
Jak se dělá cidre, calvados, pommeau - Helena Uhrová
Značka: Víkend
Dostupnost: in stock
Dostupné v dalších obchodech
Popis produktu
Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici. Jenže pozor - jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu? Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.
Specifikace
- Stav: new
- Typ produktu: Knihy > Kuchařky > Nápoje
- GTIN/EAN: 9788074331510
- Prodejce/Program: KnihyDobrovsky.cz