
Čokoláda Francois Pralus Madagascar Criollo 75%
Značka: Francois Pralus
Dostupnost: in_stock
Dostupné v dalších obchodech
Popis produktu
Francois Pralus si Madagaskarské kakao oblíbil natolik, že si založil vlastní kakaovou plantáž na ostrůvku Nosy Be na severu Madagaskaru. Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů. Hmotnost a velikost: 100 g, 160×82×10 mm Země původů kakaových bobů: Madagaskar Složení: kakaové boby (min. 75 %), cukr, čisté kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin. Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a mléka. Výživové hodnoty: Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota: 2427kj / 585kcal Tuk: 44 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 28 g Sacharidy: 33g, z toho cukry: 26 g Bílkoviny: 9,4g, Sůl: 0,01g
Specifikace
- Stav: new
- Typ produktu:E-SHOP > Čokoláda > Čokoládovna Francois Pralus
- GTIN/EAN: 3760085328075
- Prodejce/Program: Gourmetkava Europe