
Zemědělství a potraviny - kolektiv autorů, Josef Holec, Jana Poláková
Značka: Profi Press
Dostupnost: in stock
Dostupné v dalších obchodech
Popis produktu
Kniha vznikla ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze. Snahou knihy je poukázat na propojenost faktorů prostředí, vlastní zemědělské produkce a vyrobených potravin, ať již jde o jejich množství (včetně výhledů do budoucna), nebo kvalitu. V první část je o seznámení s historií, současným i budoucím významem zemědělství a zasazení produkce do kontextu prostředí. Druhá část je věnována produkčním systémům a třetí potravinám a způsobům zpracování zemědělských produktů. Zajímavé informace v knize naleznou nejen studenti středních škol, jímž je především určena, ale i široká veřejnost, která se v jediné knize získá ucelený přehled.
Specifikace
- Stav: new
- Typ produktu: Knihy > Odborná literatura > Encyklopedie > Věda a technika