Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Elite Cycling Vico Black/Gold Cyklistický držák na láhev

Historie ceny
Datum Cena v CZK
30.4.2024 589
26.4.2024 583
23.4.2024 589
18.4.2024 595
17.4.2024 601
2.2.2024 734

Elite Cycling Vico Black/Gold Cyklistický držák na láhev

Karbonový držák na láhev je vyztužený kompozitem a je charakteristický extrémně nízkou hmotností (23 g). Láhev drží pevně i v extrémních podmínkách a zároveň se snadno vkládá a vybírá. Držák byl vyvinut ve spolupráci s týmy Pro Tour a nejlepšími světovými jezdci.
 
Patentovaný design: nový patentovaný design zdokonaluje držák na láhev s pevnějším uchopením i v extrémních podmínkách, jakož i lehčí a jednodušší vkládání / vyjímání láhve.
 
Velmi nízká hmotnost: pouze 23 gramů, držák sestává z konstrukčních části, které se mění v závislosti na napětí, kterému jsou vystaveny jednotlivé oblasti držáku během používání, což zaručuje vysokou spolehlivost a výkon.
 
Bezpečné uchopení láhve: nový design má přední strukturu, která uchopuje láhev výše, aby lépe držela i v náročných podmínkách, jako jsou sjezdy, hrbolatý terén nebo nezpevněné cesty.
 
Rychlé vkládání a vyjímání láhve: unikátní tvar umožňuje snadné a bezpečné vkládání a vyjímání láhve jednoduchým pohybem, takže nebudete muset odvracet pozornost od cesty. Láhev je možné vložit a vybrat buď zepředu nebo zboku.
 
Testované a vyvinuté nejlepšími světovými týmy: dlouholeté zkušenosti ze závodů a pódií s nejlepšími profesionálními týmy na světě pomohli navrhnout, testovat a vyrobit držák na lahve, který splní očekávání i těch nejnáročnějších cyklistů.
 
Vynikající zpracování: precizní design, zaměřený na detail a nová grafika zajišťují držáku na láhve vynikající zpracování a povrchovou úpravu, která vyniká nad konkurencí.
 
Ideální pro výjimečné kola: unikátní design a elegantní grafika dělají tento držák na láhve dokonalým pro špičkové jízdní kola a ideálním i pro malé šikmé rámy s menším centrálním trojúhelníkem.
 
Široká škála možností umístění: tvar montážních otvorů zajišťuje širokou škálu možností umístění. Namontujte jeden na sedlovou trubku a jeden na spodní trubku rámu a můžete mít u sebe najednou dvě láhve a jistotu, že máte dostatek tekutin během ježdění.
Barva: Černá;Zlatá
Barva podle výrobce: Black/Gold
Země původu: Itálie
Hmotnost (g): 23.0
Materiál: Uhlíkové vlákno


589 CZK


Více informací v muziker.cz