Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Trotec PAC 3500 E + Noaton AL 4010, mobilní klimatizace + těsnění oken (4m)

Historie ceny
Datum Cena v CZK
26.10.2021 11800

Trotec PAC 3500 E + Noaton AL 4010, mobilní klimatizace + těsnění oken (4m)

Mobilní klimatizace Trotec PAC 3500 E s příslušenstvím těsněním oken Noaton AL 4010 v ceně
Mobilní klimatizace Trotec PAC 3500 E má výhodný poměr cena-výkon a vyšší vzduchový průtok. Montáž do zdi není třeba. Instalace je uživatelsky příjemná a zahrnuje pouze nasazení hadice na přístroj. Chladící výkon 12 000 Btu (3,5 kW).
PAC 3500 E odvádí teplo skrz 1 hadici, která se vyvádí ven oknem. Nejlepšího výkonu dosahuje tato mobilní klimatizace s těsněním pro mobilní klimatizace Noaton AL 4010. Trotec PAC 3500 E je v energetické třídě A.
PAC 3500 E je 3v1: klimatizace, odvlhčovač, ventilátor.
Návod PAC 3500 E CZ • Články o mobilních klimatizacích
 
Těsnění oken k mobilní klimatizaci se slevou
Otevřít okno je nejsnazší způsob, jak vyvést ven odvodní hadici pro mobilní klimatizaci. Co ale s příchozím teplým vzduchem? Výrazně urychlit proces ochlazování můžete s pomocí jednoduchého okenního těsnění.

Kupte zvýhodněnou sadu mobilní klimatizace Trotec PAC 3500 E a těsnění oken.
Těsnění lze koupit také samostatně zde.
Proč?
Okenní těsnění zvyšuje účinnost klimatizační jednotky a šetří elektřinu!

Parametry:



Chladící výkon:
12 000 Btu/hod. (3,5 kW)



Max. velikost místnosti:
46 m2 / 115 m3
(výška stropu 2,5m)



Dálkové ovládání:
ano (součástí balení)





Hlučnost (vzdálenost 1 m od přístroje):
stupeň 1: 52 dB,
stupeň 2: 54 dB,
stupeň 3: 56 dB



Vzduchový výkon:
max. 420 m3/h



Automatické udržování teploty:
ano





Noční režim:
ano



Rozměry:
43 x 36 x 73 cm



Váha:
28 kg





Nejnižší dosažitelná teplota:
16 °C



Délka a průměr odvodní hadice:
1,5 m a 15 cm



Transport:
Kolečka, držadlo





Nasměrování vzduchu lamelami:
automatické (Swing)



Režim/funkce topení:
ne



Časovač:
ano - odložený start, automatické vypnutí





Funkce ventilace bez zapnutého chlazení:
ano



Filtry pro čištění vzduchu:
předfiltr



Délka kabelu:
1,8 m



Princip fungování jednohadicové mobilní klimatizace
Mobilní klimatizace s 1 hadicí nasává vzduch z místnosti, prohání ho chladící jednotkou a zde ho rozdělí: jedné části vzduchu odejme teplo a vypustí ho zpět do místnosti. Druhou část vzduchu použije k transportu tepla hadicí ven z místnosti. Hadice se jednoduše umístí do otevřeného okna, které se utěsní speciálním těsněním oken pro mobilní klimatizace. Toto těsnění lze nasadit na okna křídlová i střešní, dokonce i na dveře. Těsnění na okna Noaton AL 4010 lze dokoupit zde.

Přenosná klimatizace, nejlepší klimatizace do bytu?
Mobilní klimatizace je oblíbeným řešením pro pronajaté prostory a prostory, kde není vhodné zasahovat do zdí, protože je to klimatizace bez montáže. Řadí se mezi samoinstalační klimatizace. Mobilní klimatizace je koncipovaná jako spotřebič s jednoduchou obsluhou, displejem s ovládacím panelem a dálkovým ovládáním. Přívod elektřiny zajišťuje běžný kabel, který se zapojí do sítě.
Výhody a nevýhody mobilní klimatizace

Výhodou mobilní klimatizace je, že je velmi jednoduchá na montáž a obsluhu. Další výhodou je nízká pořizovací cena. Oproti nástěnným klimatizacím je přenosná klimatizace o desítky tisíc Kč levnější, stejně tak i oproti klimatizaci split. Údržba je jednoduchá a možnost přesouvat klimatizační jednotku podle potřeb mezi místnostmi ocení v nejedné kanceláři. Díky tomu se dá mobilní klimatizace schovat během ročního období, kdy se nepoužívá.
Mobilní klimatizace je o něco méně výkonná, než její dražší sestry. Kompresor je ve stejné místnosti jako uživatel - kvůli tomu je mobilní klimatizace v porovnání s jinými typy hlučnější.
Co hledat u klimatizace...
Pořiďte si těsnění oken pro evropská okna
V recenzích na mobilní klimatizace si uživatelé nejčastěji povzdechnou nad těžko dostupným těsněním pro mobilní klimatizace. Účinnost mobilní klimatizace do bytu je závislá na správném utěsnění otevřeného okna, skrz které prochází hadice. Často se k mobilním klimatizacím dodává těsnění pro posuvná (americká) okna, která do evropských oken nejdou nasadit. Hledáte-li uživatelsky příjemné řešení, zvolte náš komplet mobilní klimatizace s okenním těsněním Noaton AL 4010. Vše vám přijde v jedné zásilce za zvýhodněnou cenu, ihned k použití.
Odvlhčování vzduchu s mobilní klimatizací
Vedlejším efektem ochlazování s pomocí klimatizace je odvlhčování vzduchu. Tento příjemný bonus potěší v letních horkých dnech, během kterých se většina z nás silně potí právě díky vysoké vzdušné vlhkosti. Značka Trotec proto tuto přirozenou vlastnost klimatizačních jednotek zapracovala do svých přístrojů tak, aby ji uživatelé mohli snadno nastavit podle své potřeby.
Moderní klimatizace značky Trotec větší část kondenzátu automaticky odpařují, ale po čase se může nahromadit. V takovém případě je potřeba klimatizaci "pustit žilou" a zbylý kondenzát upustit zabudovanou drenážní hadičkou do odpadu. Mobilní klimatizace má ochranný mechanismus proti přetečení vody. Pokud dojde k naplnění, vydá uživateli


12070 CZK


Více informací v gavri.cz