Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Držák na telefon Benguo 200 CZK  -50% 
Univerzální držák na mobil pro jízdní kola i motocykly, který se přizpůsobí šířce telefonu i průměru řídítek! Veškeré nářadí najdete v balení!. V jednoduchosti je síla a držák na telefon Benguo je toho jasným důkazem! Tento nenápadný doplněk totiž snadno přizpůsobíte tloušťce řídítek vašeho kola či motocyklu a samozřejmě i šířce telefonu! V balení najdete také sadu fixačních nálepek, aby náhodou telefon neprokluzoval. Díky dvěma adaptérům na objímku si držák připevníte na řídítka o průměru 31,8 mm, 25,4 mm a 22,2 mm. Nasazení je navíc velice snadné a díky imbusu v balení si ani nemusíte chystat žádné nářadí. Navigaci, hudbu i z mobilu tak budete mít i na kole na dosah ruky! Technický popis:


nastavitelný držák na mobil
lze nasadit na všechna běžná řídítka jízdních kol i motocyklů
objímku lze díky adaptérům přizpůsobit
jednoduché nastavení pro šířku telefonu
protiskluzové nálepky pro lepší uchycení telefonu
imbusový klíč v balení
šířka telefonu: 55 - 100 mm
průměr objímky: 31,8 mm (s adaptéry: 25,4 mm, 22,2 mm)
hmotnost: 92 g
materiál: hliníková slitina (aluminium alloy)
balení obsahuje: nastavitelný držák, objímku, 2 adaptéry na objímku, ochranné nálepky pro lepší uchycení telefonu, imbusový klíč
doporučujeme mobil do držáku vkládat v ochranném obalu

Cellularline MAG4 Handy Force Drive je moderní magnetický držák do auta na mobilní telefon, který využívá pro uchycení telefonu magnet a díky tomu usnadňuje manipulaci s telefonem.  
Držák má speciální mechanismus pro jeho uchycení do mřížky ventilace v automobilu.
Součástí balení jsou 2 kovové kotouče, které jednoduše přilepíte na zadní stranu mobilního telefonu nebo na jeho kryt. Poté stačí telefon přiložit k držáku, který telefon pomocí magnetu pevně uchopí. Magnetické spojení je velmi silné, aby telefon nespadl, ale zároveň nabící velmi rychlou a pohodlnou manipulaci s mobilním telefonem.

Univerzální magnetický držák do auta.

Univerzální držák do auta značky SWISSTEN S-GRIP GRAVITY G1-AV3 který je určený do mřížky ventilace. Pro snadnou manipulaci, držák umožňuje otáčení o 360°. Čelisti držáku mají rozpětí od 3,5" - 6,5". Držák má sofistikovaný gravity mechanismus pro snadnou manipulaci jednou rukou.
Vlastnosti:

rozpětí od 3,5" - 6,5"
otočný až o 360°
výrobce: Swissten

Barva: black / černá

Náhradní jistící gumička k držáku na kolo S-GRIP BCCL1. Kromě samotných čelistí držáku stabilizuje telefon právě tato guma.
Vlastnosti:

velikost gumičky: 13 cm

Barva: černá

Kompaktní kovový držák telefonu vhodný k namontovaní na řídítka jízdního kola. Umožňuje pohodlně používat navigaci během jízdy.

Swissten představuje praktický a elegantní stojánek pro hodinky Apple Watch. V kombinaci s vaší originální Apple Watch nabíječkou se rázem promění v plnohodnotnou nabíjecí stanici. Stojánek je vyroben z leštěného hliníku v šedé barvě, který se dokonale hodí k vašim hodinkám. Je opatřen podložkou proti sklouznutí a odření hodinek
Ideální luxusní doplněk na noční stolek nebo jiné místo v domácnosti pro každodenní nabíjení vašich chytrých hodinek.

Swissten představuje praktický a elegantní stojánek pro hodinky Apple Watch. V kombinaci s vaší originální Apple Watch nabíječkou se rázem promění v plnohodnotnou nabíjecí stanici. Stojánek je vyroben z leštěného hliníku ve stříbrné barvě, který se dokonale hodí k vašim hodinkám. Je opatřen podložkou proti sklouznutí a odření hodinek
Ideální luxusní doplněk na noční stolek nebo jiné místo v domácnosti pro každodenní nabíjení vašich chytrých hodinek.

Univerzální držák FIXED Bikee je ideálním doplňkem pro uchycení vašeho mobilního telefonu na řídítkách kola nebo motocyklu.
Během jízdy tak bude telefon pěkně na očích a umožní vám využívat GPS navigaci, sportovní aplikace nebo hudební přehrávač.
Díky důmyslné konstrukci je držák vhodný pro všechny možné typy telefonů o velikosti 4 - 6,5 palců. Zafixování telefonu v držáku je rychlé a snadné, silikonová poutka ho bezpečně zajistí proti všem otřesům způsobeným jízdou. Rotační základna držáku umožní natočit telefon do horizontální i vertikální polohy.

Magnetický držák FIXED ICON vyřeší problém, jak používat mobilní telefon v autě pohodlně, snadno a hlavně bezpečně. Už žádné zbytečné pokuty za telefon u ucha, v držáku ICON bude váš mobil vždy pěkně po ruce a na očích. Oproti klasickým velkým držákům šetří místo na palubní desce, nepřekáží ve výhledu a nepotřebuje žádné složité nastavování. Používání magnetického držáku je intuitivní a návykové. Stačí přiložit telefon k ICONu a magnety už se o vše postarají, ani se nehne. Stejně snadno mobil sundáte. FIXED ICON si zkrátka zamilujete na první pohled.