Technologie potravin (Přehled tradičních potravinářských výrob) - kniha z kategorie Potravinářství

Technologie potravin (Přehled tradičních potravinářských výrob) - kniha z kategorie Potravinářství

605,00 CZK
Vysoká cena
info
Průměrná cena 565,50 CZK
Historické minimum 493,00 CZK

Značka: Key publishing

Dostupnost: in_stock

Poslední aktualizace: 2025-11-25 18:52:13

Sledujeme od: Oct 1, 2025

Možnosti dopravy

  • Kurýr PPL 99,00 CZK
  • Kurýr GLS 99,00 CZK

Popis produktu

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem. Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství Obecné zásady výroby potravin Konzervace potravin a technologie masa Technologie mléka a mlékárenských výrobků Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky Fermentační technologie Technologie sacharidů Výroba pochutin a zpracování suchých plodů

Specifikace

  • Stav: new
  • Typ produktu:Knihy
  • GTIN/EAN: 9788074181450
  • Prodejce/Program: Martinus.cz

Historie cen

Dostupné v dalších obchodech

Další produkty