do 60 stupňů, takže nyní již nemusíte znovu a znovu upravovat směr štětce v softwaru. Jednoduchým nakloněním dodáte svému výtvoru stínování a vychutnáte si hladší a přirozenější přechody mezi čarami a tahy. S až 8 192 úrovněmi citlivosti na tlak vám poskytuje zvýšenou přesnost a vylepšený výkon pro vytváření nejjemnějších náčrtů a linií, dokonce i různých chloupků v tazích perem. Bezbateriový stylus PA2 je vybaven jemnějšími hroty pera, které vám umožňují kreslit a malovat přirozeně a hladce s přesnějším umístěním a vynikajícím výkonem čar. Přepínač na jedno kliknutí vám umožňuje okamžitě přepínat mezi režimy pera a gumy, čímž se vytvoří efektivnější a méně frustrující pracovní tok. Má protiskluzový design, který poskytuje pohodlné a stabilní uchopení při kreslení a malování.
Barva: Černá
Země původu: Čína
Vhodné pro značku: XP-Pen
Balení obsahuje: Stojan;Pasivní pero

Hledáte dokonalého pomocníka pro pohodlnou práci s vaším iPadem? Dotykové pero UNIQ Pixo Smart Stylus vás nezklame. Díky inteligentnímu hrotu lze jednoduchým nakloněním měnit tloušťku čar podle vašich potřeb. Dotykové pero UNIQ Pixo Smart Stylus vydrží na jedno nabití v provozu až po dobu 10 hodin a disponuje USB-C konektorem pro jednoduché nabíjení. Oceníte rovněž integrovaný magnet, díky kterému lze pero připevnit k vašemu zařízení a bezpečně jej přenášet. Smart Palm Rejection je funkce, která vám umožní dotknout se obrazovky i dlaní, aniž by to narušilo tah pera. Vydrží nabité a připravené k použití až 180 dní. UNIQ Pixo Smart Stylus začne fungovat zcela automaticky, takže jej nemusíte párovat s vaším zařízením přes Bluetooth.
Barva podle výrobce: White
Funkcionalita: Snímač tlaku
Délka (mm): 167.0
Výdrž baterie: 10 h
Vhodné pro: iPad
Průměr (mm): 9.0
Vhodné pro značku: Apple
Napájení: Baterie
Země původu: Čína
Barva: Bílá
Technologie: Aktivní

XPPen PA1 816 CZK  0% 
Nový stylus PA1 je bez baterie a má pěkný černo-stříbrný design s elegantním špičatým koncem. Neobsahuje žádné baterie ani nemotorné kabely pro nabíjení a žádné další náklady! Dotykové pero XPPen PA1 podporuje až 60 stupňů efektu naklonění štětce a poskytuje jemnější a přirozenější linie a tahy, přičemž vám také dává možnost přidat stínování do vašeho výtvoru a nabízí přirozenější zážitek z psaní a kreslení. S až 8192 úrovněmi citlivosti na tlak vám stylus PA1 poskytuje přesné ovládání a přesnost. Vytvořte jemné linie v plynulém a neuvěřitelně přirozeném zážitku. Přepínač na jedno kliknutí vám umožňuje okamžitě přepínat mezi režimy pera a gumy, čímž se vytvoří efektivnější a méně frustrující pracovní tok.
Barva: Černá
Země původu: Čína
Balení obsahuje: Pasivní pero;Stojan
Vhodné pro značku: XP-Pen

XPPen PH2 800 CZK  0% 
Stejně jako řada špičkových stylusů, i cenově dostupný PH2 má na konci gumu. Vymodelován z tradiční tužky, přizpůsobuje se zvykům uživatele. Není třeba žádné přepínání tlačítky a nežádoucí poznámky a skice můžete okamžitě odstranit. Dotykové pero podporuje funkci naklonění až do 60 stupňů, aby se umožnil přirozený a plynulý efekt naklonění štětce, který vám přináší dokonalý zážitek z psaní a kreslení. S 8 192 úrovněmi citlivosti na tlak, dotykové pero přirozeně představuje čáry různých šířek a umožňuje s lehkostí dokonalejší vyjádření čar a tahů.
Vhodné pro značku: XP-Pen
Barva: Černá
Země původu: Čína

Dotykové pero P05 nevyžaduje baterie ani nabíjení – žádné nemotorné kabely ani dodatečné náklady, díky čemuž můžete snadno kreslit a tvořit! Přepínání jedním kliknutím vám umožňuje okamžitě přepínat mezi režimy pera a gumy, čímž se vytvoří efektivnější a méně frustrující pracovní tok. Má protiskluzový design, který poskytuje pohodlné a stabilní uchopení při kreslení a malování. Stylus P05 přichází se všemi funkcemi standardní myši a ještě víc! Vyhněte se bolestem a ztuhnutí zápěstí po dlouhodobém používání, které pocházejí z tradiční myši.
Vhodné pro značku: XP-Pen
Země původu: Čína
Barva: Černá

XPPen P02S 774 CZK  -1% 
Plné nabití poskytuje až dva měsíce čmárání, skicování, úprav a navrhování. Přepínání jedním kliknutím vám umožňuje okamžitě přepínat mezi režimem pera a gumy, čímž se vytvoří efektivnější pracovní tok bez frustrace. Má protiskluzový design, který poskytuje pohodlné a stabilní uchopení při kreslení a malování. Stylus P02S přichází se všemi funkcemi standardní myši a ještě víc! Vyhněte se bolestem a ztuhnutí zápěstí po dlouhodobém používání, které pocházejí z tradiční myši.
Balení obsahuje: Náhradní hroty pera;Ochranné pouzdro;Nabíjecí kabel USB
Vhodné pro značku: XP-Pen
Výdrž baterie: 60 Days
Barva: Černá
Země původu: Čína
Technologie: Aktivní

Samostatné pero, které uživatelům umožňuje dělat si poznámky, kreslit a podepisovat se na povrch tabletu Lenovo. Digitální aktivní pero Lenovo 4 je vyrobeno z elegantního eloxovaného hliníku s povrchovou úpravou Iron Grey a podporuje protokoly WGP, AES 2.0 a MPP. Má 2 funkční tlačítka a je napájeno přibalenou AAAA baterií.
Výška (mm): 9.0
Země původu: Čína
Balení obsahuje: AAAA Battery
Napájení: Baterie
Vhodné pro značku: Lenovo
Délka (mm): 140.0
Počet tlakových bodů: 4096.0
Typ baterie: AAAA
Barva: Stříbrná
Kompatibilní s: Tablety