Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
RMI 6 PRO je 6U 19'' nástěnný stojan. Díky široké škále funkcí s vynikající hodnotou, statické nosnosti 60 kg a konstrukci z oceli válcované za studena je vhodný pro profesionální použití.Nástěnný rack 6U 19''.Využitelná hloubka (od předního rámu stojanu po zadní panel) 330 mm.Perforovaný horní kryt pro 2 ventilátory.Vyrobeno z oceli válcované za studena 1,2 mm, černé barvy (RAL 9005).Boční panely s volitelnými zámky pro zabránění neoprávněnému přístupu.Odnímatelné boční panely a přední dveře.Horní/spodní otvory pro vstup kabelů, které lze uzavřít.K dispozici jsou panely pro zavěšení na zeď.Přední dveře z 5 mm tvrzeného skla a 1,2 mm ocelového rámu válcovaného za studena.Dveře lze otevírat zleva nebo zprava.Uzemňovací šroub uvnitř.Matky klece jsou součástí dodávky.Dodává se v demontovaném stavu v plochém balení.
Hmotnost: 15 kg
Délka (cm): 45.0
Barva: Černá
Země původu: Čína
Výška (cm): 37.0
Šířka (cm): 60.0
Typ: Střešní nosič

MARK RMI009 Rackový stojan 3080 CZK  -11% 
RMI 9 PRO je 9U 19" nástěnná skříň pro IT a instalaci. Nabízí širokou škálu výjimečných funkcí, které jej spolu se statickou nosností 60 kg a konstrukcí z oceli válcované za studena předurčují pro profesionální použití.Ocelová konstrukce.Dveře z tvrzeného skla se zámkem na klíč.Perforace pro instalaci ventilátoru.Odnímatelné boční panely a přední dveře.
Typ: Střešní nosič
Barva: Černá
Šířka (cm): 60.0
Hloubka (cm): 50.0
Nosnost: 60 kg
Výška (cm): 45.0
Země původu: Čína

Bezdrátový systém PGW, pack obsahuje přijímač BLX4R + jeden dynamický vokálový PG58 vybaven vestavěným vysílačem BLX2, dosah 91m, 150 volitelných frekvenci, výdrž baterie 14 hodin, přijímač s funkcí group a channel scan, snadná instalace. Frekvence: 518-542 MHz
Vysílač/mikrofon: BLX2/PG58
Provoz na baterie: Ano
Frekvence: H8E: 518-542 MHz
Napájení: Adaptér nebo Baterie
Typ baterie: AA
Přijímač: BLX4Rack
Adaptér součástí: Ano
Detail baterie: Al/Mn

BOYA BY-XM6-S1 Mini 3956 CZK  -11% 
BY-XM6 Mini je pokročilý a všestranný 2,4GHz bezdrátový mikrofonní systém, který rozšiřuje úspěch klasické řady mikrofonů BY-XM6 s dalším zlepšením přenosnosti. S funkcemi ultra kompaktního a stabilního přenosu signálu zajišťuje, že lze zachytit a dodat křišťálově čistý zvuk. Vysílače se navíc po zapnutí dokážou automaticky spárovat s přijímačem a díky ultrakompaktnímu designu je lze jednoduše připnout na oblečení, aniž byste je cítili, což uživatelům poskytuje vysoce kvalitní zážitek z nahrávání, zejména při outdoorových aktivitách.
Mikrofon: Ano
Vysílač/mikrofon: Ano
Použití: Video Production;Nahrávání;Commercial and educational activities;Broadcast;Interview
Typ: Vysílač;Přijímač
Směrová charakteristika: Všesměrová
Balení obsahuje: Windshield;Nabíjecí kabel;Audio kabel
Kompatibilní s: Smartfón;Camcorder;DSLR;Kamera
Provoz na baterie: Ano
Typ displeje: OLED
Displej: Ano
Přijímač: Ano
Přepínač: Ano
Systém: Digitální
Výdrž baterie: 4,5 h
Počet kanálů: 2
Typ baterie: Integrované;Li-Ion
Výstupy: Konektor pro sluchátka 3,5 mm;Jack 3,5 mm
Varianta: BY-XM6-S1 Mini
Frekvenční pásmo: ISM 2,4 GHz
Napájení: Baterie
Funkční vzdálenost (m): 100.0
Frekvenční rozsah: 35 Hz - 18 kHz
Rádius (m): 100.0
Barva: Černá

BOYA BY-XM6-S2 Mini 5131 CZK  -10% 
BY-XM6 Mini je pokročilý a všestranný 2,4GHz bezdrátový mikrofonní systém, který rozšiřuje úspěch klasické řady mikrofonů BY-XM6 s dalším zlepšením přenosnosti. Díky funkcím ultrakompaktního, stabilního přenosu signálu a snímání dvou osob zajišťuje, že lze zachytit křišťálově čistý zvuk a umožňuje shromažďování a směšování zvuku spolu nebo do samostatného kanálu. Vysílače se navíc po zapnutí dokážou automaticky spárovat s přijímačem a díky ultrakompaktnímu designu je lze jednoduše připnout na oblečení, aniž byste je cítili, což uživatelům poskytuje vysoce kvalitní zážitek z nahrávání, zejména při outdoorových aktivitách.
Použití: Commercial and educational activities;Broadcast;Interview;Video Production;Nahrávání
Balení obsahuje: Audio kabel;Nabíjecí kabel;Windshield
Výstupy: Konektor pro sluchátka 3,5 mm;Jack 3,5 mm
Výdrž baterie: 4,5 h
Kompatibilní s: DSLR;Kamera;Camcorder;Smartfón
Systém: Digitální
Počet kanálů: 2
Funkční vzdálenost (m): 100.0
Napájení: Baterie
Typ baterie: Integrované;Li-Ion
Barva: Černá
Frekvenční pásmo: ISM 2,4 GHz
Frekvenční rozsah: 35 Hz - 18 kHz
Rádius (m): 100.0
Varianta: BY-XM6-S2 Mini
Přepínač: Ano
Směrová charakteristika: Všesměrová
Provoz na baterie: Ano
Displej: Ano
Přijímač: Ano
Vysílač/mikrofon: Ano
Mikrofon: Ano
Typ: Přijímač;Vysílač
Typ displeje: OLED

2,4 GHz USB digitální bezdrátový systém. Obsahuje bezdrátový klopový mikrofon LM8 pro různé zvukové aplikace prostřednictvím unikátne navrženého USB přijímače a vysílač PXD1. Nabízí snadné nastavení, profesionální full-range audio a bezdrátové ovládání na vzdálenost více než 3 m. Zařízení je ideální pro živá vystoupení, nahrávání, hudební vzdělávání, pro novináře, vysílání, karaoke, hry, nebo podcasting a jiné. XPD2 kombinuje neuvěřitelnou kvalitu zvuku, jednoduchý provoz a technologii micro přijímačů. Přijímač USB stick se připojí přímo k počítači (kompatibilní s Mac a PC), nebo jakémukoli přenosnému PA systému série Samson Expedition, který je vybaven USB portem. Kromě toho je vybaven funkcí, která umožňuje XDP2 používat s jakýmkoliv zařízením s analogovým vstupem včetně smartphonů nebo jiných mobilních zařízení. Přijímač má zabudovaný jeden 1/8 '' výstupní konektor pro sluchátka. Součástí balení je i USB kabel. Životnost baterie: 20 hodin, Napájení: 2x AA baterie, Frekvence: 2.404 - 2.476 GHz, Typ modulace: GFSK, Frekvenční odezva: 20 Hz - 16 kHz, Signal to Noise:> 85dB, Výstupní impedance: 100 kOhm, USB audio vzorkovací frekvence : 32 kHz, Rozměry: 96 x 62 x 18,5 mm, Hmotnost: 93 g

Země původu: Čína
Adaptér součástí: Ne
Provoz na baterie: Ano
Typ baterie: AA
Frekvenční pásmo: 2,4 GHz
Systém: 2,4 GHz
Napájení: USB
Možná montáž do racku: Ne
Frekvenční rozsah: 20 Hz - 16 kHz
Externí anténa: Ne

Shure SBC203-E Nabíječka 3315 CZK  -12% 
USB nabíjecí základna pro 2 baterie SB903 nebo vysílače SLXD1 a SLXD2
Typ baterie: Li-Ion
Kompatibilní s: Shure SB903;SHURE SLX-D
Napájení: USB
Adaptér součástí: Ano
Typ: Nabíjecí Stanice
Možná montáž do racku: Ne
Barva: Černá
Hmotnost: 0,284 kg

Shure RPW118 Vysílač 7249 CZK  -19% 
Bezdrátová mikrofonová hlava Beta 58A nahrazuje vložku, sestavu krytu a matnou mřížku pro bezdrátové mikrofony Beta 58A. Beta58A je dynamický vokální mikrofon, je extrémně robustní a nabízí maximální ochranu proti zpětné vazbě.
Kompatibilní s: Shure
Barva: Stříbrná
Typ: Microphone Cartridge
Směrová charakteristika: Superkardioidní
Typ kapsle: Dynamický

XVive U5 Bezdrátový set 4008 CZK  -28% 
U5 obsahuje bodypack vysílač s nízkoprofilovým všesměrovým klopovým mikrofonem. Vstup vysílače také akceptuje signály na úrovni linky, což je skvělé pro připojení mixpultu nebo rekordéru a přenos do kamery. Přijímač obsahuje dva knoflíky pro ovládání gainu pro rychlé nastavení úrovní nahrávání. Vybaven funkcí automatického skenování, automaticky vyhledá a najde čistou vysílací frekvenci. Vysílač se automaticky spáruje s přijímačem. Jasný OLED displej zobrazuje stav baterie, výdrž baterie vysílače, kanál, gain, klip a mute. Poskytuje čistý, 24-bit/48 kHz digitální zvuk na vzdálenost až 30 m s maximální latencí pouhých 6 ms. Na stejném místě lze současně použít až šest mikrofonů. Vysílač a přijímač pohodlně fungují na vyměnitelných lithium-iontových bateriích Xvive ID799, které poskytují až 5 hodin provozu při plném nabití.
Typ: Bezdrátový systém;Lavalier Microphone
Doba přehrávání (hodiny): 5.0
Baterie v balení: Ano
Provoz na baterie: Ano
Citlivost: -29 dB
Frekvenční pásmo: 2,4 GHz
Mikrofonní vstup: Ano
Země původu: Čína
Frekvenční rozsah: 30 Hz - 20 kHz
Balení obsahuje: Baterie;Manuál;Přijímač;Vysílač
Varianta: U5
Vysílač/mikrofon: Ano
Hmotnost (g): 53.0
Typ baterie: Li-Ion
Napájení: Baterie
Barva: Stříbrná
Směrová charakteristika: Všesměrová
Doba nabíjení (hodiny): 44683.0
Přijímač: Ano
Typ kapsle: Elektretový Mikrofon

Mooer AP10 Air Plug vám poskytuje zcela bezdrátový kytarový systém, který se může pochlubit dosahem až 15 m při zachování spojení se zesilovačem nebo pedalboardem s nízkou latencí. V návaznosti na tradici efektových pedálů Mooer Micro Series, AP10 vyniká štíhlým provedením, které se snadno hodí do vašeho kufru nebo koncertní tašky bez potřeby jakýchkoliv objemných baterií nebo základnových stanic. Každá souprava je vybavena jedním přijímačem a jednou vysílací jednotkou, které je možné nastavit na jeden ze čtyř samostatných kanálů. To vám umožní zvolit si mezi různými frekvencemi kanálů, abyste našli to nejlepší spojení pro vaše prostředí, a také vám umožní používat více AP10 současně. Funkce více přijímačů umožňuje flexibilitu, například při nastavení stereofonního zesilovače, přičemž k oddělení přijímačů v každém zesilovači využívá jeden vysílač. Jednoduše se ujistěte, že všechny přijímače a vysílače jsou na stejném kanálu, a můžete hrát! Režim úspory energie se automaticky nastartuje vždy, když dojde k přerušení výkonu, aby se šetřila výdrž baterie, a znovu ožije, jakmile začnete hrát. To dává AP10 dostatek energie na to, abyste prošli dlouhými jamsessions nebo dalšími a dalšími přídavky. Nabíjení lze snadno dosáhnout pomocí nástěnné USB nabíječky nebo počítače a vysílač i přijímač lze nabíjet současně pomocí přiloženého děleného nabíjecího kabelu.
Balení obsahuje: Nabíjecí kabel USB
Země původu: Čína
Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz
Externí anténa: Ne
Počet kanálů: 4
Vysílač/mikrofon: AP10 Transmitter
Přijímač: AP10 Receiver
Frekvenční pásmo: 2,4 GHz
Frekvence: ISM 2,4 GHz
Systém: 2,4 GHz
Možná montáž do racku: Ne