Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Marvin's Magic Svengali Magické karty

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.1.2023 600
30.11.2022 480
8.5.2022 420

Marvin's Magic Svengali Magické karty

Marvin's Magic Svengali Magické karty

S minimálními dovednostmi a balíčkem kouzelných karet Svengali může každý provádět klasické karetní triky.


Tato sada, která obsahuje speciální balíček karet prémiové kvality a ilustrovaného průvodce 20 jednoduchými postupy, je ideální pro začínající kouzelníky!
ZARUČENO, ŽE OHROMÍ A OKOUZLÍ JAKÉKOLI DIVÁKY: S minimálními dovednostmi a balíčkem kouzelných karet Svengali může každý provádět klasické karetní triky. Tato sada, která obsahuje speciální balíček karet prémiové kvality, je ideální pro začínající kouzelníky!
TRIKY VHODNÉ PRO ZAČÁTEČNÍKY NEBO PROFESIONÁLY: Karetní triky jsou fantastické tradiční kouzelnické triky pro děti a tyto skvělé magické karty Marvin's Magic Svengali umožní dětem (nebo dospělým) snadno zvládnout slavné karetní triky, které znají, a mnohé z nich ne! Tato skvělá sada hracích karet vám umožní pobavit vaše přátele a rodinu a nabídne hodiny zábavy!
20 NEUVĚŘITELNÝCH KARETNÍCH TRIKŮ: Kouzelníci používají karty Svengali k zábavě davů už více než století, což z nich dělá doslova jeden z nejstarších triků!
JEDEN TRIK, BEZ KTERÉHO BY SE ŽÁDNÝ KOUZELNÍK NEMĚL OBEJÍT: Tato sada kouzelných karet Svengali obsahuje tajemství, jak zvládnout nejoblíbenější triky. Požádejte své přátele, aby si vybrali kartu, a pak je ohromte tím, že ji vytrhnete z balíčku. Znovu zamíchejte a nechte jejich kartu objevit kdekoli v balíčku. Obnovte ji z nemožného místa nebo přeměňte celý balíček na jejich kartu.
MOCNÉ KOUZLO PRO DOSPĚLÉ, KTERÉ MOHOU ZVLÁDNOUT DĚTI: Vážně matoucí karetní triky včetně velmi speciálních karet a snadno sledovatelných instrukcí, které ohromí a zapůsobí během několika minut. Mnoho z vynikajících a matoucích triků, které jste viděli provádět profesionální kouzelníky, je založeno na obratnosti, dovednosti a mnohaleté praxi. Nyní Marvin Berglas s hrdostí představuje kvalitní kolekci kouzelných karet Svengali, bez kterých by žádný kouzelník neměl opustit domov!
Vhodné pro děti od 8 let .


615 CZK


Více informací v jabadaba.cz