Domácí zpracování zvěřiny - Carsten Bothe

Domácí zpracování zvěřiny - Carsten Bothe

Značka: Vašut

223 CZK
30 Nejnižší cena za 30 dní: 223 CZK

Dostupnost: in stock

Dostupné v dalších obchodech

Popis produktu

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.

Specifikace

  • Stav: new
  • Typ produktu:steaky
  • GTIN/EAN: 9788075412393
  • Prodejce/Program: KnihyDobrovsky.cz

Další produkty