Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Zahradní party stan TEKNO TYP 2,Zahradní party stan TEKNO TYP 2

Historie ceny
Datum Cena v CZK
4.4.2024 2790
6.9.2023 2690
5.4.2023 3650
1.5.2022 3890
3.3.2022 4190
16.2.2022 3880

Zahradní party stan TEKNO TYP 2,Zahradní party stan TEKNO TYP 2

Čas strávený na zahradě patří nepochybně k té nejoblíbenější činnosti. Vychutnávat si čerstvý vzduch, teplé sluneční paprsky, stolovat během letního dne nebo relaxovat v kruhu nejbližších. To je sen mnoha nadšenců pohodlí. Aby však radost nic nepokazilo pořiďte si zahradní stan TEKNO. Počasí dokáže být opravdu nepředvídatelné, ale s párty stanem TEKNO si užijete posezení na zahradě bez ohledu na menší výkyvy počasí. Stan je vyroben ze 100% polyethylenu, stabilitu zajišťuje kvalitní ocelová konstrukce. Tekno působí velmi elegantně, a to díky bílé barvě. Tvoří ho stříška a šest bočních stěn, které jsou snímatelné. Na třech se nachází průhledné okno. Jedna stěna, která slouží jako vchod, disponuje zipem. Už vám nic nezabrání v tom, abyste připravili párty na, kterou vaši známí nikdy nezapomenou.
Doporučení výrobce:Nevystavujte stan nepříznivým povětrnostním podmínkám a silnému dešti. Stan se nedoporučuje používat v zimních měsících, kdy je riziko těžkých sněhových nánosů.Barva:bíláMateriál:polyetylen / kovRozměry:šířka: 3 mdélka: 6 mvýška: 2,5 mHmotnost:12 kgDodáváno v demontu,Čas strávený na zahradě patří nepochybně k té nejoblíbenější činnosti. Vychutnávat si čerstvý vzduch, teplé sluneční paprsky, stolovat během letního dne nebo relaxovat v kruhu nejbližších. To je sen mnoha nadšenců pohodlí. Aby však radost nic nepokazilo pořiďte si zahradní stan TEKNO. Počasí dokáže být opravdu nepředvídatelné, ale s párty stanem TEKNO si užijete posezení na zahradě bez ohledu na menší výkyvy počasí. Stan je vyroben ze 100% polyethylenu, stabilitu zajišťuje kvalitní ocelová konstrukce. Tekno působí velmi elegantně, a to díky bílé barvě. Tvoří ho stříška a šest bočních stěn, které jsou snímatelné. Na třech se nachází průhledné okno. Jedna stěna, která slouží jako vchod, disponuje zipem. Už vám nic nezabrání v tom, abyste připravili párty na, kterou vaši známí nikdy nezapomenou.
Doporučení výrobce:Nevystavujte stan nepříznivým povětrnostním podmínkám a silnému dešti. Stan se nedoporučuje používat v zimních měsících, kdy je riziko těžkých sněhových nánosů.Barva:bíláMateriál:polyetylen / kovRozměry:šířka: 3 mdélka: 6 mvýška: 2,5 mHmotnost:12 kgDodáváno v demontu


2800 CZK


Více informací v dekorhome.cz