Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Marvin's Magic Kouzelná Duhová světla Odkudkoli

Historie ceny
Datum Cena v CZK
21.1.2023 599

Marvin's Magic Kouzelná Duhová světla Odkudkoli

Marvin's Magic Kouzelná Duhová světla Odkudkoli

Přimějte tajemné světlo, aby se objevilo odkudkoli a přeskakovalo z ruky do ruky. Nebo ho přimějte, aby vešlo do jednoho ucha a vyšlo z druhého nebo dokonce z vašich úst!

Magicky ovládněte světlo, nechte kouzelné světlo objevovat nebo mizet podle libosti a dokonce měňte jeho barvu, k dispozici je sedm různých barev. Díky instruktážnímu videu a kabelu USB pro nabíjení je tato úžasná iluze Marvin`s Magic ideální pro všechny.


ÚŽASNÁ SVĚTLA ODKUDKOLI Z DUHOVÉ EDICE: 


Naše klasická a velmi oblíbená světla odkudkoli, nyní v nové podobě v edici Duhová světla! Úžasné a oslnivé světelné efekty na dosah ruky. S Marvinovými kouzelnými duhovými světly odkudkoli můžete ovládat superjasné magické světlo, nechat ho se objevit, přeskakovat z ruky do ruky, a dokonce i změnit barvu - a to hned sedmkrát (modrá, akvamarínová, zelená, žlutá, červená, fialová, bílá). Tyto vysoce kvalitní rekvizity, které zaručeně ohromí, obsahují i videonávod.


BÁJEČNÁ DUHOVÁ SVĚTLA SE KOUZELNĚ OBJEVUJÍ A MIZÍ:


Otevřete krabici, odhalte tajemství této kouzelnické sady a budete připraveni vykouzlit světlo odnikud! Nechte ho zmizet a znovu se objevit, vytáhněte světlo zpoza ucha, předejte si ho z ruky do ruky, hoďte a chyťte ho nebo ho předejte svým přátelům - jediným omezením je vaše fantazie. Pro ještě působivější dojem vyzkoušejte tento trik ve tmě.


OHROMTE A ZAUJMĚTE SVOU RODINU A PŘÁTELE:


Hledáte dokonalou sadu kouzelnických triků pro dospělé? Tato kouzelnická sada je skvělým dárkem pro muže i ženy, zkušené i nezkušené a všech úrovní dovedností, není třeba žádných předchozích kouzelnických zkušeností. Dokonalý kouzelnický trik se snadno naučíte a ohromíte ostatní silou světla! Součástí balení je návod, který vám přesně ukáže, jak triky dokonale provést.


NEUVĚŘITELNÁ MAGIE PŘED VAŠIMA OČIMA:


Marvinova světla Odkudkoli jsou pohybovou iluzí, při níž kouzelník jako by ovládal tajemné světlo ve svých rukou. Tento trik potřebuje pouze správné rekvizity, skvělého průvodce ( o obojí jsme se postarali), pár minut cviku a trochu iluzionistického umu! Dokonalá sada triků pro ty, kteří chtějí zapůsobit na publikum. Tento výrobek doporučuje i světoznámý Magic Circle.


FANTASTICKÝ DÁREK:


Hledáte dokonalou sadu kouzelnických triků pro dospělé? Šťastný obdarovaný bude moci předvádět neuvěřitelnou škálu triků sám nebo jako součást nezapomenutelného vystoupení ve dvojici. Nechte světla přeskakovat z ruky do ruky a ohromte přihlížející, nechte je mizet a objevovat se dle libosti! Světla odkudkoli jsou vhodná pro fanoušky kouzel od 8 let. Obdivujte jednoduchá, ale mocná kouzla uvnitř této fantastické sady!

Obtížnost: snadná.
Balení obsahuje USB kabel.
Vhodné pro děti od 8 let.


614 CZK


Více informací v jabadaba.cz