Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
WENKO Mýdlenka BEZ VRTÁNÍ PowerLoc SAN REMO kovově lesklá 5x16x12 cm

Historie ceny
Datum Cena v CZK
21.4.2022 856
18.4.2022 728

WENKO Mýdlenka BEZ VRTÁNÍ PowerLoc SAN REMO kovově lesklá 5x16x12 cm

Miska na mýdlo Power-Loc® Bez Vrtání ze série San Remo je vyrobena z pochromované a zcela nerezové mosazi. Elegantní odnímatelný podnos z matného skla poskytuje jakémukoli mýdlu atraktivní místo, kde je vždy na dosah. Díky tomu je podnos s hranatým designem užitečným pomocníkem v koupelně a toaletě pro hosty. Výrobce nabízí 10letou záruku.

Lepicí systém Power-Loc® Bez Vrtání nabízí dekorativní koupelnové doplňky a police, které se jednoduše připevní na zeď - bez šroubování nebo vrtání. Řada Power-Loc® Bez Vrtání se vyznačuje extrémně silným uchycením na všech vhodných površích, např. g. dlaždice, přírodní kámen, beton, dřevo a mnoho plastů, kde profesionální sací systémy selhávají.

Díky speciálně vyvinutému lepidlu z high-tech výzkumu je každý z montážních háčků trvale schopen nést těžká břemena. Upevňovací háky lze kdykoli znovu sejmout, aniž by zbyly zbytky, a lze je flexibilně přemístit. Adhezivní systém se již milionkrát osvědčil v průmyslových a profesionálních řemeslných aplikacích.

Na tento produkt máte záruku 10 let, počínaje datem nákupu. Záruka zahrnuje všechny chyby materiálu a výroby, které zhoršují funkci. Jakékoli poškození způsobené neodbornou manipulací nebo běžným opotřebením je vyloučeno ze záruky. Záruka tedy neomezuje vaše zákonná záruční práva.



Rozměr udávaný výrobcem: 5x16x12 cm

Zajímavé odkazy:

Proč doplněk na zeď? Zjistili jsme za vás! Zjistěte to i vy! (klikněte)

Čím je zajímavý PowerLoc a ExpressLoc? Výhody a nevýhody! (klikněte)


877 CZK


Více informací v vsedokoupelen.cz