Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Dotykové pero pro iPady s chytrým hrotem a magnety FIXED Graphite, černá

Historie ceny
Datum Cena v CZK
3.3.2024 1299
2.3.2024 1300
30.5.2023 1299

Dotykové pero pro iPady s chytrým hrotem a magnety FIXED Graphite, černá

Dotykové pero FIXED Graphite s inteligentním hrotem je ideálním chytrým doplňkem pro práci s Apple iPadem. Stylus je vyroben z luxusní odolné hliníkové slitiny a poskytne řadu užitečných funkcí.
Používání stylusu Graphite je naprosto intuitivní, dokonale simuluje psaní i kreslení na klasickém papíře, dotyk s displejem je přesný na pixel a má nulovou odezvu zpoždění. Při práci si můžete pohodlně opřít ruku o dotykovou obrazovku bez toho, aniž by na ní displej reagoval. Inteligentním hrotem lze regulovat tloušťku čáry, pro silnější nebo naopak slabší čáru stačí naklonit stylus do požadovaného úhlu (pouze v aplikacích, které tuto funkci podporují). Aktivní stylus  s iPadem funguje automaticky během okamžiku, není nutné párování přes Bluetooth.
K zapnutí dotykového pera stačí jemný dotyk v jeho horní části, po skončení práce se sám po 5 minutách klidu vypne. Integrovaná baterie vydrží až 20 hodin provozu, pro nabíjení je pak připraven USB-C konektor v horní části stylusu. Pro snadné přenášení má skrytý magnet, kterým...


1304 CZK


Více informací v F-mobil.cz