Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Běžecký pás inSPORTline inCondi T50i

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.4.2023 34490
2.3.2023 27990
3.1.2023 34490
25.10.2021 38990

Běžecký pás inSPORTline inCondi T50i

Skvěle odpružený domácí pás, který propojíte s tabletem nebo mobilem! Užijte si super funkce, prostornou běžeckou plochu i hudbu z vestavěných reproduktorů.. S běžeckým pásem inSPORTline inCondi T50i si vychutnáte to nejlepší, co mohou moderní pásy nabídnout, a to přímo z pohodlí domova! Jako součást řady inCondi stroj zaujme především využitím aplikace FitShow. Díky propojení s tabletem nebo mobilem si v aplikaci můžete dlouhodobě zaznamenávat tréninková data, využívat unikátní funkce nebo si virtuálně zaběhat po přednastavených trasách.

Ovládací panel je navíc vybaven audio jackem a reproduktory, kdybyste si chtěli zatrénovat do rytmu vaší oblíbené hudby.

Stroj samotný nabízí široký výběr profilových programů s různě se střídající zátěží, stejně tak jako 3 programy, které si můžete sami nastavit podle vašich specifických požadavků. Je přiložen i hrudní pás pro využití oblíbené funkce HRC, která automaticky upraví zátěž tak, abyste dosáhli cílové tepovky.

Při běhu samotném je velkou výhodou prostorná běžecká plocha s 15 úrovněmi zdvihu. Ta je vybavena odpružením, které tlumí nepříjemný hluk a zajišťuje příjemně tichý chod stroje. Robustní konstrukce dodává pásu stabilitu, ale díky skládacímu mechanismu a transportním kolečkům lze se strojem poměrně jednoduše manipulovat.



 

Tichý jako myška

Možná trochu nemotorná myška, ale pravdou zůstává, že tichý chod je tím, co naši zákazníci na inCondi T50i chválí nejvíce. Pevný a robustní rám s kvalitním odpružením Air Cushion tlumí jakýkoliv hluk i během intenzivního tréninku. Právě proto je stroj ideální pro domácí trénink – nebudete rušit rodinu ani sousedy.






Srdcová záležitost

Nejefektivnější trénink jde ruku v ruce se sledováním tepové frekvence. S hrudním pásem Polar máte možnost využít HRC programů a nastavit si tepovou frekvenci ideální pro maximální spalování kalorií. Program pak automaticky upravuje zátěž tak, abyste cílového tepu dosáhli.





 

Buďte v kontaktu se světem

Připojením pásu se smartphonem či tabletem získáte nejen způsob, jak zaznamenávat a hodnotit váš trénink, ale také možnost, jak své úspěchy sdílet s ostatními. Další specialitou aplikací je možnost vybrat si trasu a virtuálně se na ní proběhnout.




Udělejte si prostor

Běžecká plocha pásu inCondi T50i je široká půl metru a na délku měří 140 cm. Takové rozměry se už blíží k těm, které bychom hledali spíše u pásů na profesionální úrovni a zaručují tak pohodlný rozběh i prostor při tréninku.





 

 

Klíčové vlastnosti:


prostorný domácí pás interaktivní řady inCondi
snadné a intuitivní ovládání
postranní bezpečnostní nášlapy s protiskluzovým povrchem
odpružení běžecké plochy Air Cushion
hrudní pás součástí balení
možnost propojení s aplikacemi skrze Bluetooth

FitShow (Android 8.0+ / iOS 13.0+)

Scenery - simulace ubíhající krajiny
Locus Map - přednastavené tratě na mapách (pohled shora)
Workout - přednastavené programy
Target Mode - volba cíle (vzdálenost, čas, spálené kalorie)
možnost tvorby vlastního tréninkového plánu
nabídka doporučených rádců pro cvičení a zdravý životní styl
historie tréninků


Zwift  (Android 7.0+/ iOS 9.0+) a pomocná aplikace Zwift Companion (Android 7.0+/ iOS 9.0+) pro ovládání stroje z mobilu

trénink formou hry ve 3D virtuálním prostředí
nastavení cílů a vytvoření tréninkového plánu
možnost komunikace s ostatními uživateli online
vytvořte si vlastního avatara, který vás bude na obrazovce zastupovat
aplikaci lze propojit s Apple Health, Strava, Training Peaks, Garmin Connect, Adidas Training, Map My Fitness, Today's Plan


Kinomap (Android 5.0+/ iOS 9.0+)

přednastavené trasy, ze kterých je přehráváno video
při volbě typu stroje zvolte ikonu běžeckého pásu, jako značku stroje vyberte inSPORTline a jako model T50i
aplikace je zpoplatněná


vyzkoušejte kompatibilitu aplikací s vaším mobilním zařízením předem
pro správnou funkci aplikací mějte povolené a zapnuté WiFi, Bluetooth a GPS (určování polohy) a povolena všechna oprávnění, která aplikace vyžaduje; se strojem se párujte až v aplikaci, nikoliv v nastavení Bluetooth mobilního zařízení
inSPORTline není vývojářem zmíněných aplikací a nepřejímá zodpovědnost za případné chyby či nekompatibilitu aplikací (v případě problémů jsme však ochotni pomoct)


protiskluzové bezpečnostní nášlapy
široký výběr programů a 15 úrovní zátěže
bezpečnostní klíč
držák na tablet nebo smartphone (maximální úhlopříčka 10")
USB slot (pro nabíjení mobilních zařízení nebo přehrávání MP3 souborů z USB flash disků - nepodporuje přehrávání ze smart zařízení) a audio jack (3,5 mm)
kvalitní reproduktory
HRC program, který automaticky reguluje zátěž tak, abyste dosáhli cílové tepové frekvence
Easy Fold System: jednoduchý a efektivní pístový mechanismus umožňuje velmi snadné rozložení i složení pásu jednou rukou
Silent Motion Technology:


34542 CZK


Více informací v Insportline.cz