
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie - Hugo Schreiber, Yvetta Dörflová, Jarmila Schreiberová
Značka: Perseus
Dostupnost: in stock
Dostupné v dalších obchodech
Popis produktu
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům. V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd. Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.
Specifikace
- Stav: new
- Typ produktu: Knihy > Kuchařky > Česká kuchyně
- GTIN/EAN: 9788090475717
- Prodejce/Program: KnihyDobrovsky.cz