Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Rode NTH-100M 4173 CZK  -6% 
NTH-100M je profesionální náhlavní souprava přes uši, která kombinuje výjimečný zvukový výkon oceňovaných sluchátek NTH-100 s mikrofonem s vysílací kvalitou. Ať už se věnujete médiím nebo vysílání, podcastingu, streamování, hrám nebo práci z domova či v kanceláři, sluchátka NTH-100M nabízejí křišťálově čisté snímání hlasu a čistý zvuk v neuvěřitelně pohodlném a elegantním balení.Klíčové vlastnosti:Profesionální náhlavní souprava přes ušiVlastní přizpůsobené měniče poskytují neuvěřitelně přesnou frekvenční odezvu a nízké zkresleníPrecizně navržená akustická konstrukce optimalizovaná pro výjimečné detaily, čistotu a velmi přirozený zvukVysílací mikrofon pro přirozenou reprodukci hlasu a vynikající srozumitelnost řeči v jakémkoli prostředíMikrofon je umístěn tak, aby optimálně potlačoval plosivé zvuky a zajistil křišťálově čisté zachycení hlasuČelenka a náušníky z materiálu Alcantara s revolučním gelem CoolTechPlně nastavitelná čelenka se systémem uzamykání FitLokJednoduché odpojení mikrofonu pomocí robustního uzamykatelného konektoru pro profesionální použití jako monitorovací sluchátkaNavrženo a vyrobeno s použitím vysoce kvalitních komponentů v nejmodernějších zařízeních společnosti RØDE v australském Sydney
Barva podle výrobce: Black
Citlivost (dB): 110.0
Barva: Černá
Hmotnost (g): 350.0
Balení obsahuje: Taška;Mikrofon;Redukce 6,3 mm;Klipy;Splitter Cable;TRRS Cable
Impedance: 32 Ohm
Konstrukce: Uzavřené
Impedance (Ohm): 32.0
Typ reproduktoru: Dynamický
Délka kabelu: 2,4 m
Bluetooth: Ne
Země původu: Austrálie
Aktivní odhlučnění: Ne
Maximální akustický tlak (SPL): 106 dB
Frekvenční rozsah: 5 Hz - 35 kHz
Varianta: NTH-100M
Konektivita: Kabelová
Mikrofon: Ano
Konektor typu A: TRRS 3,5 mm Jack Male
Typ: Sluchátka na uši

Audio-Technica ATH-G1 3854 CZK  -1% 
Herní sluchátka ATH-G1 obsahují speciální vyladěné 45 mm měniče s velkým průměrem a s maximálním vstupním výkonem 1 300 mW, které dodávají živý zvuk studiové kvality do každého herního prostředí. Náhlavní souprava je také vybavena nejmodernějším, flexibilním a odnímatelným mikrofonem, který vám umožní komunikovat s ostatními hráči a streamovaným publikem - vysoce směrový snímač mikrofonu zaručuje, že vás bude vždy slyšet nahlas a zřetelně.
Barva: Modrá;Černá
Směrová charakteristika: Hypercardioid
Impedance (Ohm): 45.0
Ovládání: Hlasitost
Kompatibilita: PC;Xbox;Smartfón;Mac;PS4
Typ kapsle: Kondenzátorový
Hmotnost (g): 250.0
Citlivost (dB): 101.0
Aktivní odhlučnění: Ne
Země původu: Čína
Balení obsahuje: Audio kabel;Protivětrná ochrana
Typ: Sluchátka na uši
Varianta: ATH-G1
Délka kabelu: 2 m
Frekvenční rozsah: 5 Hz - 40 kHz
Konektor typu A: TRS 3,5 mm Jack
Barva podle výrobce: Modrá;Blue;Black;Černá
Adaptér součástí: Ne
Konstrukce: Uzavřené
Provoz na baterie: Ne
Frekvenční odezva mikrofonu: 30 Hz – 20 kHz

Herní náhlavní souprava ATH-GDL3 s otevřenou konstrukcí, nabízí široký zvuk pro pohlcující herní zážitek. S hmotností 220 gramů jsou ATH-GDL3 výjimečně lehké, což z nich činí mimořádně pohodlná herní sluchátka. Lehká náhlavní souprava je vybavena funkcemi jako je odnímatelný ramenní mikrofon, vestavěné ovládání hlasitosti a přepínač ztlumení pro pohodlné ovládání.Pokud hledáte nejlepší herní sluchátka s otevřenou konstrukcí, jsou to Audio-Technica ATH-GDL3. Sluchátka na uši váží méně než 220 gramů a poskytují celodenní pohodlí. 45 mm měniče poskytují výjimečnou kvalitu zvuku s vysokým rozlišením a věrností, která je prostorná a pohlcující. Kabelová náhlavní souprava obsahuje flexibilní, odnímatelný mikrofon, který poskytuje dokonale čistý zvuk a detaily.Ovládání hlasitosti a přepínač ztlumení jsou vhodně umístěny na levém náušníku pro snadné ovládání zvuku a mikrofonu. Herní sluchátka se dodávají se dvěma odnímatelnými kabely: 3,0 m kabel s 3,5 mm konektory pro mikrofon a sluchátka pro připojení k počítači a 1,2 m kabel s 3,5 mm TRRS konektor pro připojení k PS5, Xbox Series X a dalším herním konzolím.ATH-GDL3 je kompatibilní s PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, notebooky, počítači a dalšími zařízeními se standardním 3,5mm konektorem TRRS nebo se samostatným mikrofonním vstupem a výstupem pro sluchátka. Náušníky a hlavový most jsou odnímatelné pro snadnou výměnu.
Frekvenční rozsah: 10 Hz - 35 kHz
Mikrofon: Ano
Balení obsahuje: Detachable Cable;Protivětrná ochrana;Mikrofon
Barva podle výrobce: Black
Citlivost (dB): 98.0
Ovládání: Mute;Hlasitost
Hmotnost (g): 227.0
Typ reproduktoru: Dynamický
Konstrukce: Open-Back
Barva: Černá
Bluetooth: Ne
Typ: Sluchátka na uši
Délka kabelu: 3 m;1,2 m
Impedance (Ohm): 45.0
Provoz na baterie: Ne
Směrová charakteristika: Hypercardioid
Typ kapsle: Elektretový Mikrofon
Aktivní odhlučnění: Ne
Konektor typu A: TRRS 3,5 mm Jack Male
Země původu: Čína
Frekvenční odezva mikrofonu: 30 Hz – 20 kHz

Souprava ATH-M50xSTS StreamSet, navržená pro streamery a tvůrce obsahu, je první profesionální streamovací souprava na světě, která spojuje legendární studiový zvuk sluchátek ATH-M50x s čistotou ikonických mikrofonů série 20. Tato náhlavní souprava, vybavená kardioidním konmi , které můžete používat podle svých preferencí, poskytuje vám a vašim posluchačům při streamování dokonalý zvuk studiové kvality.Souprava ATH-M50x StreamSet, navržená na základě kritiky uznávaného modelu ATH-M50xSTS, je vybavena stejnými 45 mm měniči s velkou clonou a navíc má dvě sady odlišných vyměnitelných náušníků - náušníky M50x, které kladou důraz na kvalitu zvuku a zvukovou izol. síťoviny a koženky, které zdůrazňují prodyšnost a pohodlí. Zažijte artikulaci a srozumitelnost studiové kvality díky kardioidnímu kondenzátorovému mikrofonu sady StreamSet, převzatému z ikonických studiových mikrofonů série 20. Konstrukce mikrofonu jej umisťuje na konec flexibilního ramene, díky čemuž je mikrofon v těsné blízkosti vašich úst, což pomáhá eli. zvuk. Mikrofon lze snadno, rychle a efektivně ztlumit pouhým překlopením ramene výložníku do horní polohy.ATH-M50xSTS XLR je vybaven 2 m (6,6') trvale připojeným kabelem s 3,5 mm (1/8") vstupem pro sluchátka a mikrofonním výstupem XLR pro připojení ke zvukovému rozhraní nebo mixážnímu pultu.Součástí balení je i zacvakávací adaptér 6,3 mm (1/4") pro konektor sluchátek.
Země původu: Taiwan
Varianta: XLR
Směrová charakteristika: Směrová
Konektor typu A: TRS 6,3 mm Jack Male;XLR
Typ: Sluchátka na uši
Mikrofon: Ano
Aktivní odhlučnění: Ne
Konstrukce: Uzavřené
Frekvenční rozsah: 15 Hz - 28 kHz
Impedance (Ohm): 38.0
Balení obsahuje: Redukce 6,3 mm;Ear Pad
Typ kapsle: Back-electret
Typ reproduktoru: Dynamický
Citlivost (dB): 99.0
Bluetooth: Ne
Provoz na baterie: Ne
Frekvenční odezva mikrofonu: 50 Hz - 20 kHz
Barva: Černá
Délka kabelu: 2 m
Hmotnost (g): 330.0

Audio-Technica BHPS1 4715 CZK  0% 
Tato robustní stereofonní náhlavní souprava byla vytvořena speciálně pro zpravodajské a sportovní vysílání, oznamování a rozhovory a nabízí přirozenou, vysoce srozumitelnou reprodukci hlasu, uzavřené obvodové náušníky (kolem ucha) na utěsnění hluku v pozadí a dynamický mikrofon s vysokým výkonem namontovaný na flexibilním rameni s husím krkem. Mikrofon náhlavní soupravy má kardioidní polární vzor uzpůsoben k zachycování řeči s maximální srozumitelností hlasu v širokém rozsahu frekvencí. Je citlivější na zvuk přímo před ním, což je užitečné při snižování zachycování nechtěných zvuků v okolí. Flexibilní výložník s husím krkem se otáčí pro snadné umístění na pravé nebo levé straně.
Konstrukce: Uzavřené
Typ reproduktoru: Neodymium
Konektor typu A: XLR Male;Jack 6,3 mm stereo samec
Balení obsahuje: Kabel;Protivětrná ochrana;Manuál;Šrouby
Mikrofon: Ano
Provoz na baterie: Ne
Impedance (Ohm): 65.0
Citlivost (dB): 100.0
Barva: Černá
Délka kabelu: 3,4 m
Země původu: Čína
Bluetooth: Ne
Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz
Typ: Sluchátka na uši
Hmotnost (g): 264.0
Aktivní odhlučnění: Ne

Superlux HMC 660 X 921 CZK  0% 
Uzavřená sluchátka určená pro běžný poslech hudby, skypovanie nebo hraní videoher. Sluchátka se mohou pochlubit pevnou a lehkou kovovou konstrukcí s nastavitelným můstkem a dvojicí mušlí s dynamickými měniči. Měniče se starají o projekci zvuku s širokou frekvenční odezvou od 10 Hz do 30 kHz při citlivosti 96 dB a impedanci 150 Ohm. Sluchátka jsou vybavena i vestavěným kondenzátorovým mikrofonem (vyžaduje 1.5V- 9V fantomové napájení) s protivětrnou ochranou a odnímatelný kabelem. V balení je kromě sluchátek a mikrofonu i další spirálovitý kabel délky 3m s koncovkou jack 3,5 mm a adaptér jack 6,3 mm, a druhý konektor typu XLR. Barevné provedení: Black.

Hmotnost (g): 350.0
Země původu: Taiwan
Kompatibilita: PC;Mac;Smartfón;Xbox;PS4
Citlivost (dB): 96.0
Délka kabelu: 3 m
Impedance (Ohm): 150.0
Směrová charakteristika: Cardioid
Balení obsahuje: Manuál
Adaptér součástí: Ne
Provoz na baterie: Ne
Frekvenční rozsah: 10 Hz - 30 kHz
Barva: Černá;Oranžová
Frekvenční odezva mikrofonu: 50 Hz – 15 kHz
Barva podle výrobce: Black;Černá;Oranžová
Typ: Sluchátka na uši
Konektor typu A: XLR;TRS 3,5 mm Jack
Konstrukce: Uzavřené
Aktivní odhlučnění: Ne

Dvojitý hlavní nosník s kočičími ušima:Model X15 PRO má průhledný svítící hlavní nosník, který vytváří nádherné světelné efekty, když se ponoříte do hry. Kočičí uši dodávají hravý nádech a dělají vás ve virtuálním boji nezaměnitelným.Dvojitý hlavní nosník zajišťuje stabilitu a pohodlí během dlouhých herních sezení.RGB osvětlení:Sluchátka mají RGB ambientní osvětlení, které dodává šmrnc vašemu hernímu prostředí. Dýchající gradientový světelný efekt zlepšuje celkovou estetiku.Ať už prozkoumáváte temné dungeony nebo se zapojujete do intenzivních bitev, RGB osvětlení nastavuje náladu.Vysokokvalitní zvuk:Vysoce kvalitní 50mm reproduktory a grafénová membrána poskytují X15 PRO pravdivý zvuk ve výškách, středech a basech.V pozici záleží, a tyto sluchátka poskytují surround zvuk, který vám pomůže přesně lokalizovat nepřátele.Pohodlí a odolnost:S hmotností pouze 268g zajišťuje X15 PRO pohodlí i během prodloužených herních sezení.Prodyšné celoobvodové náušníky a přizpůsobivý hlavní nosník přispívají k pohodlnému nošení.Hlavní nosník z hliníkové oceli dodává odolnost bez kompromisu na stylu.Mikrofon s potlačením hluku:Odpojitelný HD mikrofon umožňuje čistou komunikaci s vašimi spoluhráči. Je flexibilní a může být umístěn pro optimální zachycení hlasu.Rozlučte se s pozadním hlukem a soustřeďte se na strategii s vaším týmem.Kompatibilita s více platformami:X15 PRO je kompatibilní s PC, Xboxem a PS4 prostřednictvím 3,5mm kabelového připojení.Ať už bojujete na konzoli nebo se ponořujete do PC her, tato sluchátka vás pokryjí.Specifikace:Průměr reproduktoru: 50 mmImpedance: 32 ohmů ± 15%Citlivost: 102 ± 3 dBFrekvenční odezva: 20-20 000 HzRozměry mikrofonu: 6,0 x 5,0 mmCitlivost mikrofonu: -38 ± 3 dBImpedance mikrofonu: 2,2 kohmůDélka kabelu: Přibližně 2,2 m (7,22 stop)Velikost sluchátek: Přibližně 22 x 9 x 20 cm (8,66 x 3,54 x 7,87 palců)Hmotnost sluchátek: 380 g (13,4 oz)RGB LED pracovní napětí: DC 5V ± 5%Obsah balení:ONIKUMA X15 PRO herní sluchátka x1Vícejazyčný uživatelský manuál x1Ať už jste zkušený hráč nebo teprve začínáte svou herní cestu, ONIKUMA X15 PRO nabízí pohodlí, styl a výjimečnou kvalitu zvuku. Připravte se na ponoření do světa her! 
Barva podle výrobce: Pink
Kompatibilita: PC;PS4;Mac OS;Nintendo Switch;Smartfón;Windows;Tablet
Konstrukce: Uzavřené
Typ: Gaming Headphones
Barva: Růžová
Konektor typu A: TRRS 3,5 mm Jack
Mikrofon: Ano
Aktivní odhlučnění: Ano

Model Onikuma X27 je herní headset s RGB osvětlením, který je známý svým ergonomickým designem a mikrofonem s potlačením hluku.Model: Onikuma X27Typ: Herní headset s kabelemVlastnosti:RGB Osvětlení: Přidává dynamické světelné efekty pro zlepšení herního zážitku.Stereo Surround Zvuk: Vybaven 50mm reproduktory pro vysoce kvalitní zvuk.Všesměrový Mikrofon s Potlačením Hluku: Poskytuje čistou komunikaci hlasem redukcí pozadového hluku.Ergonomický Design: Navržen pro pohodlí během dlouhých herních sezení.Prodyšné Náušníky: Zajišťují pohodlí a redukují teplo a pot během prodlouženého používání.Kompatibilita s Více Platformami: Lze použít s různými herními platformami.Inženýrský Design Hřídele: Přispívá k trvanlivosti a nastavitelnosti headsetu.Tento headset byl recenzován jako cenově dostupná možnost, která nekompromituje kvalitu zvuku ani pohodlí, což ho činí populární volbou mezi hráči hledajícími cenově dostupný, ale spolehlivý herní headset. Je také chválen za dobrou kvalitu zpracování a pohodlnost funkce potlačení hluku. Ať už hrajete na PC nebo konzoli, Onikuma X27 nabízí všestranný a pohlcující herní zážitek.
Kompatibilita: Smartfón;Tablet;Xbox;PC;Nintendo Switch;PS4;Mac
Aktivní odhlučnění: Ano
Mikrofon: Ano
Konektor typu A: TRRS 3,5 mm Jack
Typ: Gaming Headphones
Barva: Černá
Konstrukce: Uzavřené
Barva podle výrobce: Black

Behringer BH470U 794 CZK  -1% 
Sluchátka BH470U poskytují vše, co potřebujete pro pohodlné hovory. Mušle oválného tvaru obsahují velké 40 mm měniče s vysokým rozlišením, které vám dodají všechny nuance zvuku. Díky mimořádně pohodlnému hlavovému mostu s odnímatelným prodlužovacím USB kabelem jsou sluchátka BH470U kompatibilní s vaším chytrým telefonem, tabletem, stolním počítačem, notebookem, Macem – s mnoha 3,5 mm TRRS nebo USB zařízeními. BH470U jsou navrženy s digitálním in-line ovladačem hlasitosti a velmi praktickými přepínači ztlumení mikrofonu/reproduktorů, které usnadňují konferenční hovory. Velice kvalitní, odnímatelný a flexibilní mikrofon vám poskytuje pohodlné nastavení.
Aktivní odhlučnění: Ne
Mikrofon: Ano
Bluetooth: Ne
Provoz na baterie: Ne
Adaptér součástí: Ne
Balení obsahuje: Manuál;USB kabel
Maximální akustický tlak - SPL (dB): 100.0
Konektor typu A: TRRS 3,5 mm Jack
Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz
Impedance (Ohm): 32.0
Typ: Sluchátka na uši
Typ reproduktoru: Neodymium
Barva: Černá
Impedance: 32 Ohm
Délka kabelu: 2,5 m
Země původu: Čína
Konstrukce: Uzavřené

AKG HSD 271 8983 CZK
Uzavřená dynamická sluchátka s mikrofonem vhodné pro použití ve studiu, nahrávání, Intercom nebo vysílání, frekvenční rozsah sluchátek 16Hz - 28kHz, odpor 55Ohm, XLR konektor zapínané Low-Cut filtr , dynamický mikrofon s hyperkardioidní charakteristikou 20Hz - 20kHz, provedení Black.
Fantomové napájení: Ne
Balení obsahuje: Audio kabel;Manuál;Protivětrná ochrana;Ear Pad
Provoz na baterie: Ne
Frekvenční rozsah: 16 Hz - 28 kHz
Impedance (Ohm): 55.0
Citlivost (dB): 104.0
Typ reproduktoru: Dynamický
Aktivní odhlučnění: Ne
Citlivost: 104 dB
Bluetooth: Ne
Konstrukce: Uzavřené
Barva podle výrobce: Black;Černá
Konektor typu A: Mini XLR 6 pin
Typ: Sluchátka na uši
Impedance: 55 Ohm
Barva: Černá
Země původu: Čína