
Zfermentujte to! - Základní kurz kvašení ovoce, zeleniny a ořechů - Hort Stefanie
Značka: Víkend
Dostupnost: in stock
Dostupné v dalších obchodech
Popis produktu
Fascinující fermentace Radost z fermentovaných rajčat, prokvašených jablek nebo sýrového kešu bochánku? Tento základní kurz kvašení vám pomůže na cestě k trvanlivosti regionálního a sezonního ovoce, zeleniny a ořechů a k jejich úžasné chuti. Autorka Stefanie Horn vám v této knížce ukáže, jak se dají se základními praktickými vědomostmi, užitečnými tipy a recepty s moderními nápady vykouzlit kreativní fermentované zázraky. Několik jednoduchých kroků vede nejen k rozmnožení mnoha živých organismů a produkci probiotik, ale také ke spoustě chutí. Tato kniha jde ale ještě dál a ukáže vám také, že startér můžete používat nekonečně dlouho, a dokonce také jak a k čemu chuťově intenzivní výsledné produkty můžete konzumovat. Kalendář vás přitom provede celým rokem. Zdraví, trvanlivost a kutilství – kvašení je čistá udržitelnost
Specifikace
- Stav: new
- Typ produktu: Knihy > Kuchařky > Sušení a zavařování
- GTIN/EAN: 9788074334238
- Prodejce/Program: KnihyDobrovsky.cz