Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka - Bernhard Gahm

Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka - Bernhard Gahm

Značka: Grada

CZK 223.00
30 Nejnižší cena za 30 dní: CZK 223.00

Dostupnost: in stock

Zobrazit v obchodě

Dostupné v dalších obchodech

Popis produktu

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Specifikace

  • Stav: new
  • Typ produktu: Knihy > Kuchařky > Sušení a zavařování
  • GTIN/EAN: 9788024742663
  • Prodejce/Program: KnihyDobrovsky.cz

Podobné produkty

Další produkty