Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Bezdrátové dálkové ovládání navijáků Golemwinch výrobce GolemtechVarianta 12V.K použití se všemi navijáky typu Golemwinch s dvanáctivoltovou elektroinstalací, možnost využití i pro navijáky jiných značek, případně i pro další účely.Souprava obsahuje vysílač a přijímač.Systém zapojení: - červený drát + 12V - černý drát kostra -12V - žlutý a bílý drát jsou výstupy ovládané dálkovým ovladačem (stisknutím tlačítka ovladače dojde k aktivování jednoho z výstupů, buď žlutého, nebo bílého drátu, na kterém v tu chvíli bude + 12V, stisknutím druhého tlačítka bude + 12V na druhém výstupu).- modrý, samostatný drát - anténaPřístroj usnadňující ovládání navijáku ve ztížených terénních podmínkách, např. při vyprošťování zapadlých vozidel apod.

Elektrický naviják s tažnou silou 5400 kg Golemtech Golemwinch 12000, varianta 12 V – Golemtech n03Bytelný a osvědčený naviják, určený pro větší offroad vozidla, odtahovou službu, stahování dřeva v lese a další podobná využití.Spolehlivá konstrukce s modifikovanou automatickou brzdou, umístěnou přímo na hřídeli motoru. Naviják má rovněž novou konstrukci převodovky a uložení bubnu. Provoz přístroje je díky tomu velmi tichý. Těžším podmínkám nasazení odpovídají také čtyřcestné naváděcí rolny a masivní, 26metrové lano s průměrem 9,5 mm.Relé s elektronikou může být umístěno pomocí úchytek na motoru navijáku, na bubnu, nebo mimo naviják, např. v motorovém prostoru daného auta.Přístroj splňuje normu ČSN EN 14492-1 (STK), má CE Certifikát.Díky své univerzálnosti, kvalitě a výhodné ceně se jedná o nejprodávanější a nejoblíbenější model navijáku! Technické parametry:- jmenovitá tažná síla: 5400 kg (12000 lbs)- motor: 5 kW (6,6 hp)- napájecí napětí: 12 V DC- převodovka: třílamelová planetová (ocel)- spojka: ozubený věnec (ocel)- brzda: samostatná samosvorná (ocel)- převod: 265:1- velikost bubnu: 64 x 224 mm- lano: délka 26 m; průměr 9,5 mm (ocel)- ovládání: dálkové i lanové- rozteč šroubů: 254 x 114 mm- celkové rozměry: 535 x 160 x 222 mm- hmotnost: 39 kg Balení obsahuje: naviják 12000 lbs; ovládací box + propojovací kabely; 4cestné naváděcí rolny lana; ocelové lano (navinuté); ocelový hák + popruh; dálkové i kabelové ovládání; montážní materiál / šrouby; kladka 8 t; český návod k obsluze.

Nepromokavý obal (překryt) na navijáky Golemwinch od výrobce GolemtechUrčeno pro těžké navijáky Golemwinch 17000 (7,7 t) pro hasiče, odtahové služby apod.Obal brání znečišťování či moknutí navijáku namontovanému na vozidle a tím snižování jeho životnosti.

Proudové spony pro navijáky Golemwinch od výrobce GolemtechProud 175 A.Sada obsahuje pár spon – 2 kusy.Vhodné vybavení pro navijáky, které se na vozidle často přemisťují (např. zepředu dozadu apod.), nebo se často montují a demontují – namísto klasické, pevné elektroinstalace proudové spony umožňují rychlé a snadné připojení (popř. odpojení) navijáku k baterii vozidla.Použitelné pro osobní a nákladní auta.

Upínací pás s oky, tzv. kurtna, pro vyprošťováníTažná síla: 16 tunDélka: 6 metrůŠířka: 75 mmNezbytná pomůcka při vyprošťování zapadlých vozidel v terénu. Proti použití klasického ocelového lana nehrozí poškození lakované části auta, stromu apod.Naše nabídka obsahuje i kratší, třímetrovou kurtnu.

Nepromokavý obal (překryt) na navijáky Golemwinch od výrobce GolemtechUrčeno pro navijáky Golemwinch 6000 (2,7 t) a Golemwinch 12000 (5,4 t).Obal zamezuje zbytečnému znečišťování či moknutí navijáku namontovanému na vozidle.

Montážní plotna KLASIK 6000 k navijákům Golemwinch od výrobce GolemtechPro navijáky s tažnou silou 2,7 t (6000 lbs).Rozměr plotny: 660 x 190 mmUchycení rolen: 190 mm (shodné s otvory na rolnách).Rozměr otvoru pro průvlak lana: 225 x 40 mm.Hmotnost plotny: 5,5 kgPředvrtané otvory jsou shodné s předvrtanými otvory na navijáku – není třeba dodatečných úprav.K montážní plotně se přišroubují naviják a rolny, čímž vznikne kompaktní celek určený k finální montáži na vozidlo. Práce se tím usnadní a také urychlí.

Montážní plotna Multimont k navijákům Golemwinch od výrobce GolemtechUrčena pro navijáky s tažnou silou 5,4 t (12000 lbs).S předvrtanými otvory 254 x 114.3 mm a uchycení rolen 185 mm s montážními otvory 255 mm.S přišroubovaným navijákem a rolnou tvoří plotna kompaktní celek, který je možné pohodlně uchytit k čepům upevněným na autě. Systém se hodí zejména pro odnímatelné upevnění navijáku s možností jeho přemontování dopředu / dozadu, popřípadě pro jeho montáž na vůz jen v případě potřeby (např. na vozidla, která se do terénu vydávají jen občas, a při běžném provozu by naviják překážel).Zakončení montážní plotny, pomocí kterého se uchycuje na vozidlo, tvoří jekl rozměrů 50 x 50 mm, síla stěny 3 mm. Celková délka pouzdra je 380 mm (pro vnitřní uchycení), délka vyčnívající z plotny je 155 mm (pro vnější uchycení).

Upínací pás s oky, tzv. kurtna, pro vyprošťováníTažná síla: 16 tunDélka: 3 metryŠířka: 75 mmNezbytné vybavení při vyprošťování uvázlých automobilů v terénu. Proti klasickému ocelovému lanu je kurtna ohleduplnější ke svému okolí – nehrozí od ní poškození lakovaných částí vozidel, stromů atd.V nabídce máme i delší, šestimetrovou variantu.

Montážní plotna KLASIK 12000 k navijákům Golemwinch od výrobce GolemtechPro navijáky s tažnou silou 5,4 t (12000 lbs).Rozměr plotny: 920 x 180 mmUchycení rolen: 190 mm (shodné s otvory na rolnách).Rozměr otvoru pro průvlak lana: 225 x 40 mm.Hmotnost plotny: 8 kgPředvrtané otvory jsou shodné s předvrtanými otvory na navijáku – není třeba dodatečných úprav.Naviják, rolny a montážní plotna spolu po sešroubování dohromady tvoří kompaktní montážní celek, který je možné snadno připevnit na vozidlo. Montáž navijáku a jeho příslušenství se tím výrazně zrychlí a usnadní.