Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Vyhřívaný rukávník 4v1 Glovii GF41

Historie ceny
Datum Cena v CZK
3.1.2023 2290
25.10.2021 2590

Vyhřívaný rukávník 4v1 Glovii GF41

Rukávník s vyhříváním, možnost využít i jako podložku či opěrku, napájení powerbankou (není součástí), nízká hmotnost, příjemný materiál.. Vyhřívaný rukávník Glovii GF41 4v1 je univerzální pomůckou do chladných dní. Lze jej využít jako klasický rukávník, do kterého vložíte ruce a ochráníte je tak před nevlídným počasím. Díky důmyslnému systému zapínání pomocí cvočků můžete ale rukávník i omotat třeba kolem madla kočárku a svou ratolest vozit opět s rukama v teple. Kompletně rozložený rukávník pak skvělé poslouží jako vyhřívaná podložka na sezení nebo k opření. Zahřejete tak doma i na cestách například velmi náchylnou oblast beder.

Vyhřívaný rukávník Glovii GF41 4v1 je vyrobený z kvalitního polyesteru a vyhřívání obstarají karbonová vlákna umístěná na vnitřní straně. Uhlíková vlákna zajišťují nejen rovnoměrnou distribuci tepla, ale díky vyzařování infračervených paprsků mají pozitivní vliv i na krevní oběh. Dále disponují dlouhou životností a vysokou spolehlivostí.

Rukávník je napájen pomocí libovolné powerbanky (není součástí balení). Kapacitu a délku výhřevu si tak můžete zvolit sami, powerbanka o kapacitě 10 000 mAh Vás například vydrží nepřetržitě zahřívat až 15 hodin. Powerbanka umístěná v boční kapse rukávníku nijak nepřekáží. Vyhřívaný rukávník Glovii GF41 4v1 potěší každého milovníka tepla.Technický popis:


rukávník s vyhříváním
možnost využít i jako vyhřívanou podložku či opěrku
rovnoměrná distribuce tepla
zapínání pomocí cvočků
3 režimy
kapsa pro powerbanku
snadné ovládání
topné těleso: karbonové vlákno, 9 W
nápajení: libovolná powerbanka s USB vstupem (není součástí balení)
módy: 33 % (low), 66 % (medium), 100 % (high)
výdrž baterie: 15 h (low), 10 h (medium), 5 h (high) - platí pro powerbanku o kapacitě 10 000 mAh
materiál: polyester
hmotnost: 170 g (bez powerbanky)


2298 CZK


Více informací v Insportline.cz