Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Marantz PM6007 Černá 11814 CZK  -23% 
Nový zesilovač PM6007 nabízí klasický zvuk firmy Marantz. Je ideální volbou pro všechny, kteří chtějí posunout svůj stereo system zase o krok dále. Díky napájení výkonným toroidním trafem a zakázkovými kapacitory nabízí 45 watů (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz) na kanál. Není problém připojit analogové i digitální zdroje, anebo gramofon k vestavěnému MM předzesilovači. Užívejte si poslech svých oblíbených nahrávek ve vysokém rozlišení zpracovaných pomocí 192 kHz / 24 bit D/A převodníku.
Výška (cm): 10.5
Napájení: 230V
Pomer signál/šum: 83 dB
Ovládání: Vyvážení;2 band EQ;Source Select;Power Button
Hloubka (cm): 37.0
Frekvenční odezva: 10 Hz - 70 kHz
Hmotnost netto (kg): 7.6
Typ: Integrated Amplifier
Šířka (cm): 44.0
Balení obsahuje: Manuál;Dálkový ovladač;Napájecí kabel
Impedance: 4 Ohm;8 Ohm
USB: Ne
Barva: Černá
Citlivost: 200 mV
Speciální vlastnosti: Hi-Fi;Přijímač
Vzorkovací frekvence: 192 kHz / 24 bit
Vstupy: Coaxial;Optická;Phono;RCA Line IN
Výkon: 60 W/4 Ohm;45 W/8 Ohm
Počet kanálů: 2
Výstupy: Sluchátka;Reproduktor OUT;RCA Pre-OUT
THD: 0.08%
Barva podle výrobce: Černá
Bluetooth: Ne
Země původu: Vietnam
Adaptér součástí: Ano
Dálkové ovládání: Ano
Sluchátkový výstup: Ano

FiiO BTR3K 2235 CZK  -12% 
FiiO BTR3k je vybaven duálním setupem DAC se dvěma vysoce výkonnými DAC od značky AKM, AK4377A. Ve srovnání s BTR3 nabízí čistší a lepší dekódování zvukového signálu. FiiO BTR3k je vybaven dvěma nezávislými křišťálovými oscilátory, stejně jako vlajkový model značky. Dva duální oscilátory dosahují 22,5792 MHz / 24,576 MHz. Zajišťují dobrou kvalitu zvukového výstupu po dekódování a poskytují uživatelům křišťálově čistý zvukový výstup s ostrými detaily a zážitkem bez šumu a chvění. FiiO BTR3k je vybaven vlajkovým čipem Bluetooth od společnosti Qualcomm, CSR8675. Je vybaven technologií Bluetooth 5.0 s podporou různých typů kodeků Bluetooth s vysokým rozlišením, jako jsou LDAC, aptX HD, aptX LL, aptX, SBC, AAC a mnoho dalších. Čip zajišťuje silné a stabilní připojení Bluetooth. FiiO BTR3k má dva výstupní porty, jeden 3,5 mm port a jeden 2,5 mm vyvážený port. Jednostranný 3,5 mm port je schopen dodat výkon 25 mW, zatímco 2,5 mm vyvážený port má výkon 78 mW. FiiO BTR3k je vybaven portem USB typu C, který je možné použít k použití zařízení jako USB DAC.
Kompatibilní s: Windows;Android;iOS;macOS
Vstupy: USB-C
Balení obsahuje: USB kabel;Manuál
Konektor typu A: TRS 6,3 mm Jack;TRS 3,5 mm Jack
Napájení: USB
Provoz na baterie: Ano
Ovládání: Hlasitost
DA Převodník: Ano
Hmotnost (g): 23.5
Výstupy: Jack 3,5 mm;Jack 6,3 mm
Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz
Barva: Černá
Displej: Ne
Citlivost: 122 dB
Hloubka (cm): 5.8
Speciální vlastnosti: DA Converter
Země původu: Čína
Šířka (cm): 45048
Výška (cm): 1.1
Typ baterie: Integrované
Typ: Headphone Amp

Ultra-lineární studiový zesilovač pro nahrávací studia, postprodukci, živé koncerty a HiFi aplikace. Nabízí výkon 2x 400 W při 4 Ohm, respektive 800 W při 8 Ohm v přemostěném mono provozu. Díky extrémně nízké impedancí může zesilovač napájet prakticky jakýkoliv pasivní reproduktor nebo studiový monitor. Je vybaven pokročilým konvekčním chlazením pro absolutně nehlučný a stabilní provoz. Dále disponuje přesnými ukazateli hladiny a clipu pro přesné monitorování výkonu, vstupním vyváženým XLR konektorem, ¼'' TRS a RCA konektorem, reproduktorovými výstupy s twist-lock a binding post konektory a nezávislou DC, LF a tepelnou ochranou před přetížením na každém kanálu.
Možná montáž do racku: Ano
Země původu: Čína
Napájení: 240V
Výkon: 800 W
Výstup pro DI: Ne
Výkon (Watt): 800.0
Adaptér součástí: Ne
USB: Ne
Počet kanálů: 2

Aune X7s Pro Silver 6893 CZK  -12% 
Třetí generace X7s, která využívá design s předpětím třídy A a má jednostranný i vyvážený výstup. S vysokou kvalitou zvuku a skvělým výkonem a kompatibilitou pro většinu sluchátek je to vysoce výkonný sluchátkový zesilovač.X7s 2021, o něco větší než CD, může být umístěn v různých prostředích poslechu. Může fungovat i jako předzesilovač. S X7s 2021 je sestavení stolního HiFi systému snadné. Osm kusů BJT, čtyři nezávislé obvody zesilovače, kladné a záporné napájení ... cílem X7s 2021 je využít plného potenciálu sluchátek. Speciální zesílení třídy A dodává zvuku poněkud hřejivosti a bohatosti. Dotkněte se tónů a buďte dotčeni. Po čtyřech optimalizacích DPS dosahuje skutečného měření frekvenční odezvy (20-80k) +-0,3dB, THD+N dosahuje 0,0002%. Široká zvuková kulisa, tmavé pozadí, bohaté detaily.
Sluchátkový výstup: Ano
Výstupy: RCA;XLR;Jack 6,3 mm
Vstupy: RCA
Ovládání: Hlasitost
Konektor typu A: XLR 4 pin Female;TRS 6,3 mm Jack
Analogové vstupy: Ano
Analogové výstupy: Ano
Provoz na baterie: Ne
Bluetooth: Ne
DA Převodník: Ne
Displej: Ne
Barva: Stříbrná
Varianta: Pro
Barva podle výrobce: Silver
USB: Ne
WiFi: Ne
Balení obsahuje: Napájecí kabel;Manuál;Redukce 6,3 mm
Typ: Headphone Amp
THD: < 0,00014%
Počet výstupů: 3
Impedance: 300 Ohm
Země původu: Čína
Hloubka (cm): 17.1
Počet kanálů: 1
Výkon (Watt): 1.0
Napájení: Adaptér
Šířka (cm): 14.5
Frekvenční rozsah: 20 Hz - 200 kHz
Hmotnost (g): 2000.0
Výška (cm): 4.5

Xduoo XP-2 Pro 4674 CZK  -10% 
xDuoo XP-2 Pro je nejnovější přenosný sluchátkový DAC / AMP. Nabízí vynikající výkon přes USB a Bluetooth připojení s vysoce výkonným čipem AKM DAC. XDuoo XP-2 Pro je vybaven vlajkovým čipem Bluetooth Qualcomm CSR 8675. Poskytuje stabilní připojení Bluetooth V5.0 s podporou kodeků Hi-res Bluetooth včetně LDAC, aptX HD, aptX LL, aptX, AAC, SBC, a více. XDuoo XP-2 Pro je vybaven výkonným čipem DAC ES9018K2M. To poskytuje zařízení vynikající možnosti dekódování zvukového signálu. XP-2 Pro je schopen dekódovat PCM až do 32-bit / 384kHz, DSD až do DSD256 nativní a DXD do 32-bit / 352,8kHz. XDuoo XP-2 Pro je velmi výkonné zařízení s obrovským výkonem 300 mW při 32 ohmech. To bude pohánět vaše sluchátka živým a silným zvukem, se kterým si určitě užijete hodně.XDuoo XP-2 Pro nabízí režimy duálního zesílení, nízký a vysoký gain s hodnotou + 3dB při nízkém zesílení a +9 dB při vysokém zesílení. S xDuoo XP-2 Pro tedy můžete snadno používat své sluchátka a IEM. Vestavěný mikrofon s vysokou citlivostí a technologií potlačení hluku Qualcomm CVC 8.0. Nabízí čistou a jasnou hlasovou komunikaci přes hovory. Dá se snadno spárovat pomocí funkce párování NFC. Zařízení s funkcí NFC se v okamžiku spárují, aniž byste museli zasahovat do jakýchkoliv nastavení.
Šířka (cm): 5.5
Vstupy: AUX
Typ: Headphone Amp
Hmotnost (g): 142.0
Displej: Ne
Barva: Černá
Počet výstupů: 1
Vzorkovací frekvence: 96 kHz / 32 bit
Výstupy: Jack 3,5 mm
Hloubka (cm): 105.0
Výška (cm): 15.6
Typ baterie: Integrované
Ovládání: Play;Pause
Země původu: Čína
Doba přehrávání (hodiny): 15.0
Frekvenční rozsah: 10 Hz - 100 kHz
Citlivost (dB): 115.0
Napájení: USB a baterie
Mikrofonní vstup: Ano
Sluchátkový výstup: Ano
Balení obsahuje: USB kabel
Provoz na baterie: Ano
USB: Ano
Konektor typu A: USB
DA Převodník: Ano

Inovovaná, druhá verze sluchátkového zesilovače a převodníku xDuoo Link signifikantně zlepší zvuk z moderních mobilních telefonů a tabletů. Splňuje standard Hi-Res audio a podporuje vzorkování až do 32bit/384kHz a DSD256. xDuoo Link V2 je se svým kompaktním tělem a hmotností pouhých 13g stejně velký jako USB flash disk. Funguje bez vestavěné baterie a je energeticky nenáročný. Připojuje se k USB-C portu a funguje jako Plug and Play zařízení bez nutnosti instalování ovladače.
Výstupy: Jack 3,5 mm
Vzorkovací frekvence: 44.1 kHz / 16 bit;384 kHz / 32 bit
Barva podle výrobce: Grey
Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz
THD: 0,001%
Hloubka (cm): 6.0
Počet výstupů: 1
Země původu: Čína
Balení obsahuje: Manuál
Kompatibilní s: Android;macOS;Windows
Výška (cm): 0.7
Hmotnost (g): 13.0
Pomer signál/šum: 125 dB
Šířka (cm): 1.3
Konektor typu A: USB C
Ovládání: Play/Pause/Skip Button;Hlasitost
DA Převodník: Ano
USB: Ano
Napájení: USB
Barva: Šedá
Provoz na baterie: Ne
Bluetooth: Ne

EarMen CH-Amp 19729 CZK  -46% 
Po úspěšném uvedení malých přenosných zařízení na trh se společnost EarMen posunula o krok dále a připravila pro vás speciálně navrženou řadu zařízení, která vám poskytnou skutečný a jedinečný požitek z poslechu hudby. Společnost EarMen navrhla stolní plně vyvážený sluchátkový zesilovač s vynikajícími vlastnostmi a lineární napájecí jednotkou.Topologie kompozitního zesilovačeV zesilovači CH-Amp je implementována topologie kompozitního zesilovače. Kompozitní op-amp přináší to nejlepší z obou světů s vynikajícími stejnosměrnými a střídavými charakteristikami. Tyto zesilovače nabízejí několik výhod oproti jiným typům zesilovačů.Výkonové zesilovače obvykle používají tepelné zpětnovazbové smyčky, čímž způsobují vážné chyby při řízení těžkých zátěží. Tyto chyby vznikají v důsledku samovolného zahřívání. Použití kompozitu může takové chyby odstranit a zlepšuje výkon obvodu. Kompozitní zesilovače nabízejí také lepší stejnosměrný výstupní posun. Nadměrná zátěž umístěná na výstupních tranzistorech nemá vliv na offsetové napětí.DesignByly použity kondenzátory WIMA, jakož i zvukové elektrolyty v kombinaci s nízkošumovými rezistory MELF a operačními zesilovači SoundPlus OPA1642, které se výborně osvědčily pro získání neutrálního zvuku. EarMen CH-Amp má vynikající vlastnosti, velmi nízký odstup signálu od šumu a THD, vynikající frekvenční odezvu a velký výkon, při kterém se vlastnosti zařízení mění velmi málo i při vysokém zatížení.EarMen CH-Amp mají dvě důležité funkce: výstupy předzesilovače a přepínač zesílení. CH-Amp má vyvážené a single-ended předzesilovací výstupy, takže můžete připojit napájené monitory pro kompletní systém. Přepínač zesílení vám umožňuje lépe ovládat výstupní úroveň i impedanci pro lepší přizpůsobení sluchátkům.Výjimečné zpracováníCH-Amp se zrodil z celoblokového hliníkového šasi, díky čemuž je mimořádně odolný a robustní. Díky kompaktnímu designu se hodí do jakéhokoli prostředí, jakéhokoli systému nebo domácnosti. Deska plošných spojů je vložena do pevného hliníkového pouzdra, což poskytuje desce větší ochranu uvnitř pouzdra a dodatečnou izolaci od vnějších vlivůPlně vyvážená architekturaEarMen CH-Amp je plně vyvážený sluchátkový zesilovač, což znamená, že vyvážené výstupy ze zdroje jdou do výstupu neporušené, jen zesílené. Ze stejnosměrného vstupu se signály konvertují na vyvážené bez fázového posunu (fázové nerovnováhy), takže získané + a - signály jsou dokonale ve fázi. Tímto způsobem odstraníme nežádoucí lesy a zabráníme jejich přidávání uvnitř zařízení.Mimořádně nízké lineární napájeníSe zesilovačem CH-Amp získáte také lineární nízkošumové napájecí zdroje, které jsou vyrobeny bez kompromisů, s použitím nejlepších komponentů a nejnovější konstrukce obvodů. Lineární napájecí zdroj EarMen je spolehlivý, zjednodušený a produkuje minimální šum.Je vyroben pouze pro potřeby našich zařízení s cílem získat nejlepší vlastnosti a účinnost a je speciálně navržen tak, aby překonal vaše očekávání. Má také ochranu proti proudovému přetížení, zkratu a tepelnému přetížení podle nejvyšších bezpečnostních norem.Velkou výhodou tohoto napájecího zdroje je, že jej můžete připojit k převodníku EarMen Tradutto DAC a streameru EarMen Staccato a získat tak skvělý systém „vše v jednom“.
Pomer signál/šum: >118 dB;>116 dB
Napájení: 230V
S/PDIF: Ne
USB: Ne
Balení obsahuje: Dálkový ovladač;Manuál;Napájecí kabel
Výstupy: Sluchátkový jack 6,3 mm TRS;Headphone Jack 4,4 mm TRS;Jack 4,4 mm;Stereo RCA
Výška (cm): 9.0
THD: 0.0008%
Provoz na baterie: Ne
Šířka (cm): 15.0
Hmotnost (g): 2110.0
Vstupy: Jack 4,4 mm;RCA Stereo
Bluetooth: Ne
Barva: Černá
Počet výstupů: 4
WiFi: Ne
Hloubka (cm): 15.0
Typ: Headphone Amp
Sluchátkový výstup: Ano
Displej: Ano

Kromě mnoha malých přenosných zařízení na trhu chce společnost EarMen stanovit standardy. Tým specialistů navrhl vyvážené, bateriemi napájené zařízení – malé velikostí, ale silné výkonem, které vám poskytne jedinečný zážitek, jaký jste ještě nezažili.Ať vás hudba doprovázíNejdůležitější vlastností zařízení je jeho schopnost poskytovat čistý a plnospektrální zvukový zážitek. Zařízení Colibri využívá při své konstrukci nejmodernějších hardwarových a softwarových řešení, která společně poskytují přirozený a detailní zážitek z poslechu.Střední a vysoké frekvence krásně doplňují nejnižší tóny s důslednou vyvážeností ve všech spektrách, čehož výsledkem je komplexní zvukový obraz bez dojmu „chybějících“ aspektů hudby. Tóny se zobrazují přímo a bez zkrášlování, takže bez ohledu na to, jaké zařízení se rozhodnete použít, budou se odrážet přesně tak, jak to zamýšlel designér.EarMen Colibri vyniká vynikající separací a výrazným stereofonním efektem, přičemž udržuje všechny frekvence vyvážené i během komplexního poslechu.Prémiový audiofilský DACSrdcem Colibri je vlajková loď řady ESS ES9281 PRO DAC. Série ESS SABRE PRO je určena pro prémiové audiofily a stanovuje nové měřítko v oblasti špičkového zvuku tím, že nabízí nejvyšší dynamický rozsah (DNR) s působivě nízkou úrovní celkového harmonického zkreslení plus šumu (THD+N). Colibri podporuje soubory Hi-Res PCM až do 32bit/384 kHz PCM, DoP, DSD64, DSD128 a MQA. Zkrátka vše v jednom řešení.Napájení z baterieColibri má vlastní baterii a nespotřebovává baterii zdroje zvuku. Bateriové napájení poskytuje mimořádně čistý a stabilní stejnosměrný proud, čímž se předchází problémům se znečištěním způsobeným šumem RFI/EMI.Colibri podporuje Tidal Masters (MQA)MQA (Master Quality Authenticated) je oceňována britská technologie, která přináší zvuk původní master nahrávky. Hlavní soubor MQA je plně ověřen a je dostatečně malý pro streamování nebo stažení.DesignNavzdory své velikosti je Colibri navržen tak, aby poskytoval silný zvukový zážitek a zároveň se vyznačoval atraktivním a zjednodušeným fyzickým vzhledem. Díky jeho specifikacím s vysokým rozlišením budou vaše skladby nejen znít fenomenálně, ale díky jejich modernímu stylu budou také vypadat docela úžasně.Tlačítka na boční straně vám poskytnou úplné ovládání zařízení a hudby bez použití zdroje nebo telefonu.Tělo zařízení je vyrobeno z celohliníkového bloku vyfrézovaného na stroji CnC, který poskytuje nejvyšší odolnost. Hliníkové tělo je zkrášleno z obou stran přidaným skleněným povrchem, což mu dodává prémiový vzhled. S detailně propracovanou konstrukcí vyrobenou dle nejvyšších standardů v evropské továrně. Kvalita konstrukce Colibri přesahuje standardy a zaručuje nadčasový design.
USB: Ano
Vstupy: USB-C
Napájení: USB-C;Baterie
Provoz na baterie: Ano
Sluchátkový výstup: Ano
Barva: Šedá
Balení obsahuje: USB kabel;Manuál
Výstupy: Headphone Jack 4,4 mm TRS;Sluchátkový jack 6,3 mm TRS
Vzorkovací frekvence: 32 bit;325,5 kHz;384 kHz
Bluetooth: Ne
Typ: Headphone Amp
THD: 0.002%
Displej: Ne
Hloubka (cm): 3.5
Šířka (cm): 7.7
Hmotnost (g): 51.0
S/PDIF: Ne
Výška (cm): 1.4
WiFi: Ne
Počet výstupů: 2

Profesionální sluchátkový zesilovač s možností vedení jednoho stereo signálu do 4 párů sluchátek. Zesilovač je zasazen v kompaktním a velmi odolném těle, které je připraveno i na tvrdé zacházení. Každý sluchátkový výstup je osazen vlastním ovládáním hlasitosti. Zařízení je vhodné pro distribucí jednoho stereo signálu do 4 sluchátek při konferencích, sledování filmů a podobně. Zesilovač se napájí pomocí přibaleného 12V adaptéru. Barevné provedení: Black.
Adaptér součástí: Ano
Barva: Černá
Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz
Výstupy: Jack 6,3 mm TRS
Země původu: Čína
Sluchátkový výstup: Ano
Napájení: Adaptér
Počet kanálů: 4
Vstupy: Jack 6,3 mm TRS
USB: Ne
Impedance: 47 Ohm

Kompletní hliníkové dálkové ovládání vhodné pro Flamingo a Flamingo BT. Baterie je již nainstalována uvnitř.
Kompatibilní s: Aune Flamingo/ Aune Flamingo BT
Typ baterie: CR1220
Země původu: Čína
Barva: Černá
Baterie v balení: Ano
Typ: Ovladač