Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Detektor kovů inSPORTline Skagway

Historie ceny
Datum Cena v CZK
6.6.2023 6490
5.6.2023 5990
3.1.2023 6490
25.10.2021 8890

Detektor kovů inSPORTline Skagway

Inovativní detektor s pokročilými funkcemi, vysokou citlivostí, výdrží až 20 hodin a snadnou montáží.. Detektor kovů inSPORTline Skagway bude pro vás ten správný pomocník při hledání mincí a reálií, ať už jste začátečník nebo se ve světě detektorů pohybujete delší dobu!

Je třeba ocenit jeho lehkou konstrukci, snadnou montáž, kterou zvládnete během pár minut a inovativní technologie, díky nimž se stane honba za pokladem ještě příjemnější a zábavnější.

Přehledný LCD displej zvládne bez problému ovládat každý začátečník. Levým otočným knoflíkem přístroj zapojíte, tím pravým zase vyberete režim hledání a nastavíte detekci kovu. Snadno se budete orientovat pomocí navigačních šipek.

Displej disponuje také speciálním tlačítkem určeným speciálně pro dohledávací funkci PINPOINT, díky čemuž vás ušetří pracného nastavování frekvencí. Dále zobrazuje hodnoty minerálů v půdě, prohnutou stupnici klasifikující kovové předměty, identifikaci nálezu pomocí ID čísla, vnitřní nastavení složení půdy a indikátor stavu baterie.

Na výkonnou vodotěsnou hledací sondu o rozměrech 22 x 28 cm se můžete spolehnout, ať už budete pátrat po drobných předmětech či větších kovech. Dokáže totiž skvěle pracovat i v silně mineralizovaných půdách.

Poskytuje maximální výkon, hloubkový dosah, a tím pádem velice efektivní detekci. Je třeba ocenit také praktický kroucený kabel, který vám nebude překážet v terénu. Vyhnete se tak jeho zamotání do větví a vysokých travin.

Pro vaše ničím nerušené pohodlí je k dispozici pevná loketní opěrka, proto vás při delším hledání nebudou bolet ruce ani záda. Plně se přizpůsobí tvaru vaší ruky, kterou k ní zafixujete a upevníte pomocí nastavitelné přezky na suchý zip. Vzhledem k pěnovému polstrování rukojeti se detektor snadno drží a během jeho používání vůbec nesklouzává.

K přístroji navíc obdržíte bohaté příslušenství v podobě sluchátek a prostorného batohu. Se sluchátky s 6,35 mm konektorem si užijete čistý přenos zvuku eliminující nežádoucí ruchy a šumy.

Do batohu se vám vejde odmontovaná konstrukce detektoru nebo vám může posloužit na veškeré potřebné náčiní jako je lopatka, rýč, rýžovací talíře či sluchátka. Boční kapsy zase využijete pro umístění lahve s pitím a jste plně vybavení na hledání pokladu!

Detektor kovů inSPORTline Skagway má zabudovaný slot na 9V obdélníkovou alkalickou baterii. Abyste podpořili správný chod přístroje, vřele vám doporučujeme pouze kvalitní alkalické baterie. Od toho se odvíjí i samotná výdrž, která se v případě klasické baterie pohybuje okolo 15-20 hodin a při použití dobíjecí baterie zhruba 8 hodin. Ve své cenové kategorii se detektor kovů inSPORTline Skagway řadí mezi detailně propracované, špičkové přístroje, které se rozhodně vyplatí mít po ruce!


Ukázková referenční tabulka hodnot předmětů:





Předmět


Hodnota




obal žvýkaček


47 – 48




U.S nikl


58




hliníkové poutko


60 – 75




hliníkový šroub


70 – 80




zinková penny (datována po roce 1982)


78




hliníková plechovka (sodovka)


75 – 85




měděná penny (oděný desetník)


83




U.S čtvrťák (25¢ mince)


85




50 ¢ mince


87




Stará stříbrná dolarová mince


89




americká stříbrná mince Eagle v hodnotě 1 $


91





Upozornění: Hodnoty, předměty a jejich složení jsou pouze orientační. Detekce a určení kovů záleží na jejich hloubce, velikosti, stáří a stupni oxidace.Technický popis: 


detektor kovů vhodný pro začátečníky i pokročilé
pevná konstrukce 
nastavitelná délka rukojeti 
loketní opěrka pro maximální pohodlí
automatické vyvážení
numerický LCD displej
ukazatel stavu baterie 
univerzální all metal režim pro hledání veškerých druhů kovů
diskriminace ID nežádoucích kovů 
pin-point dohledávací funkce
nastavitelný typ mineralizace půdy
číselné rozlišování kovů na displeji (0-99) 
sluchátka s 6,35 mm jack konektorem a praktickým krouceným kabelem součástí balení
vodotěsná cívka 8,5“ x 11“ (22 x 28 cm) součástí balení  
vak pro uskladnění detektoru součástí balení
velmi snadná montáž bez použití speciálních nástrojů
frekvence: 19 kHz
výdrž: 15-20 hodin klasická baterie, cca 8 hodin dobíjecí baterie
napájení: 9V obdélníková alkalická baterie 
hmotnost: 1,3 kg (včetně baterie, bez sluchátek) 
rozsah provozní teploty: -10 až +50 ° C
rozsah provozní vlhkosti: 0 - 90% nekondenzující


6477 CZK


Více informací v Insportline.cz