
Pampelišky k jídlu - Jana Vlková
Značka: Vlková Jana
Dostupnost: in stock
Dostupné v dalších obchodech
Popis produktu
Kulinární monografie o jedné rostlině, a zejména o jejím uplatnění v kuchyni. Představuje dvacet receptů sestavených vždy pro celé menu, od polévky a salátu přes hlavní chod a dezert, včetně návodů na slané i sladké konzervování. Každý recept doprovází fotografie. Doprovodná textová část obsahuje obecný botanický popis rostliny, podrobný popis jednotlivých jedlých částí včetně obsahových látek, informace o použití v bylinkářství, nejrůznější zajímavosti z botaniky a zemědělství, básně, písně, historky… prostě vše o pampelišce. Sezona pampelišek začíná v první polovině dubna a trvá přibližně tři týdny na jedné lokalitě. Oproti Praze například pampelišky na Šumavě začínají kvést až o tři týdny později, na jižní Moravě naopak o dva týdny dříve. Foodstyling, Milena Volfová Ilustrace, Pavla Dvorská Fotografie, Alesandra Chytra Dekorstyling, Denisa Bartošová
Specifikace
- Stav: new
- Typ produktu:Hubnutí a Sport > Výživa > Zdravá výživa
- GTIN/EAN: 9788090705517
- Prodejce/Program: KnihyDobrovsky.cz