Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Huggies Natural Care, 56 ks, Dětské vlhčené ubrousky pro děti

Bebble Wet Wipes Lavender, 64 ks, Dětské vlhčené ubrousky pro děti, Čisticí ubrousky Bebble Wet Wipes Lavender jednoduše, rychle a spolehlivě čistí dětskou pokožku. Vlastnosti: zklidňuje pokožku příjemně voní má jemný povrch odstraňuje nečistoty Složení: obsahuje minimálně 98 % složek přírodního původu Jak používat: Ubrouskem šetrně očistěte pokožku dítěte. Používejte dle potřeby. Ubrousky jsou určeny k jednorázovému použití.

Bambino Baby Wet Wipes, 4x63 ks, Dětské vlhčené ubrousky pro děti, Nebojte se vychutnat si každý společný okamžik, i když se při něm vaše dítě třeba ušpiní. Se všemi nečistotami snadno, rychle a přitom šetrně zatočí pečující ubrousky Bambino Baby Wet Wipes. Citlivou dětskou pokožku jednoduše a spolehlivě očistí, zároveň však o ni budou jemně pečovat a předcházet vysušení i podráždění. Hodit se vám budou k okamžitému osvěžení, péči a zajištění hygieny doma i na cestách. Vlastnosti: příjemně voní dlouhodobě pečuje o dětskou pokožku odstraňuje nečistoty osvěžuje a vyživuje k použití na tělo i obličej pečuje a čistí dětskou pokožku zanechává pokožku provoněnou Jak používat: Ubrouskem šetrně očistěte pokožku dítěte. Používejte dle potřeby. Ubrousky jsou určeny k jednorázovému použití.

BELLA Baby Happy Aqua care, 56 ks, Dětské vlhčené ubrousky pro děti, Čisticí ubrousky Bella Baby Happy Aqua Care jednoduše, rychle a spolehlivě pečují o dětskou pokožku. Vlastnosti: má jemný povrch pečuje a čistí dětskou pokožku příjemně voní zklidňuje podráždění Složení: veganský produkt dermatologicky testováno Jak používat: Ubrouskem šetrně očistěte pokožku dítěte. Používejte dle potřeby. Po použití balení důkladně uzavřete, abyste zabránili vysychání ubrousků. Ubrousky jsou určeny k jednorázovému použití.

BELLA Baby Happy Oat proteins and Panthenol, 64 ks, Dětské vlhčené ubrousky pro děti, Čisticí ubrousky Bella Baby Happy Oat proteins and Panthenol jednoduše, rychle a spolehlivě pečují o dětskou pokožku. Vlastnosti: zklidňuje pokožku příjemně voní dlouhodobě pečuje o dětskou pokožku osvěžuje a vyživuje pečuje a čistí dětskou pokožku Složení: veganský produkt dermatologicky testováno Jak používat: Ubrouskem šetrně očistěte pokožku dítěte. Používejte dle potřeby. Po použití balení důkladně uzavřete, abyste zabránili vysychání ubrousků. Ubrousky jsou určeny k jednorázovému použití.

BELLA Baby Happy Aqua care, 3x56 ks, Dětské vlhčené ubrousky pro děti, Čisticí ubrousky Bella Baby Happy Aqua Care jednoduše, rychle a spolehlivě pečují o dětskou pokožku. Vlastnosti: má jemný povrch pečuje a čistí dětskou pokožku příjemně voní zklidňuje podráždění Složení: veganský produkt dermatologicky testováno Jak používat: Ubrouskem šetrně očistěte pokožku dítěte. Používejte dle potřeby. Po použití balení důkladně uzavřete, abyste zabránili vysychání ubrousků. Ubrousky jsou určeny k jednorázovému použití.

BELLA Baby Happy Aqua care, 8x56 ks, Dětské vlhčené ubrousky pro děti, Čisticí ubrousky Bella Baby Happy Aqua Care jednoduše, rychle a spolehlivě pečují o dětskou pokožku. Vlastnosti: má jemný povrch pečuje a čistí dětskou pokožku příjemně voní zklidňuje podráždění Složení: veganský produkt dermatologicky testováno Jak používat: Ubrouskem šetrně očistěte pokožku dítěte. Používejte dle potřeby. Po použití balení důkladně uzavřete, abyste zabránili vysychání ubrousků. Ubrousky jsou určeny k jednorázovému použití.

BELLA Baby Happy Sensitive, 4x56 ks, Dětské vlhčené ubrousky pro děti, Čisticí ubrousky Bella Baby Happy Sensitive jednoduše, rychle a spolehlivě pečují o dětskou pokožku. Vlastnosti: příjemně voní zklidňuje pokožku osvěžuje a vyživuje pečuje a čistí dětskou pokožku má jemný povrch hodí se i pro citlivou až alergickou pokožku Složení: veganský produkt dermatologicky testováno Jak používat: Ubrouskem šetrně očistěte pokožku dítěte. Používejte dle potřeby. Po použití balení důkladně uzavřete, abyste zabránili vysychání ubrousků. Ubrousky jsou určeny k jednorázovému použití.

Pampers Harmonie New Baby, 414 ks, Dětské vlhčené ubrousky pro děti

Pampers Harmonie Protect&Care, 176 ks, Dětské vlhčené ubrousky pro děti