Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Radial Pro48 3416 CZK  -15% 
Aktivní D.I. box ze série Pro primárně určen pro profesionální použití na pódiu nebo ve studiu. Box je zasazen v kompaktní, ale pevné kovové konstrukci. Díky napájení z 48V phantom napájení poskytuje box výrazně vyšší headroom. Box je vybaven jedním mono vstupem s konektorem typu Jack 6,3 mm a mono výstupem s konektorem typu XLR M. Výstup Thru slouží k připojení boxu s nástrojem k zesilovači nebo kombu. Po obou stranách zařízení jsou umístěna malá tlačítka, které slouží na funkci Ground Lift a aktivaci nebo deaktivaci -15dB padu pro použití s nástroji s vysokým výstupním signálem. Zařízení nepotřebuje žádné baterie a je napájeno pomocí 48V phantom napájení. Barevné provedení: Dark Blue.
Provoz na baterie: Ne
Země původu: Kanada
Adaptér součástí: Ne
Napájení: 48V Phantom
Možná montáž do racku: Ne
Typ: DI Box

Radial JPC 7632 CZK  -9% 
Aktivní stereo D.I. box ze série JPC primárně určen pro profesionální použití s laptopem na pódiu ale i ve studiu. Box je zasazen v kompaktní, ale pevné kovové konstrukci. JPC je vybaven vstupním konektorem typu Jack 6,3 mm. Kromě toho se mezi vstupními konektory najde i stereo jack 3,5mm nebo RCA konektor pro každý kanál zvlášť. K dispozici je i konektor Thru typu RCA pro připojení boxu s nástrojem do komba nebo zesilovače. Výstupní konektor typu XLR M je umístěn na druhé straně boxu pro levý i pravý kanál. Box nabízí také možnost aktivace nebo deaktivace -15dB padu pro použití s vysokým výstupním signálem. Zařízení nepotřebuje žádné baterie, napájené je přímo z mixu nebo jiného zdroje 48V phantom napájením. Barevné provedení: Beige.
Adaptér součástí: Ne
Provoz na baterie: Ne
Typ: DI Box
Možná montáž do racku: Ne
Země původu: Kanada
Napájení: 48V Phantom

Radial J33 7632 CZK  -9% 
Vysoce-výkonný Gramofonový předzesilovač ideální pro přehrávání hudby, archivaci, Dj-ing a samplování. Zařízení je kombinací RIAA Phono předzesilovače a DI boxu se stereo RCA výstupy, 1/4 '' TRS, 3,5 mm a XLR výstupy. Mezi funkce krabičky patří filtr hluků spodních frekvencí pro extrémně hlučné prostředí a možnost fantomového napájení + 48V. Zařízení je vyrobeno pro náročné požadavky profesionálních studií, ale i živých vystoupení. Mezi další funkce patří i precizní RIAA low-pass filtr přizpůsobený na jemnou reprodukci s teplým zvukem. Vnitřní konstrukce i-Beam zajišťuje maximální odolnost a zároveň zajistí minimální tlak na citlivé spoje. Rozměry krabičky jsou 50 x 127 x 82 mm a hmotnost 880 g.
Napájení: 48V Phantom
Typ: Předzesilovač;Ampbox;DI Box
Adaptér součástí: Ne
Možná montáž do racku: Ne
Země původu: Kanada

Radial Backtrack 14033 CZK  -9% 
Profesionální dvoukanálové rozhraní, které umožňuje snadné přepínání mezi backing tracky nebo dvojicí stereo signálů. Zařízení je zasazeno ve velmi pevné a odolné celkovovej konstrukci, která snese i hrubé zacházení. Přední panel je osazen dvojicí vstupů s konektory typu 3,5 mm jack, tlačítkem pro přepínání vstupů s LED signalizací a funkcí Mute, jakož i výstup pro sluchátka s vlastním ovládáním hlasitosti a přepínačem mezi monitoringem kanálu A nebo B. Zadní panel je vybaven stereo vstupy pro kanál a a B s konektory typu Jack 6,3 mm, vstupem pro monitory se stejným typem konektoru výstupními konektory typu XLR s funkcí Ground Lift, výstupem Link Out a vstupem pro nožní přepínač JR-2 značky Radial.
Možná montáž do racku: Ano
Země původu: Kanada
Adaptér součástí: Ne

Palmer PAN 04 A 3747 CZK  -11% 
Aktivní, 2 kanálový DI Box. Disponuje jackovým vstupem, jackovým linkovým výstupem, symetrickým výstupem s XLR konektorem a přepínači 0dB/-0dB a LIFT/GND pro každý kanál zvlášť. Jako bonus je k dispozici A/B symetrický XLR výstup pro oba kanály s přepínačem LIFT/GND. Maximální vstupní signál: + 45 dBu, impedance na vstupu: 1 M Ohm, maximální výstupní signál: + 11 dBu, impedance na výstupu: 200 Ohm, frekvenční rozsah 10 - 40000 Hz, Ratio: 0,125694444. Zařízení disponuje odolnou kovovou konstrukcí. Napájení pomocí 9V adaptéru ale 48V fantomem pokud je zařízení připojeno dvěma výstupy k mixážním pultu. Rozměry: 116 x 110 x 45 mm, hmotnost: 0,47 kg
Typ: DI Box
Adaptér součástí: Ne
Napájení: Adaptér;48V Phantom
Země původu: Německo

Radial StageBug SB-4 2767 CZK  -18% 
Aktivní D.I. box ze série Stage Bug primárně určen pro nástroje vybavené piezo snímačem. Box je zasazen v kompaktní, ale pevné kovové konstrukci, která se díky svým rozměrům bez problémů vejde do jakéhokoli nástrojového pouzdra. Box je vybaven jedním mono vstupem s konektorem typu Jack 6,3 mm a mono vstupme s konektorem typu XLR M. Výstup AUX slouží k připojení k zesilovači nebo kombu. Po obou stranách zařízení jsou umístěna malá tlačítka, které slouží k přepínání fáze a aktivaci nebo deaktivaci high pass filtru, který ořezává nepříjemné nízké frekvence. Zařízení nepotřebuje žádné baterie, napájen je z 48V phantom napájení přímo z mixu nebo jiného zdroje. Barevné provedení: Brown.

Adaptér součástí: Ne
Možná montáž do racku: Ne
Typ: DI Box
Země původu: Kanada
Provoz na baterie: Ne
Napájení: 48V Phantom

Radial StageBug SB-6 4459 CZK  -11% 
Profesionální pasivní dvoukanálový izolátor, který pracuje se symetrickým a nesymetrickým signálem a velmi efektivně eliminuje brum spojený s uzemněním. Zařízení je na přední straně vybaveny dvojicí vstupů pro pravý a levý kanál s konektory Jack 6,3 mm, přepínačem polarity pro levý kanál a přepínačem pro -15dB pad. Zadní strana nabízí výstup pro každý kanál zvlášť s konektory typu Jack 6,3 mm a samostatná tlačítka pro funkci Ground Loop pro každý kanál samostatně. Stage Bug automaticky rozprozná hi-Z nebo lo-Z signál a ve svém zvukovém projevu zůstává llineárny napříč celému frekvenčnímu pásmu od 20 Hz do 20 kHz. Barevné provedení: Grey.
Země původu: Kanada
Adaptér součástí: Ne
Typ: Oddělovač

Klark Teknik DI 10A 1228 CZK  -23% 
Model DI 10A PRO DI ACTIVE nabízí stejně velký zvukový prostor, dynamickou odezvu a čistotu zvuku, jakou byste očekávali. DI 10A je ideální pro propojení kláves, samplerů a jiných elektronických hudebních nástrojů k mixážním pultům a věrně reprodukuje charakter elektrických a akustických nástrojů, což umožňuje zachytit mnohem více hudebních detailů. DI 10A je napájen +48 V fantomovým napájením s 9 V záložní baterií, která automaticky umožňuje, aby zařízení fungovalo v případě selhání nebo nedostupnosti fantomového napájení. DI 10A, vybavený přepínatelným vstupním atenuátorem, snadno pojme nástroje, linkové signály a dokonce i signály z reproduktorů – a díky své topologii vstupního obvodu s extrémně nízkým šumem (-112 dBu) poskytuje DI 10A rozšířený dynamický rozsah, díky čemuž je ideální volbou pro profesionální audio a multimediální aplikace.
Hloubka (mm): 120.0
Napájení: Baterie
Hmotnost netto (kg): 0.56
Typ baterie: 9V
Balení obsahuje: Manuál
Počet výstupů: 1
Výška (mm): 64.0
Země původu: Čína
Typ: DI Box
Počet vstupů: 2
Ovládání: GND/Lift Switch;Pad
Vstupy: Jack 6,3 mm;XLR
Šířka (mm): 118.0
Vstupy nástroje: Ano
Provoz na baterie: Ano
MIDI rozhraní: Ne
MP3 / linkový vstup: Ne
Mikrofonní vstup: Ano
Barva: Stříbrná
Výstupy: XLR
Linkové vstupy: Ano
True bypass: Ano
Možná montáž do racku: Ne
Bluetooth: Ne
Sluchátkový výstup: Ne
Fantomové napájení: Ano
Linkový výstup (Line-Out): Ne

Radial USB-Pro 7803 CZK  -14% 
Aktivní stereo D.I. box ze série USB PRO primárně určen pro profesionální použití s laptopem na pódiu, ale i ve studiu. Box je zasazen v kompaktní, ale pevné kovové konstrukci. USB PRO je vybaven vstupním portem pro USB díky čemuž je ho možné využít jako audio rozhraní, které pracuje se zvukem s rozlišením 24 bitů. Box je vybaven samostatným výstupem pro přímý monitoring pomocí sluchátek se separátním potenciometrem pro nastavení hlasitosti odposlechu. Tlačítko Mono Sum slouží pro přeměnu stereo signálu na mono. Výstupní konektory typu XLR M slouží pro připojení levého a pravého kanálu ke mixu. K dispozici je také tlačítko pro Ground Lift. Zařízení nepotřebuje žádné baterie. Barevné provedení: Black / Purple.
Adaptér součástí: Ne
Provoz na baterie: Ne
Možná montáž do racku: Ne
Typ: DI Box
Napájení: USB
Země původu: Kanada

ART CleanBOX II 1817 CZK  -18% 
Pasivní eliminátor šumu. Toto zařízení snadno odstraňuje šum bez jakékoliv degradace signálu. Disponuje vyváženými a nevyváženými 6,35 mm TRS vstupy a výstupy. Frekvenční odezva: 10 Hz - 50 kHz. Rozměry: 114 x 73 x 38 mm. Hmotnost: 0,4 kg.
Adaptér součástí: Ne
Země původu: Čína
Typ: Redukce šumu