Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
G21 GS-16 Lapač hmyzu

Historie ceny
Datum Cena v CZK
23.3.2022 1699

G21 GS-16 Lapač hmyzu

Lapač hmyzu G21 GS-16


 


Doplněk na zeď vaší terasy nebo pergoly, který velmi spolehlivě hubí venkovní hmyz, který v létě dokáže být velmi otravný. Jedná se o velmi jednoduše řešené zařízení, které nepotřebuje složité zacházení. Napájení ze sítě 230V a možnost instalace na jakoukoliv zeď z něj dělá absolutně špičkového pomocníka. Nalezne využití zejména v restauracích, továrnách, obchodech s potravinami, nemocnicích, skladech, ale i v domácnosti nebo při posezení na zahradě; zkrátka kdekoliv, kde vás bude obtěžovat létající hmyz.


Elektrický lapač má skvěle zpracovanou patentovanou konstrukci, která se pyšní vysokou účinností, bezpečností, efektivním používáním a nízkou spotřebu přístroje. Elektrické lapače hmyzu od výrobce G21 využívají k nalákání létajícího hmyzu UV-A záření s různým dosahem. Ten je následně elektrickým proudem na vnitřních sítích paralyzován a padá do velkého zásobníku, kde zahyne. Zásobník lapače je vyjímatelný a snadno se čistí.


Lapač hmyzu je vyroben ze speciálně zpracovaného materiálu z vysoce kvalitní hliníkové slitiny. Jeho moderní a unikátní design přitahuje hmyz ze všech stran. Lapač je tak účinnější než jiné přístroje, které fungují pouze jedním směrem, dle jejich natočení.


Přístroj je šetrný k životnímu prostředí, nepoužívá žádné chemikálie, výpary ani zápachy.


 

Technické parametry:




- Napětí na mřížce: 3000 V

- Hmotnost: 2,5 kg

- Rozměry: 33 x 25 x 9 cm

- Maximální dosah ve dne: 40 m2

- Maximální dosah v noci: 100 m2

- Napájení: 220-230 V


1697 CZK


Více informací v Hawaj.cz