Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Kapacita 10 000 mAh, vhodný pro moto i cyklo, dobíjecí port micro USB, voděodolná konstrukce.. SENA PowerPro je inovativní a přenositelný držák na mobilní telefon s powerbankou pro funkci dobíjení, to vše v jednom. Díky kapacitě 10 000 mAh dobijete například většinu iPhonů až 5x.

Robustní kulový čep zajišťuje jednu stálou pozici držáku po celou dobu jízdy. Díky micro USB portu powerbanky lze dobíjet řadu mobilních telefonů a jiných přenosných zařízení jako například navigace. Kompatibilní je s chytrými telefony o šířce od 48 do 95 mm.

Držák SENA PowerPro je určen nejen pro motocykly, ale i pro jízdní kola.Technický popis:


voděodolná konstrukce
kompatibilní s chytrými mobilními telefony o šířce od 48 do 95 mm
Li-Pol baterie
kapacita: 10 000 mAh
vstup: 5V / 2A
výstup: 5V / 2A
dobíjecí port: micro USB
rozměry: 81 x 122 x 63 mm
hmotnost: 298 g
dobíjecí doba: 6,5 hodiny (přes standardní USB)
certifikáty: FCC, IC, CE
vhodný pro motocykly a jízdní kola


Obsah balení:


powerbanka PowerPro
držák na řídítka
dobíjecí kabel: USB-micro USB

Držák na telefon Benguo 198 CZK  -50% 
Univerzální držák na mobil pro jízdní kola i motocykly, který se přizpůsobí šířce telefonu i průměru řídítek! Veškeré nářadí najdete v balení!. V jednoduchosti je síla a držák na telefon Benguo je toho jasným důkazem! Tento nenápadný doplněk totiž snadno přizpůsobíte tloušťce řídítek vašeho kola či motocyklu a samozřejmě i šířce telefonu! V balení najdete také sadu fixačních nálepek, aby náhodou telefon neprokluzoval. Díky dvěma adaptérům na objímku si držák připevníte na řídítka o průměru 31,8 mm, 25,4 mm a 22,2 mm. Nasazení je navíc velice snadné a díky imbusu v balení si ani nemusíte chystat žádné nářadí. Navigaci, hudbu i z mobilu tak budete mít i na kole na dosah ruky! Technický popis:


nastavitelný držák na mobil
lze nasadit na všechna běžná řídítka jízdních kol i motocyklů
objímku lze díky adaptérům přizpůsobit
jednoduché nastavení pro šířku telefonu
protiskluzové nálepky pro lepší uchycení telefonu
imbusový klíč v balení
šířka telefonu: 55 - 100 mm
průměr objímky: 31,8 mm (s adaptéry: 25,4 mm, 22,2 mm)
hmotnost: 92 g
materiál: hliníková slitina (aluminium alloy)
balení obsahuje: nastavitelný držák, objímku, 2 adaptéry na objímku, ochranné nálepky pro lepší uchycení telefonu, imbusový klíč
doporučujeme mobil do držáku vkládat v ochranném obalu

Cellularline MAG4 Handy Force Drive je moderní magnetický držák do auta na mobilní telefon, který využívá pro uchycení telefonu magnet a díky tomu usnadňuje manipulaci s telefonem.  
Držák má speciální mechanismus pro jeho uchycení do mřížky ventilace v automobilu.
Součástí balení jsou 2 kovové kotouče, které jednoduše přilepíte na zadní stranu mobilního telefonu nebo na jeho kryt. Poté stačí telefon přiložit k držáku, který telefon pomocí magnetu pevně uchopí. Magnetické spojení je velmi silné, aby telefon nespadl, ale zároveň nabící velmi rychlou a pohodlnou manipulaci s mobilním telefonem.

Univerzální magnetický držák do auta.

Univerzální držák do auta značky SWISSTEN S-GRIP GRAVITY G1-AV3 který je určený do mřížky ventilace. Pro snadnou manipulaci, držák umožňuje otáčení o 360°. Čelisti držáku mají rozpětí od 3,5" - 6,5". Držák má sofistikovaný gravity mechanismus pro snadnou manipulaci jednou rukou.
Vlastnosti:

rozpětí od 3,5" - 6,5"
otočný až o 360°
výrobce: Swissten

Barva: black / černá

Náhradní jistící gumička k držáku na kolo S-GRIP BCCL1. Kromě samotných čelistí držáku stabilizuje telefon právě tato guma.
Vlastnosti:

velikost gumičky: 13 cm

Barva: černá

Swissten představuje praktický a elegantní stojánek pro hodinky Apple Watch. V kombinaci s vaší originální Apple Watch nabíječkou se rázem promění v plnohodnotnou nabíjecí stanici. Stojánek je vyroben z leštěného hliníku v šedé barvě, který se dokonale hodí k vašim hodinkám. Je opatřen podložkou proti sklouznutí a odření hodinek
Ideální luxusní doplněk na noční stolek nebo jiné místo v domácnosti pro každodenní nabíjení vašich chytrých hodinek.

Swissten představuje praktický a elegantní stojánek pro hodinky Apple Watch. V kombinaci s vaší originální Apple Watch nabíječkou se rázem promění v plnohodnotnou nabíjecí stanici. Stojánek je vyroben z leštěného hliníku ve stříbrné barvě, který se dokonale hodí k vašim hodinkám. Je opatřen podložkou proti sklouznutí a odření hodinek
Ideální luxusní doplněk na noční stolek nebo jiné místo v domácnosti pro každodenní nabíjení vašich chytrých hodinek.

Baseus SUGX-A01 Magnetic představuje praktický a nenápadný doplněk pro uchycení vašeho mobilního telefonu v automobilu. Magnetický držák do auta SUGX-A01, lze jednoduše přichytit do mřížky ventilace. Díky jeho kompaktním rozměrům a stylovému vzhledu se hodí do každého vozidla.
Telefon stačí jen přiložit a o vše ostatní se postará velmi silný magnet. Držák má pogumovaný povrch který ochrání mobilní telefon před poškrábáním a zamezí možnost skluzu telefonu. Kloub zajistí možnosti natočení do požadovaného směru.
Vlastnosti:

Instalace do mřížky ventilace
Pro všechny rozměry telefonů
Velmi pevné uchycení
Snadná montáž
Minimalistický design

Materiál: Aluminum + silicone
Barva: black / černá

Elegantní držák značky Baseus Gravity Mount vhodný do ventilační mřížky, umožní snadné a rychlé vložení a vyjmutí mobilního zařízení. Držák má moderní design. Gumové podložky a rotace o 360 stupňů zaručí komfort a variabilitu. Držák má stabilní ramena která se při ukládání do držáku automaticky zavřou vlastní vahou telefonu. Držák má také speciální výřez který umožňuje bezproblémové nabíjení telefonu.  
Vlastnosti:

uchycení do ventilační mřížky
gumové podložky
rotace až o 360 stupňů
kompatibilní se zařízeními o šířce 6,3 až 8,8 cm
Barva: black/černá