
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič
Značka: APETIT
Dostupnost: in stock
Dostupné v dalších obchodech

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič
Dostupnost: in stock


Jak nakupovat a zpracovávat maso
Dostupnost: in_stock

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Všechno co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče) - kniha z…
Dostupnost: backorder
Popis produktu
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!
Specifikace
- Stav: new
- Typ produktu:Knihy > Kuchařky > Edice Apetit
- GTIN/EAN: 9788087575390
- Prodejce/Program: KnihyDobrovsky.cz