Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Radial JPC DI box 7562 CZK  -9% 
Aktivní stereo D.I. box ze série JPC primárně určen pro profesionální použití s laptopem na pódiu ale i ve studiu. Box je zasazen v kompaktní, ale pevné kovové konstrukci. JPC je vybaven vstupním konektorem typu Jack 6,3 mm. Kromě toho se mezi vstupními konektory najde i stereo jack 3,5mm nebo RCA konektor pro každý kanál zvlášť. K dispozici je i konektor Thru typu RCA pro připojení boxu s nástrojem do komba nebo zesilovače. Výstupní konektor typu XLR M je umístěn na druhé straně boxu pro levý i pravý kanál. Box nabízí také možnost aktivace nebo deaktivace -15dB padu pro použití s vysokým výstupním signálem. Zařízení nepotřebuje žádné baterie, napájené je přímo z mixu nebo jiného zdroje 48V phantom napájením. Barevné provedení: Beige.
Adaptér součástí: Ne
Země původu: Kanada
Typ: DI Box
Napájení: 48V Phantom
Provoz na baterie: Ne
Možná montáž do racku: Ne

Radial J33 DI box 7562 CZK  -9% 
Vysoce-výkonný Gramofonový předzesilovač ideální pro přehrávání hudby, archivaci, Dj-ing a samplování. Zařízení je kombinací RIAA Phono předzesilovače a DI boxu se stereo RCA výstupy, 1/4 '' TRS, 3,5 mm a XLR výstupy. Mezi funkce krabičky patří filtr hluků spodních frekvencí pro extrémně hlučné prostředí a možnost fantomového napájení + 48V. Zařízení je vyrobeno pro náročné požadavky profesionálních studií, ale i živých vystoupení. Mezi další funkce patří i precizní RIAA low-pass filtr přizpůsobený na jemnou reprodukci s teplým zvukem. Vnitřní konstrukce i-Beam zajišťuje maximální odolnost a zároveň zajistí minimální tlak na citlivé spoje. Rozměry krabičky jsou 50 x 127 x 82 mm a hmotnost 880 g.
Země původu: Kanada
Adaptér součástí: Ne
Možná montáž do racku: Ne
Napájení: 48V Phantom
Typ: Ampbox;DI Box;Předzesilovač

Kytarový DI box se skvělou reprodukcí zvuku kytarové hlavy a reproboxu. JDX 48 nabízí vyrovnaný a stabilní zvuk za každých podmínek a spolupracuje skvěle s elektrickou kytarou i baskytarou. Kromě toho je možné ho využívat i s fantomovým napájením 48V. Oproti ozvučení s pomocí mikrofonu, DI box poskytuje stabilní zvuk v jakýchkoliv prostorách, přičemž výtečně zachytí dynamičnost hudebního nástroje a zesilovače. Zařízení má A-class obvody a technologie s filtry, které dokáží zachytit zvuk kytarové hlavy i 4x12 reproboxu. Rozměry krabičky jsou 279 x 127 x 63 mm a hmotnost 1,13 kg.
Napájení: 48V Phantom
Typ: DI Box
Možná montáž do racku: Ne
Země původu: Kanada
Adaptér součástí: Ne

Radial Backtrack DI box 13903 CZK  -9% 
Profesionální dvoukanálové rozhraní, které umožňuje snadné přepínání mezi backing tracky nebo dvojicí stereo signálů. Zařízení je zasazeno ve velmi pevné a odolné celkovovej konstrukci, která snese i hrubé zacházení. Přední panel je osazen dvojicí vstupů s konektory typu 3,5 mm jack, tlačítkem pro přepínání vstupů s LED signalizací a funkcí Mute, jakož i výstup pro sluchátka s vlastním ovládáním hlasitosti a přepínačem mezi monitoringem kanálu A nebo B. Zadní panel je vybaven stereo vstupy pro kanál a a B s konektory typu Jack 6,3 mm, vstupem pro monitory se stejným typem konektoru výstupními konektory typu XLR s funkcí Ground Lift, výstupem Link Out a vstupem pro nožní přepínač JR-2 značky Radial.
Země původu: Kanada
Možná montáž do racku: Ano
Adaptér součástí: Ne

Friedman Mic No Mo DI box 2432 CZK  -8% 
Zcela analogový box pro simulaci kabinetu Friedman MIC-NO-MO eliminuje problémy, jako je zkreslení mikrofonu, špatně dostupný prostor na pódiu a nekonzistentní umístění mikrofonu. Dělá to díky populární simulaci kabinetu, která se nachází v sérii zesilovačů Runt. Jednoduše umístěte MIC-NO-MO mezi váš zesilovač a reproduktory, vyberte si své oblíbené umístění simulovaného mikrofonu a pošlete publiku čistý zvuk vašeho jedinečného tónu bez nepříjemností spojených s používáním skutečných mikrofonů. MIC-NO-MO může být nejjednodušší, nejlépe znějící a nejkonzistentnější tonální řešení, které můžete přidat do svého setupu. Ať už jste kytarista, nebo zvukař, který ví, že musí existovat jednodušší způsob, dopřejte sobě a svému publiku vyzkoušet Friedman MIC-NO-MO.
Napájení: Pasivní
Země původu: USA
Ovládání: Ground/Lift Switch;Úroveň;Axis Switch
Výstupy: Jack 6,3 mm TS;Balanced XLR
Balení obsahuje: Manuál
Typ: DI Box
Podpora MIDI: Ne
Možná montáž do racku: Ne
Sluchátkový výstup: Ne
Provoz na baterie: Ne
Vstupy: Jack 6,3 mm TS
Adaptér součástí: Ne
Barva: Zlatá
Počet vstupů: 1
Počet výstupů: 1

Canvas Stereo je Direct Box/Line Isolator navržen tak, aby odstranil jakýkoli odpor mezi vámi a vaším publikem tím, že poskytne nedotčený, zvukový základ, na kterém můžete postavit své stereo mistrovské dílo. Od kostelů až po potápěčský bar v centru města je Canvas Stereo zkonstruován tak, aby byl nástrojem pro představení, který se hodí všude, kde děláte hudbu.Canvas Stereo je pasivní izolátor linky (LI) a zařízení s přímým vstupem (DI), které konvertuje vaše nevyvážené signály na vyvážené signály pro správné propojení s nahrávacím rozhraním nebo mixážním pultem. Pokud používáte amp-in-a-box (DSP Guitar Rig), jako je například ACS1, klávesy nebo jakýkoli jiný nástroj využívající levý i pravý výstup, pak Canvas Stereo je váš nový můstek. Canvas Series DI obsahuje vše, co potřebujete, od DI/LI do standardního krytu velikosti pedálu, který je navržen tak, aby vypadal skvěle přímo na vaší desce.
Hloubka (mm): 10.7
Linkový výstup (Line-Out): Ano
Napájení: Pasivní
Linkové vstupy: Ano
Výška (mm): 14.6
Hmotnost netto (kg): 0.4
Ovládání: DI;Pad;Ground/Lift Switch
Šířka (mm): 6.4
Balení obsahuje: Manuál
Země původu: USA
Barva: Černá
Vstupy: Jack 6,3 mm TS
Výstupy: XLR;Jack 6,3 mm TS
Podpora MIDI: Ne
Adaptér součástí: Ne
Provoz na baterie: Ne
Typ: DI Box
Varianta: Stereo
True bypass: Ne

Přidáním dalšího nástroje do palety hudebních barev, Walrus Audio vytváří další způsob, jak upravit svůj tón pomocí Canvas Passive Re-Amp. Re-Amp je studiový nástroj určený k odesílání nahraných stop kytary, bicích nebo jiných nástrojů z vaší nahrávky prostřednictvím pedálů a efektů nebo různých kombinací zesilovačů. Vzhled Re-Amp usnadňuje zcela nové způsoby experimentování s vašimi skladbami. Umělci a producenti mohou ušetřit čas na nahrávání tak, že nejprve nahrají zvukové stopy a poté použijí vlastní transformátor Canvas Re-Amp pro konverzi signálů na úrovni linky, optimalizují je tak, aby spolupracovaly se zesilovači a kytarovými pedály jakéhokoli druhu a prozkoumali neomezené tóny a zvuky .Seznam funkcí:Posílejte nahrané skladby prostřednictvím kytarových pedálů nebo různých kombinací zesilovačůVyzkoušejte kombinace pedálů nebo zesilovačů na kytarových stopách, bicích, vokálech nebo jiných nástrojíchProzkoumejte nové způsoby experimentování se svými skladbamiZnovu objevte radost a kreativitu z používání zařízeníPlochá frekvenční odezva od 20 Hz do 20 kHzVlastní vinutý transformátor, který provádí impedanci vašeho signálu pro práci s kytarovými pedály a zesilovačiKonvertuje ¼” symetrický nebo XLR vstup z vašeho DAW/rozhraní na nesymetrický ¼” výstup na pedály nebo zesilovačeOvladač hlasitosti pro ovládání úrovně signálu re-amp odesílaného zpět do pedálu/zesilovačePřepínač na inverzi fáze pro zrušení fáze v případě potřebyVysokopropustný filtr pro snížení nízké frekvence v případě potřebyPasivní design, není zapotřebí žádné napájeníVhodný pro pedályNavrženo a vyrobeno v USA
Ovládání: Hlasitost;Fáze;GND/Lift Switch;Mute;HPF
Napájení: Pasivní
Země původu: USA
Vstupy: XLR female;Jack 6,3 mm TS
Varianta: Re-Amp
Typ: DI Box
Výstupy: Jack 6,3 mm TS
Frekvenční odezva: 20 Hz - 20 kHz
Barva: Černá
Výška (mm): 146.0
Šířka (mm): 107.0
Hloubka (mm): 64.0
Hmotnost (g): 440.0

ART DTI DI box 1987 CZK  -5% 
ART DTI je dvoukanálový galvanický transformátor/izolátor. Signál odděluje v poměru 1:1. Zcela odděluje zem vstupu od země výstupu. Díky množství typů konektorů vstupů a výstupů je velice univerzální.
Možná montáž do racku: Ne
Typ: Oddělovač
Počet vstupů: 2
Počet výstupů: 2
Země původu: Čína
Adaptér součástí: Ne

ART CleanBOX II DI box 1647 CZK  -15% 
Pasivní eliminátor šumu. Toto zařízení snadno odstraňuje šum bez jakékoliv degradace signálu. Disponuje vyváženými a nevyváženými 6,35 mm TRS vstupy a výstupy. Frekvenční odezva: 10 Hz - 50 kHz. Rozměry: 114 x 73 x 38 mm. Hmotnost: 0,4 kg.
Adaptér součástí: Ne
Země původu: Čína
Typ: Redukce šumu

Vy jste umělec. Váš zvuk je barva a toto je vaše plátno. Canvas Mono je Direct Box/Line Isolator navržený tak, aby odstranil jakýkoli odpor mezi vámi a vaším publikem tím, že poskytne nedotčený zvukový základ, na kterém můžete stavět své mistrovské dílo. Od modlitebny až po potápěčský bar v centru města, Canvas Mono je postaven tak, aby byl nástrojem pro vystoupení, který jde všude tam, kde děláte svou hudbu.Canvas Mono je pasivní linkový izolátor (LI) a zařízení s přímým vstupem (DI), které převádí váš nevyvážený signál na symetrický signál pro správné propojení s nahrávacím rozhraním nebo mixážním pulte. Pokud používáte zesilovač v krabici (DSP Guitar Rig), jako je ACS1, nebo používáte přímou akustickou nebo basovou kytaru, pak je Canvas Mono vaším novým mostem. Canvas Mono obsahuje vše, co potřebujete od DI/LI, do standardního pouzdra velikosti pedálu, které je navrženo tak, aby vypadalo skvěle přímo na vaší desce.
Typ: DI Box
True bypass: Ne
Varianta: Mono
Provoz na baterie: Ne
Integrovaná ladička: Ne
Ovládání: DI;Sum;Ground/Lift Switch;Pad
Hloubka (mm): 10.7
Výstupy: XLR;Jack 6,3 mm TS
Barva: Černá
Výška (mm): 14.6
Vstupy: Jack 6,3 mm TS
Napájení: Pasivní
Šířka (mm): 6.4
Balení obsahuje: Manuál
Podpora MIDI: Ne
Adaptér součástí: Ne
Linkový výstup (Line-Out): Ano
Linkové vstupy: Ano
Země původu: USA