Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Trotec IR 3050, sálavé infračervené topidlo

Historie ceny
Datum Cena v CZK
26.10.2021 3490

Trotec IR 3050, sálavé infračervené topidlo

Unikátní infračervené sálavé topidlo od německé značky Trotec vyniká svou sníženou svítivostí, vysokou třídou ochrany (IP65) a pohodlným ovládáním pomocí dálkového ovladače.
Až o 80% nižší svítivost
Běžné infračervené ohřívače často vyzařují intenzivní oranžovočervené světlo spolu s tepelným zářením, které může být pro někoho nepříjemné. Značka Trotec se snaží tento problém eliminovat. To vyřešila způsobem, že do modelu IR 3050 nainstalovala krátkovlnnou infračervenou trubici s technologií, která světlo tlumí.
Topná trubice s nízkou světelnou intenzitou vypadá na první pohled úplně stejně, jako v případě běžných infrazářičů. Ve skutečnosti ale vyzařují o 80% méně viditelného světla se stejným tepelným výkonem. Vydrží až 6 000 provozních hodin.
Třída ochrany IP65
Třída ochrany IP65 udává, že je přístroj naprosto prachotěsný a zároveň vodotěsný. V praxi to znamená, že je přístroj chráněn proti intenzivně tryskající vodě (jedná se o vodu, mířící 12,5 mm tryskou ve všech úhlech při průtoku 100 litrů za minutu a při tlaku 100 kN/m2 po dobu nejméně 3 minuty ze vzdálenosti 3 metry) a jeho konstrukce dále zabraňuje pronikání prachových částic dovnitř přístroje, což znamená, že je přístroj maximálně chráněn proti případným nežádoucím elementům.
Dálkové ovládání součástí balení
Zařízení lze ovládat pouze pomocí dálkového ovládání, které je součástí balení. Z tohoto důvodu mějte ovládání vždy po ruce, v opačném případě nebude možné topidlo ovládat.


3570 CZK


Více informací v gavri.cz