Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Noaton AL 4020, těsnění oken pro dvouhadicovou mobilní klimatizace (4m)

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.4.2022 249
26.10.2021 670

Noaton AL 4020, těsnění oken pro dvouhadicovou mobilní klimatizace (4m)

Těsnění do Oken a dveří k mobilní klimatizaci
Jednoduchý způsob, jak odvádět vzduch z klimatizace ven zcela bez vrtání. Chytrý způsob, jak zlepšit výkon klimatizace - těsnění zabrání penetraci teplého vzduchu dovnitř a tím zvýší chladící účinky klimatizace. Zanechává vzduch v místnosti čistý, svěží a hlavně ochlazený. Nainstalováno během několika vteřin. Lze použít na evropský typ oken a klimatizaci se dvěma hadicemi.
Proč využívat TĚSNĚNÍ OKEN?
Těsnění oken pro mobilní klimatizaci se na první pohled jeví jako zbytečnost. Nicméně tady je hned několik důvodů, proč si jej koupit a používat spolu s mobilní klimatizací.
Zvýšení účinnosti mobilní klimatizace
Nasazením docílíme toho, že se nám teplý vzduch nebude vracet zpět do místnosti. Tím pádem se již jednou ochlazený vzduch nebude oteplovat a samotná teplota v místnosti tak bude stabilnější.
Snižuje spotřebu elektrické energie a prodlužuje životnost přístroje
Díky vyšší účinnosti docílíme toho, že vzduch v místnosti bude rychleji ochlazen. Rychlejší ochlazení vzduchu způsobí, že klimatizace nebude v nepřetržitém provozu. To se samozřejmě odráží na spotřebě elektrické energie, která tak může být i několikanásobně nižší.
Nižší intenzita používání klimatizace a menší teplotní výkyvy, které mají za následek časté zapínání a vypínání kompresoru, což může vést k jeho rychlejšímu opotřebení, navíc prodlužují životnost přístroje. Kompresor, který je zároveň srdcem přístroje, je jeho nejdražší částí a v případě jeho poruchy jsou následné opravy nákladné a někdy se rovnou vyplatí koupit přístroj nový.
SnadnÁ instalace a multifunkční využití
Noaton AL 4010 je možné použít pro všechny typy evropských oken. Jeho instalace je opravdu velmi jednoduchá a zvládne ji každý. Nepoškozuje okenní rám, jeho údržba je snadná (lze jej normálně vyprat v pračce) a okno je po jeho instalaci možné zavřít.
Dále jistě oceníte jeho multifunkčnost. Toto těsnění je možné použít na i na jiné přístroje, než jsou mobilní klimatizace. Lze jej použít ke kterémukoliv přístroji, který potřebuje upevnit odvodní hadici ven z okna.
Instalace těsnění do oken
Podrobný návod najdete v následujícím videu





Maximální obvod těsnění:
400 cm



Zabraňuje vlétnutí hmyzu



Pro mobilní klimatizace:
Dvouhadicové


254 CZK


Více informací v gavri.cz