Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Vyhrazený středopásmový driver. Měděné pouzdro snižuje vysokofrekvenční indukční nárůst. Šasi s úzkými hranami pro úzkou konstrukci. Proud vzduchu odvětrávaný pro dynamický rozptyl tepla.Hodnocení výkonu: Testováno během dvou hodin pomocí nepřetržitého signálu růžového šumu s omezeným pásmem podle standardu AES. Výkon vypočítaný na minimální impedanci. Reproduktor testován na volném vzduchu.Trvalé hodnocení výkonu je definováno jako o 3 dB vyšší než hodnocení AES.Citlivost měřená na ose při 1W, 1m ve 2Π anechoickém prostředí.Xmax je odvozeno z: (šířka vinutí cívky-hloubka mezery)/2.Parametry malého signálu se měří poté, co se jednotka podrobí signálu předběžné úpravy.
Typ: PA
Varianta: CF0820M
Frekvenční rozsah: 150 Hz - 6 kHz
Země původu: Čína
Typ magnetu: Ferrite
Impedance: 8 Ohm
Výkon (Watt): 500.0
Výkon: 500 W
Průměr: 8"
Průměr (inch / palec): 8.0
Hmotnost: 3,4 kg
Citlivost: 98 dB

Audio Pro C5 MK II Black 6704 CZK  -19% 
C5MK2 je kompatibilní s multiroom systémy Apple AirPlay 2, Google Castem a Audio Pro a je vysoce flexibilním reproduktorem, který můžete mít ve svém domě. Použijte specializovanou systémovou aplikaci Audio Pro a můžete dokonce začlenit staré Bluetooth-only reproduktory Audio Pro Addon pomocí produktu série A nebo C jako hlavního reproduktoru. (K podpoře funkce se vyžaduje Audio Pro ADDON Link 1).C5 MKII, kompatibilní se Spotify Connect (vyžaduje se prémiový účet) a TIDAL Connect, se bez problémů spojuje s vaší oblíbenou hudební službou. Pomocí streamování v cloudu máte vždy po ruce obrovské množství hudby.Pro lokální bezdrátové streamování je C5 MKII vybaven také Bluetooth. Je kompatibilní s širokou škálou Bluetooth zařízení a je to perfektní způsob, jak rychle připojit zdroj, jako je smartfon, a streamovat hudbu.S tak širokou škálou seznamů skladeb a internetových rádií není vždy rychlé nebo snadné je znovu nalézt. S ohledem na tuto skutečnost má C5 MKII nyní šest předvoleb pro rychlé vyvolání vašich oblíbených položek stisknutím jediného tlačítka.Pro dokonalé ovládání reproduktorů je každá jednotka řízena speciálním digitálním zesilovačem. S 25 watty pro basovou jednotku a 8 watty pro každý výškový reproduktor je k dispozici celkový výstupní výkon kolem 40 wattů, který poskytuje silný zvuk zaplňující místnost.
Výškový reproduktor: 3/4"
Balení obsahuje: Manuál;Napájecí kabel
Napájení: 230V
Šířka (cm): 25.0
Vstupy: Bluetooth;WiFi;RCA
Barva podle výrobce: Black
Hmotnost netto (kg): 45048
Basový reproduktor: 4"
Výkon (Watt): 41.0
Frekvenční rozsah: 50 Hz - 20 kHz
Počet pásem: 2-pásmová
Typ HF reproduktoru: Dome Tweeter
Systém: Aktivní
Barva: Černá
Výška (cm): 15.0
Země původu: Čína
Hloubka (cm): 13.0
MP3 / linkový vstup: Ano
AUX IN: Ne
Zabudovaný zesilovač: Ano
Dálkové ovládání: Ne
WiFi: Ano
Design: Ano
Typ: Portable Speaker
Basový reflexní port: Ano
Bluetooth: Ano
Provoz na baterie: Ne

Audio Pro A15 Light-Šedá 9152 CZK  -19% 
Poslouchejte hudbu venku díky voděodolnému reproduktoru Audio Pro A15. Vyznačuje se stupněm krytí IPX2, takže odolá slabému dešti a vodě a funkcí multi-room s možností používání více osob. Tento voděodolný reproduktor se také snadno používá, neboť obsahuje předvolby Click and Hold pro uložení vašich oblíbených seznamů skladeb, rozhlasových stanic a dalších. Kromě toho Audio Pro A15, který je dostupný ve 2 barvách, obsahuje jeden 4,5″ basový reproduktor a 1″ výškový textilní kupolový reproduktor pro produkci hlasitého zvuku. Tento reproduktor má přenosný design a díky tomu je ideální pro cesty i pro vystavení ve vaší domácnosti a je dokonalým společníkem na párty u bazénu i na poslech v koupelně.
MP3 / linkový vstup: Ano
Balení obsahuje: Napájecí kabel;Manuál
Bluetooth: Ano
Design: Ano
Zabudovaný zesilovač: Ano
WiFi: Ano
Vstupy: WiFi;Bluetooth;Jack 3,5 mm
Typ: Portable Speaker
Barva: Šedá
Provoz na baterie: Ano
AUX IN: Ano
Basový reflexní port: Ne
HD Audio: Ano
Hmotnost netto (kg): 3.4
Barva podle výrobce: Šedá;Light
Šířka (cm): 28.6
Systém: Aktivní
Výška (cm): 20.6
Výškový reproduktor: 1"
Typ HF reproduktoru: Dome Tweeter
Hloubka (cm): 13.7
Napájení: Baterie;230V
Frekvenční rozsah: 45 Hz - 22 kHz
Země původu: Čína
Basový reproduktor: 4,5"

Připojí se přes Bluetooth na zařízení jako iPhone, počítač, smartphony, tablety.Autonomie: 5 hodin.Používá nabíjecí lithiovou baterii, kapacita 1500 mAh a kabel USB, kabel jack, zahrnuté.Výkon: 2x3W.J

Edifier S880DB 6204 CZK  -22% 
Kompaktní Hi-Res Audio certifikované regálové reproduktory určené pro připojení k počítačům, herním konzolím a všem typům zařízení.
EQ: Ano
Vstupy: USB;Optická;RCA (LINE IN);Coaxial
Basový reflexní port: Ano
Materiál ozvučnice: Dřevěná Ozvučnice
Typ: Bezdrátový;Regálové
Dálkové ovládání: Ano
AUX IN: Ano
Bluetooth: Ano
Basový reproduktor: 3,5"
Počet v balení (ks): 2
Frekvenční rozsah: 55 Hz - 40 kHz
Počet pásem: 2-pásmová
Barva: Bílá;Hnědá
Hloubka (cm): 16.7
Výkon (Watt): 88.0
Šířka (cm): 13.7
Hmotnost netto (kg): 8.5
Země původu: Čína
Výška (cm): 23.1
Výškový reproduktor: 0,75"

Q Acoustics 3030i Graphite 9252 CZK  -20% 
2-pásmové bassreflex regálové reproduktory jsou vybaveny 6,5" středobasovým měničem vyvinutým pro výkonný sloupový reproduktor 3050 a 0,9" odděleným výškovým měničem. Výsledkem je mimořádně výrazná 46 Hz přítomnost basů, nádherně vyvážená reprodukce ve středním rozsahu a ostré prostorné vysoké frekvence.
Balení obsahuje: Cotton Gloves;Manuál;Ochranná mřížka pro reproduktor
Výška (cm): 32.5
Barva podle výrobce: Graphite
Výškový reproduktor: 0,9"
Počet v balení (ks): 2
Vstupy: Banana socket
Bluetooth: Ne
Hmotnost netto (kg): 6.4
Basový reproduktor: 6,5"
Hloubka (cm): 32.9
Systém: Pasivní
USB: Ne
Výkon (Watt): 75.0
Počet pásem: 2-pásmová
Šířka (cm): 20.0
Země původu: Čína
Typ: Regálové
Frekvenční rozsah: 46 Hz - 30 kHz
Citlivost (dB): 88.0
Dělící frekvence (kHz): 2.4
Barva: Šedá
Basový reflexní port: Ano

Genius SW-2.1 300XTento reproduktorový systém v konfiguraci 2.0 s celkovým výkonem 10 W RMS je vyroben ze dřeva pro křišťálově čistý zvuk. Subwoofer 3.5" nabizí dokonale hluboké basy a dva 2" satelity zajistí vysoké vokály. Všechny uživatele určitě potěší ovládání hlasitosti, výstup pro sluchátka a vstup pro mikrofon to vše na podsvíceném ovládacím modulu. To vše připojíte pomocí 3.5 mm jacku. Napájení má na starost externí napájecí adaptér.Základní specifikaceVýkon: 10 W (RMS)Konfigurace: 2.1Frekvenční rozsah: 25 Hz - 18 kHzPřipojení: 3.5 mm jack, sluchátkový výstup, vstup pro mikrofonRegulace hlasitosti: anoRozměry: Subwoofer 180 x 150 x 130 mmRozměry: Satelit 140 x 70 x 40 mmBarva: ČernáParametryVýrobce: GeniusUpřesnění typu: Reproduktory s maximálně 2 satelityVýkon reproduktorů celkovy (W): 10Výkon satelitu (W): 3.25Výkon subwooferu (W): 3.5Aktivní reproduktory: anoImpedance (ohm): 6záruka: 24 měsíců

LAMAX PartyGo1 3000 CZK  -20% 
Malé tělo s velkým výkonem
LAMAX PartyGo1
Rozjeď kdekoliv i neplánovanou party ve velkém stylu
Přenosný party reproduktor LAMAX PartyGo1 je vzhledem malý, ale ukrývá v sobě velkou sílu
Výkon 100 W. Technologie BeatBass® mu dává silný, plný a bohatý zvuk. Grilovačku, narozeninovou oslavu nebo menší party oživí 3 režimy LED podsvícení a možnost připojení mikrofonu, když si chceš užít karaoke nebo akci moderovat. Reprák se automaticky spáruje s jakýmkoliv zařízením prostřednictvím Bluetooth 5.3, který poskytuje bezchybný přenos až na 18 m. Na pohodu s tebou bude nový parťák i cestovat, baterie mu vydrží až 20 hodin a má navíc šikovné madlo nebo popruh přes rameno. Připojíš ho jak přes BT, tak USB, microSD, případně AUX a umí se proměnit taky v powerbanku přes USB-A vstup. A když jeden reprák nestačí, můžeš ho spárovat s druhým.




Max zvuk v mini balení
Party může začít, kdykoliv a kdekoliv. LAMAX PartyGo1 klame tělem, i když je malý, ukrývá výkon 100 W a spolehlivě rozproudí grilovačku, bazénovou nebo...

Prodipe PRO 8 V3 3580 CZK  -23% 
Bi-amp studiové monitory poskytují 35 + 90 Watt RMS, vybavené kuželovými reproduktory ze skleněných vláken, neodymovými kupolovými výškovými reproduktory a elektronikou pro vyšší výkon a dynamiku. Ve spojení se subwooferem PRO 10S V3 nabídnou studiový poslech za nižší cenu.
Linkové vstupy: Ano
Vstupy: XLR;Jack 6,3 mm TRS
Frekvenční rozsah: 50 Hz - 22 kHz
Výškový reproduktor: 1"
Typ HF reproduktoru: Neodymium Driver
Šířka (cm): 26.0
Hloubka (cm): 30.0
Hmotnost netto (kg): 13.0
Výkon RMS (Watt): 90.0
USB: Ne
Maximální akustický tlak - SPL (dB): 97.0
Bluetooth: Ne
Barva: Černá
Země původu: Čína
Typ LF reproduktoru: Glass Fiber Cone
Výkon (Watt): 125.0
Repro: 1";8"
Basový reproduktor: 8"
Ovládání: HF Level Adjust
Dělící frekvence (kHz): 2.4
Výška (cm): 38.0
Výkon RMS: 90 W

Ochranný obal pro Montarbo reproboxy série B. Obal chrání reprobox při přepravě před poškozením a škrábanci. Má otvory na rukojeti a boční přihrádku na kabely a jiné menší příslušenství.
Voděodolnost: Ne
Země původu: Čína
Barva: Černá
Typ: Obal
Vhodné pro: Montarbo B108
Zip: Ne
Materiál: Polyester
Tloušťka polstrování: Ano