
Degustační sada Mini Reglette Francois Pralus 20 ks
Značka: Francois Pralus
Dostupnost: in_stock
Dostupné v dalších obchodech
Popis produktu
Degustační sada obsahuje 10 druhů 75% čokolád. Seznámíte se s čokoládami z oblastí: Papouasie (Papua – Nová Guinea), Indonésie, Sao Tomé (ostrov Svatého Tomáše), Trinidad, Vénézuela, Tanzanie, Ghana, Madagascar (Madagaskar), Colombie (Kolumbie) a Equateur (Ekvádor). V této degustační sadě si vychutnáte rozdíly mezi jednotlivými odrůdami kakaových bobů (Criollo, Trinitario a Forastero) a porovnáte chuť čokolád z různých oblastí. Degustační poznámky k čokoládám: Papouasie Trinitario: jemně kyselkavá čokoláda bohatá na ovocné tóny. Indonésie Criollo: čokoláda bohatá na ovocné tóny se vzácně vyváženou kombinací hořkosti, sladkosti a kyselosti. Zajímavé tóny nezralých špendlíků a jemně připáleného karamelu. Sao Tomé Forastero: čokoláda s velmi plnou, robustní chutí. Bohatá na tropické ovocné tóny. Trinidad Trinitario: příjemně chuťově vyvážená čokoláda s pestrým spektrem chuťových tónů – například zeleného ovoce a jablek. Vénézuela Trinitario: robustní čokoláda s výraznou kyselostí. Tanzanie Forastero: čokoláda s výraznou zemitou hořkostí. Ghana Forastero Bio: čokoláda se sytými tóny tropického ovoce. Madagascar Criollo Bio: velmi jemná čokoláda s ovocnými tóny malin a červených hroznů. Colombie Trinitario: chuťově pestrá čokoláda. Střídají se kouřové tóny tabáku se sladkými tóny tropického ovoce, hroznů a ořechů. Dlouhý, lehce karamelový závěr s jemnou kyselostí. Equateur Arriba Bio: čokoláda s příjemnou plnou hořkostí s nenápadným ovocným podtónem a výraznou tučností kakaového másla. Při degustaci doporučujeme otevřít atlas světa a láhev oblíbeného vína. Cestovat se dá jak vidno i velmi pohodlně a se sladkou pusou :-). Složení: kakaové boby (min. 75 %), cukr, čisté kakaové máslo, slunečnicový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy ořechů, vajec, lepku a mléka. Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilin ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů. Hmotnost: 0.1 kg Obsah kakaové hmoty: 75 Příchuť čokolády: bez příchutě Druhy čokolády: hořká (tmavá) Zdravotní a dietní info: Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány Původ kakaových bobů: === AMERIKA ===, Ekvádor, Kolumbie, Trinidad, Venezuela, === AFRIKA ===, Ghana, Madagaskar, Ostrov Svatého Tomáše, Tanzánie, === ASIE ===, Indonésie, Papua - Nová Guinea Odrůda kakaových bobů: Criollo, Trinitario, Forastero, Arriba Hmotnost: 100 g Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii. Výživové hodnoty: Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota: 2427 kj / 585 kcal Tuk: 44 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 28 g Sacharidy: 33 g, z toho cukry: 26 g Bílkoviny: 9,4 g, Sůl: 0,01g
Specifikace
- Stav: new
- Typ produktu:E-SHOP > Čokoláda > Čokoládovna Francois Pralus
- GTIN/EAN: 3760085329058
- Prodejce/Program: Gourmetkava Europe