Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Chránič páteře W-TEC Warny  černá  S

Historie ceny
Datum Cena v CZK
3.1.2023 1690
25.10.2021 2690

Chránič páteře W-TEC Warny černá S

3-vrstvá konstrukce z EVA pěny, vzdušná síťovina, anatomický tvar, nastavitelné popruhy, reflexní prvky ve formě potisku.. Chránič páteře W-TEC Warny Vás bezpečně ochrání při pádech na lyžích či na snowboardu. Vhodný je také pro použití na motocyklech. Je totiž certifikován dle normy EN 1621-2 a sníží tak riziko Vašeho úrazu na minimum. Konstruován je ze 3 robustních vrstev pěnového materiálu EVA, který optimálně absorbuje nárazy.

Vnější textilová vrstva je vyrobena z polyesteru ve formě síťoviny, páteřák je tak prodyšný a komfortní při nošení. Anatomický tvar, nastavitelné popruhy a elastické stažení v pase na suchý zip zaručují, že se přizpůsobí každému typu postavy a nebude Vás omezovat v pohybu.

V neposlední řadě disponuje potiskem, který funguje jako reflexní prvek. Tím je zvýšena i pasivní bezpečnost, především za jízdy ve zhoršených světelných podmínkách - budete totiž lépe viditelní. Chránič páteře W-TEC Warny tak je spolehlivým "parťákem", který Vás udrží v bezpečí.Technický popis:


3-vrstvá konstrukce z EVA pěny
vzdušná síťovina
anatomický tvar
nastavitelné ramenní popruhy
nastavitelný elastický bederní pás se suchým zipem
reflexní prvky ve formě potisku
normován dle EN 1621-2, třída 2 (vhodný pro zimní sporty a motocykly)
materiál: pěna EVA, polyester
hmotnost: 760 g (velikost L)


Velikostní tabulka:




Velikost
S
M
L


Výška páteřáku (cm)
44,5
49,5
54,5


1687 CZK


Více informací v Insportline.cz