Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Trotec PAC 2600 X + Noaton AL 4010, mobilní klimatizace + těsnění oken (4m)

Historie ceny
Datum Cena v CZK
26.10.2021 8870

Trotec PAC 2600 X + Noaton AL 4010, mobilní klimatizace + těsnění oken (4m)

Sada mobilní klimatizace do bytu Trotec PAC 2600 X s těsněním oken Noaton AL 4010
Mobilní klimatizace PAC 2600 X je malá, relativně tichá klimatizace s nízkou spotřebou, kterou není třeba instalovat do zdi. Hadici stačí nasadit na přístroj a prostrčit otevřeným oknem. Okno doporučujeme utěsnit těsněním pro mobilní klimatizace Noaton AL 4010.
3v1: Klimatizace, odvlhčovač, ventilátor
Jednohadicová mobilní klimatizace PAC 2600 X se hodí do kanceláře i do panelového bytu. Chladící výkon 9000 Btu (2,6 kW) získáte s výhodným poměrem cena-výkon. Mobilní klimatizace Trotec PAC 2600 X je v energetické třídě A.
Články o mobilních klimatizacích • Akce mobilní klimatizace
 
Těsnění oken k mobilní klimatizaci se slevou
Kupte zvýhodněnou sadu mobilní klimatizace PAC 2600 X a těsnění oken a získáte okenní těsnění Noaton AL 4010 se slevou. Funguje také jako síť proti hmyzu. Těsnění lze koupit i samostatně zde.

Proč utěsnit okno? Bez těsnění dovnitř oknem vniká teplý vzduch, a tak se snižuje chladící výkon klimatizace. Okenní těsnění urychluje chlazení a spoří elektřinu.

Parametry



Chladící výkon:
9000 Btu/hod. (2,6 kW)



Max. velikost místnosti:
34 m2 / 85 m3
(výška stropu 2,5m)



Dálkové ovládání:
ano (součástí balení)





Hlučnost (vzdálenost 1 m od přístroje):
stupeň 1: 53 dB



Vzduchový výkon:
max. 295 m3/h



Automatické udržování teploty:
ano





Noční režim:
ano



Rozměry:
70,3 x 34,5 x 35,5 cm



Váha:
25 kg





Nejnižší dosažitelná teplota:
17°C



Délka a průměr odvodní hadice:
1,5 m a 148 mm



Transport:
Kolečka, držadlo





Nasměrování vzduchu lamelami:
manuální



Režim/funkce topení:
ne



Časovač:
ano - odložený start, automatické vypnutí





Funkce ventilace bez zapnutého chlazení:
ano



Filtry pro čištění vzduchu:
předfiltr



Délka kabelu:
1,5 m



Princip fungování jednohadicové mobilní klimatizace
Mobilní klimatizace s 1 hadicí nasává vzduch z místnosti, prohání ho chladící jednotkou a zde ho rozdělí: jedné části vzduchu odejme teplo a vypustí ho zpět do místnosti. Druhou část vzduchu použije k transportu tepla hadicí ven z místnosti. Hadice se jednoduše umístí do otevřeného okna, které se utěsní speciálním těsněním oken pro mobilní klimatizace. Toto těsnění lze nasadit na okna křídlová i střešní, dokonce i na dveře. Těsnění na okna Noaton AL 4010 lze dokoupit zde.

Přenosná klimatizace, nejlepší klimatizace do bytu?
Mobilní klimatizace je oblíbeným řešením pro pronajaté prostory a prostory, kde není vhodné zasahovat do zdí, protože je to klimatizace bez montáže. Řadí se mezi samoinstalační klimatizace. Mobilní klimatizace je koncipovaná jako spotřebič s jednoduchou obsluhou, displejem s ovládacím panelem a dálkovým ovládáním. Přívod elektřiny zajišťuje běžný kabel, který se zapojí do sítě.
Výhody a nevýhody mobilní klimatizace

Výhodou mobilní klimatizace je, že je velmi jednoduchá na montáž a obsluhu. Další výhodou je nízká pořizovací cena. Oproti nástěnným klimatizacím je přenosná klimatizace o desítky tisíc Kč levnější, stejně tak i oproti klimatizaci split. Údržba je jednoduchá a možnost přesouvat klimatizační jednotku podle potřeb mezi místnostmi ocení v nejedné kanceláři. Díky tomu se dá mobilní klimatizace schovat během ročního období, kdy se nepoužívá.
Mobilní klimatizace je o něco méně výkonná, než její dražší sestry. Kompresor je ve stejné místnosti jako uživatel - kvůli tomu je mobilní klimatizace v porovnání s jinými typy hlučnější.
Co hledat u klimatizace...
Pořiďte si těsnění oken pro evropská okna
V recenzích na mobilní klimatizace si uživatelé nejčastěji povzdechnou nad těžko dostupným těsněním pro mobilní klimatizace. Účinnost mobilní klimatizace do bytu je závislá na správném utěsnění otevřeného okna, skrz které prochází hadice. Často se k mobilním klimatizacím dodává těsnění pro posuvná (americká) okna, která do evropských oken nejdou nasadit. Hledáte-li uživatelsky příjemné řešení, zvolte náš komplet mobilní klimatizace s okenním těsněním Noaton AL 4010. Vše vám přijde v jedné zásilce za zvýhodněnou cenu, ihned k použití.
Odvlhčování vzduchu s mobilní klimatizací
Vedlejším efektem ochlazování s pomocí klimatizace je odvlhčování vzduchu. Tento příjemný bonus potěší v letních horkých dnech, během kterých se většina z nás silně potí právě díky vysoké vzdušné vlhkosti. Značky Trotec a Comedes proto tuto přirozenou vlastnost klimatizačních jednotek zapracovaly do svých přístrojů tak, aby ji uživatelé mohli snadno nastavit podle své potřeby.
Moderní klimatizace značky Trotec a Comedes větší část kondenzátu automaticky odpařují, ale po čase se může nahromadit. V takovém případě je potřeba klimatizaci "pustit žilou" a zbylý kondenzát upustit zabudovanou drenážní hadičkou do odpadu. Mobilní klimatizace má ochranný mechanismus proti přetečení vody. Pokud dojde k naplnění, vydá uživateli signál a vypne se, takže k dalšímu hromadění kondenzátu


9060 CZK


Více informací v gavri.cz