Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Drink Nutrend Gutar Energy Shot 60ml

Historie ceny
Datum Cena v CZK
28.3.2024 37
25.10.2021 32

Drink Nutrend Gutar Energy Shot 60ml

Použitím Gutar Energy Shotu zatočíte s únavou a dodáte vašemu tělu energii.. Drink Nutrend Gutar Energy Shot 60ml je energetický stimulant na bázi přírodního kofeinu a v tekuté formě. Výhodou je praktické balení ve formě shotu. Je ideální pro nabuzení a stimulaci před vaší aktivitou. Díky vyváženému obsahu funkčních látek je vhodný na podporu vytrvalostní a rychlostně vytrvalostní zátěže. Efekt nabuzení a stimulace přetrvává až několik hodin (cca 6 hodin), aniž by způsobil některý z vedlejších účinků (srdeční arytmie, nervozita, žaludeční a střevní problémy).Gutar Energy Shot je určený pro:


účinné povzbuzení a stimulaci fyzického a psychického výkonu
omezení únavy a stresu v jakýchkoliv zátěžových situacích pracovního a sportovního typu
maximální zvýšení koncentrace a udržení pozornosti


Doporučené dávkování: vypijte 30 minut před fyzickým výkonem. V případě potřeby můžete použít i v průběhu zátěže. Maximální dávka 2 pitné lahvičky za den. Nepřekračujte doporučené dávkování!

Použití: určeno k přímé konzumaci nebo zředěním do vody nebo sportovního nápoje. Před použitím protřepte. Případný zákal není na závadu výrobku. Po otevření lahvičky ihned spotřebujte.

Složení: voda, taurin, extrakt z guarany (10 % kofeinu, barvivo karamel), L-karnitin, regulátor kyselosti kyselina citronová, aroma, L-arginin, konzervant sorban draselný, extrakt ženšenu (2,2 – 3 % ginsenosidů), konzervant benzoan sodný, extrakt zeleného čaje (50 % polyfenolů, 8 % kofeinu), sladidla acesulfam K a sukralóza, pyridoxin hydrochlorid.

Nutriční hodnoty:




GUTAR ENERGY SHOT 
100 ml
60 ml - 1 shot


Taurin
1667 mg
1000 mg


L-karnitin
833 mg
500 mg


L-arginin
333 mg
200 mg


Extrakt z guarany
1167 mg
700 mg


Extrakt z ženšenu
108 mg
65 mg


Extrakt ze zeleného čaje
63 mg
38 mg


Vitamin B6
8 mg = 571 % *
5 mg = 357 % *


Cukry
0 g
0 g


* Referenční hodnota příjmu


Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, pro těhotné a kojící ženy! Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.


37 CZK


Více informací v Insportline.cz