Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Noaton AL 4010 těsnění oken pro mobilní klimatizace (4m)

Historie ceny
Datum Cena v CZK
26.10.2021 590

Noaton AL 4010 těsnění oken pro mobilní klimatizace (4m)

Těsnění Oken a dveří k mobilní klimatizaci - Noaton AL 4010
Nechte odváděný vzduchu z klimatizace venku a to bez vrtání! Jedná se o chytrý způsob jak zlepšit výkon klimatizace - těsnění zabrání penetraci teplého vzduchu dovnitř a tím zvýší chladící účinky klimatizace. Zanechává vzduch v místnosti čistý, svěží a hlavně ochlazený. Nasazen během několika vteřin. Lze použít na evropský typ oken a klimatizaci s jednou hadicí.
Proč zvolit těsnění do oken?

Těsnění do oken se na první pohled jeví jako zbytečnost. Nicméně je hned několik důvodů, proč si jej koupit a používat spolu s klimatizací.
Několikanásobné zlepšení účinnosti mobilní klimatizace
Nasazením docílíme toho, že se nám teplý vzduch nebude vracet zpět do místnosti. Tím pádem se již jednou ochlazený vzduch nebude oteplovat a samotná teplota v místnosti tak bude stabilnější.
Snižuje spotřebu a prodlužuje životnost klimatizace
Díky vyšší účinnosti docílíme toho, že vzduch v místnosti bude rychleji ochlazen. Rychlejší ochlazení vzduchu způsobí, že klimatizace nebude v nepřetržitém provozu. To se samozřejmě odráží na spotřebě elektrické energie, která tak může být i několikanásobně nižší.
Nižší intenzita používání klimatizace a menší teplotní výkyvy, které mají za následek časté zapínání a vypínání kompresoru, což může vést k jeho rychlejšímu opotřebení, navíc prodlužují životnost přístroje. Kompresor, který je zároveň srdcem přístroje, je jeho nejdražší částí a v případě jeho poruchy jsou následné opravy nákladné a někdy se rovnou vyplatí koupit přístroj nový.
Snadná instalace a multifunkční využití
Noaton AL 4010 je možné použít pro všechny typy evropských oken. Jeho instalace je opravdu velmi jednoduchá a zvládne ji každý. Nepoškozuje okenní rám, jeho údržba je snadná (lze jej normálně vyprat v pračce) a okno je po jeho instalaci možné zavřít.
Dále jistě oceníte jeho multifunkčnost. Toto těsnění je možné použít na i na jiné přístroje, než jsou mobilní klimatizace. Lze jej použít ke kterémukoliv přístroji, který potřebuje upevnit odvodní hadici ven z okna.
Jak instalovat těsnění videonávod:





Maximální obvod těsnění:
400 cm



Zabraňuje vlétnutí hmyzu



Pro mobilní klimatizace:
Jednohadicové



Klimatizaci a těsnění nemusíte kupovat zvlášť.
Máme zvýhodněné sady se slevou na těsnění.
Mobilní klimatizace Noaton AC 5109 + těsnění oken Noaton AL 4010 je dokonalá dvojka pro parné dny. Jednohadicová mobilní klimatizace Noaton AC 5109 se hodí do kanceláře i do panelového bytu. Chladící výkon 9 000 Btu (2,6 kW) získáte s výhodným poměrem cena výkon. Noaton AC 5109 je relativně tichá klimatizace s nízkou spotřebou, kterou není třeba instalovat do zdi. Montáž klimatizace je jednoduchá, instaluje se nasazením hadice, která se poté upevní do okenního těsnění. Klimatizace se dá pohodlně ovládat dálkovým ovládáním, které je v ceně.
Mobilní klimatizace Trotec 2100 X + těsnění oken Noaton AL 4010 je malá, relativně tichá klimatizace s nízkou spotřebou, kterou není třeba instalovat do zdi. Hadici stačí nasadit na přístroj a prostrčit otevřeným oknem. Jednohadicová mobilní klimatizace PAC 2100 X se hodí do kanceláře i do panelového bytu. Chladící výkon 7000 Btu (2 kW) získáte s výhodným poměrem cena-výkon. Mobilní klimatizace Trotec PAC 2100 X je v energetické třídě A.
Mobilní klimatizace Trotec 2600 X + těsnění oken Noaton AL 4010 je malá, relativně tichá klimatizace s nízkou spotřebou, kterou není třeba instalovat do zdi. Hadici stačí nasadit na přístroj a prostrčit otevřeným oknem. Jednohadicová mobilní klimatizace PAC 2600 X se hodí do kanceláře i do panelového bytu. Chladící výkon 9000 Btu (2,6 kW) získáte s výhodným poměrem cena-výkon. Mobilní klimatizace Trotec PAC 2600 X je v energetické třídě A.
Mobilní klimatizace Trotec 2010 SH + těsnění oken Noaton AL 4010 je malá, relativně tichá klimatizace s nízkou spotřebou, kterou není třeba instalovat do zdi. Hadici stačí nasadit na přístroj a prostrčit otevřeným oknem. Jednohadicová mobilní klimatizace PAC 2010 SH se hodí do kanceláře i do panelového bytu. Chladící výkon 7000 Btu (2 kW) získáte s výhodným poměrem cena-výkon. Mobilní klimatizace Trotec PAC 2010 SH je v energetické třídě A.
Mobilní klimatizace Trotec PAC 2010 E + těsnění oken Noaton AL 4010: Jednohadicová mobilní klimatizace PAC 2010 E se hodí do kanceláře i do panelového bytu. Chladící výkon 7200 Btu (2,1 kW) získáte s výhodným poměrem cena-výkon. PAC 2010 E je malá, relativně tichá klimatizace s nízkou spotřebou, kterou není třeba instalovat do zdi. Montáž klimatizace je jednoduchá, instaluje se nasazením hadice, která se poté upevní do okenního těsnění. Klimatizace se dá pohodlně ovládat dálkovým ovládáním, které je v ceně. 
Mobilní klimatizace Trotec PAC 2610 E + těsnění oken Noaton AL 4010: Mobilní klimatizace Trotec PAC 2610 E má silnější odvlhčovací výkon, ve své třídě dobrý poměr hlučnosti a výkonnosti a to vše můžeme korunovat výhodnou cenou. Chladící výkon 9000 Btu (2,6


602 CZK


Více informací v gavri.cz