Procesy potravinářských a biochemických výrob - Pavel Kadlec a kolektív - kniha z kategorie Vysoké školy

Procesy potravinářských a biochemických výrob - Pavel Kadlec a kolektív - kniha z kategorie Vysoké školy

661,00 CZK
Vysoká cena
info
Průměrná cena 626,55 CZK
Historické minimum 542,00 CZK

Značka: Vydavatelství VŠCHT

Dostupnost: in_stock

Poslední aktualizace: před 22 hodinami

Sledujeme od: Oct 1, 2025

Možnosti dopravy

  • Zásilkovna 49,00 CZK

Popis produktu

Text skript, popisující procesy potravinářských a biotechnologických výrob, je členěn na 6 oddílů. Oddíl I popisuje základní principy vycházející z chemického inženýrství, oddíl II se zabývá vlastnostmi potravin, oddíl III popisuje operace probíhající při teplotě okolí, při nichž dochází k minimálnímu ohřevu potravin, oddíl IV zahrnuje procesy s tepelným ošetřením potravin, oddíl V popisuje procesy spojené s odebráním tepla a závěrečný oddíl VI pak zahrnuje operace doplňkové. Skripta ukazují na souvislosti mezi znalostmi vlastností potravin, důležitých pro funkci strojních zařízení a vlastní řízení a kontrolu procesů v provozních podmínkách tak, aby výsledkem procesu byla požadovaná kvalita zdravotně nezávadných potravin s prodlouženou trvanlivostí a s minimálními změnami senzorických a nutričních vlastností. Skripta jsou určena posluchačům Fakulty potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze.

Specifikace

  • Stav: new
  • Typ produktu:Knihy > Ucebnice
  • GTIN/EAN: 9788070805275
  • Prodejce/Program: Martinus.cz

Historie cen

Dostupné v dalších obchodech

Další produkty