Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Marvin's Magic Neuvěřitelná Světla Odkudkoli pro dospělé

Historie ceny
Datum Cena v CZK
11.1.2023 449
8.5.2022 420

Marvin's Magic Neuvěřitelná Světla Odkudkoli pro dospělé

Marvin's Magic Neuvěřitelná Světla Odkudkoli pro dospělé
Magické světlo se objevuje a zase mizí pouhým pohybem prstů. Objevte tajemství světelných triků a začnete je ovládat. Marvinova světla je iluze, kdy se zdá, že kouzelník ovládá v rukou tajemné světlo, může ho nechat skákat z ruky do ruky, kroužit kolem hlavy, či ho schovat do kapsy.


S naší iluzí Lights from Anywhere budete žasnout nad jednoduchým, ale mocným kouzlem uvnitř. Tato sada je dokonalým doplňkem triků s kartami a mincemi mladého kouzelníka, je zábavné ji ovládat a vždy s ní skvěle zareaguje! 
BÁJEČNÁ ČERVENÁ SVĚTLA KOUZELNĚ SE OBJEVÍ A ZMIZÍ: Otevřete krabici a odhalte tajemství této trikové kouzelnické sady a budete připraveni vykouzlit světlo odnikud! Nechte to zmizet a znovu se objevit, vytáhněte světlo zpoza ucha, předávejte si ho z ruky do ruky, házejte a chyťte ho nebo ho protáhněte přes své přátele – jediným limitem je vaše představivost. Vyzkoušejte tento trik ve tmě pro ještě velkolepější efekt.
Ohromte SVOU RODINU A PŘÁTELE: Hledáte ty nejlepší kouzelnické triky pro děti? Tato kouzelná sada je skvělým dárkem pro chlapce nebo dívky a je fantastická pro všechny úrovně dovedností, nejsou potřeba žádné předchozí kouzelnické zkušenosti. Ideální pro začátečníky nebo začínající mladé kouzelníky! Dokonalý kouzelnický trik pro děti, který se snadno naučí a zapůsobí na ostatní silou světla!
NEUVĚŘITELNÁ MAGIE NA VLASTNÍ OČI: Marvin's Lights From Anywhere je fyzická iluze, kde se zdá, že kouzelník ovládá tajemné světlo ve svých rukou. Tento trik potřebuje jen ty správné rekvizity, skvělého průvodce (a o obojí jsme se postarali), pár minut cvičení a trochu iluzionistického vkusu! Špičková dětská hračka pro děti, které chtějí rozšířit své dovednosti v oblasti sociální interakce a hrát pro přátele a rodinu.
FANTASTICKÝ DÁREK PRO ZAČÍNÁJÍCÍ KOUZELNÍKY: Hledáte ty nejlepší kouzelnické triky pro děti? Tato kouzelnická sada je skvělým dárkem pro chlapce nebo dívky a je fantastická pro všechny úrovně dovedností, nejsou potřeba žádné předchozí kouzelnické zkušenosti. Šťastný příjemce bude moci předvést neuvěřitelnou škálu triků samostatně nebo v rámci nezapomenutelného dvojaktu.
Obtížnost: Snadná
Baterie v balení (2xC).
Vhodné pro: 8 let
Rozměry obalu: 23 x 16 x 5,5 cm

Instrukce a postup triků lze stáhnout na App Store nebo na Google Play. Set vhodný pro děti od 8 let i pro dospělé.
 


461 CZK


Více informací v jabadaba.cz