Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Mammotion LUBA AWD 5000 + 4x Soudek piva 5L Bernard - Robotická sekačka bez drátu

Historie ceny
Datum Cena v CZK
31.8.2023 71990

Mammotion LUBA AWD 5000 + 4x Soudek piva 5L Bernard - Robotická sekačka bez drátu

Bezdrátová robotická sekačka Mammotion LUBA AWD 5000

Robotická sekačka LUBA AWD 5000 je vhodná pro travní plochy o rozloze až 5000 m². Chytrá robotická sekačka, která využívá virtuální ohraničení bez obvodového drátu. Vyspělý RTK-GNSS satelitní systém s více senzory pro přesné určení polohy s vysokou přesností. Pohon všech kol si snadno poradí se sklonem až 75%. Možnost nastavení až 10 oblasti sekání trávy. Dva žací kotouče s celkovou šířkou záběru sečení 400 mm. Intergrované ultrazvukové senzory pro automatické vyhýbání se překážkám. Snadné ovládání a nastavení pomocí aplikace.




Poseká až 5000 m²
Vyjede až sklon 75%
Automatické dobíjení
Vodotěsnost IPX6
Bez obvodového drátu
Vyhýbá se překážkám
Až 10 oblastí sekání trávy
Ovládání Mammotion aplikací


Videopředstavení robotických sekaček Mammotion LUBA



Rychlé nastavení bez obvodového drátu


Stačí jít za svou robotickou sekačkou LUBA a pomocí aplikace Mammotion ve vašem chytrém telefonu vytvoříte virtuální hranice. Robotická sekačka LUBA využívá pro navigaci po vašem trávníku vyspělý RTK-GNSS satelitní systém s více senzory. Již žádné obvodové dráty, které by mohly být náhodně přerušeny.




Přesný navigační systém

RTK s více senzory a integrovaný navigační systém poskytuje přístup ke čtyřem satelitním systémům a senzorům IMU, což umožňuje přesné určení polohy s přesností na centimetry. Náš patentovaný algoritmus vylepšuje přesnost určení polohy sekačky i v případě slabého signálu.



Vynikající průchodnost terénem (AWD)


Výkonné čtyři motory přímo v kolech zajišťují mimořádné terénní schopnosti. Robotická sekačka LUBA AWD 5000 s pohonem všech kol si snadno poradí i se sklonem až 75% (33°) a bez problémů projíždí nerovným terénem, ​​aniž by uvízla.





Nastavení výšky sečení a dva žací kotouče

Výšku sečení trávníku lze snadno a rychle nastavit v aplikaci od 30 mm do 70 mm, stačí jen pár kliknutí. Díky dvěma žacím kotoučům je šířka záběru sečení skvělích 400 mm. Robotická sekačka LUBA zajistí efektivní sečení a zkracuje dobu sekání trávy.



Snadné ovládání a nastavení v aplikaci


Pomocí Mammotion aplikace můžete robotickou sekačku LUBA jednoduše nastavit a ovládat. Díky aplikaci můžete vybrat různé režimy sekání, nastavit časové plány sekání, upravit výšku sečení a nastavit oblastí sekání.





Efektivní správa sečení více oblastí

V aplikaci jednoduše vytvoříte až 10 oblasti sečení a jednoduše je propojíte. Pro jednotlivé oblasti si následně nastavíte algoritmus sekání trávy, naplánujete čas sekání a výšku sečení od 30 do 70 mm.


Nastavení a úprava až 10 oblastí
Vytvoření přejezdu mezi oblastmi
Vytvoření zakázaných zón (No-go Zones)




Inteligentní plánovaní trasy sekání trávy


Ve srovnání s náhodným vzorem sekáním trávy u jiných robotických sekaček, algoritmus inteligentního plánovaní trasy sekání trávy robotickou sekačkou LUBA výrazně zlepšuje efektivitu sečení trávy. Robotická


72133 CZK


Více informací v Roboticky-vysavac.cz