Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidské výživě

Značka: Forsapi

CZK 98.00
30 Nejnižší cena za 30 dní: CZK 98.00

Dostupnost: in stock

Zobrazit v obchodě

Dostupné v dalších obchodech

Popis produktu

Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu. Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů. Ing. Dany Gabrovská, Ph.D (PK ČR) Ing. Ilona Hálová (ČZU Praha) Mgr. Ing. Diana Chrpová (VOŠZ a SOŠ Praha) Ing. Jarmila Ouhrabková (VÚPP) Ing. Marcela Sluková, Ph.D (VŠCHT Praha) Ing. Slavomíra Vavreinová, CSc. (VÚPP) Ing. Oldřich Faměra, CSc. (ČZU Praha) Doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D (FTN Praha) Doc. Ing. Jan Pánek, CSc (VŠCHT Praha) Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha) Publikace České technologické platformy pro potraviny.

Specifikace

  • Stav: new
  • Typ produktu: Hubnutí a Sport > Výživa > Zdravá výživa
  • GTIN/EAN: 9788087250280
  • Prodejce/Program: KnihyDobrovsky.cz

Podobné produkty

Další produkty