Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Joga válec inSPORTline Elipo  šedá

Historie ceny
Datum Cena v CZK
3.1.2023 219
25.10.2021 299

Joga válec inSPORTline Elipo šedá

Univerzální pomůcka pro jógu, fitness, cvičení a jemnou masáž, úzká konstrukce pro přímější stimulaci, povrchová úprava se středně vysokými výstupky.. Joga válec inSPORTline Elipo je univerzální pomůcka pro jógu, fitness, cvičení a jemnější masáž svalů, fascií a trigger pointů (spoušťových bodů). Je vyrobena z velmi odolného, nárazuvzdorného PVC a komfortního pěnového EVA materiálu. Nepravidelná struktura vnějšího povrchu se středně vysokými výstupky a malá šířka válce umožňuje jemné masírování přesně zvolených částí těla pro lepší a přímější svalovou stimulaci.

Pravidelné cvičení s masážním válcem pomáhá zpevnit tělo, účinně působí na rozkládání podkožní tukové tkáně, napomáhá boji proti celulitidě. Mimo jiné také způsobuje zvýšení flexibility svalů, uvolnění svalového napětí, snížení bolestivosti a zlepšení krevního oběhu. Dále minimalizuje bolesti zad, pomáhá stabilizovat páteř a zlepšit správné držení těla. V neposlední řadě cvičení urychluje regeneraci po úrazech a zraněních.

Zkušenější uživatelé mohou například používat i dva válce najednou. Díky malým rozměrům je válec velmi skladný a může se hodit i na cestách nebo na dovolené.Technický popis:


úzká konstrukce
povrchová úprava s středně vysokými výstupky k jemné masáži těla při cvičení
vyztužení uvnitř
příjemný a pohodlný pěnový povrch
tvrdost: nízká až střední
materiál: EVA (vnější), PVC (vnitřní)
průměr: 14 cm
délka: 10 cm
hmotnost: 0,26 kg
uvolňuje svalové napětí, podporuje krevní oběh, posiluje svaly po zranění
vhodný pro zlepšování stability a koordinaci pohybů
vyroben ze zdravotně nezávadného materiálu


219 CZK


Více informací v Insportline.cz