Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Lávové kameny inSPORTline River Stone 6-8 cm - 3ks

Historie ceny
Datum Cena v CZK
3.1.2023 299
25.10.2021 349

Lávové kameny inSPORTline River Stone 6-8 cm - 3ks

Hřejivé kameny, střední velikost, vhodné na ruce či paže, matný vzhled, hladký povrch, nepravidelný tvar, kvalitní ruční zpracování, blahodárné účinky na celý organismus.. Lávové kameny inSPORTline River Stone je malá sada 3 ks středních, přibližně 6-8 cm velkých, oblázků, které jsou vyrobeny ze sopečné lávy a vhodné k masáži celého těla. Termoterapie horkými lávovými kameny spojuje sílu tří elementů - země, ohně a vody, která způsobuje maximální uvolnění. Tlak teplých kamínků proniká hluboko do svalů a pomalu uvolňuje ztuhlost a napětí. Lávové kameny inSPORTline River Stone podporují krevní oběh, zlepšují regeneraci, vyzařují pozitivní energii, pomáhají při nespavosti a působí na energetické dráhy v těle. Bazalt (čedič) je magmatická hornina, je křehká a má střední tepelnou akumulační schopnost. Působení tohoto sopečného kamene navíc uvolňuje ztuhlé svaly, křeče, ulevuje od bolesti v kloubech, reguluje trávení a navozuje meditační stav. Tento střední rozměr se využívá především na ruce či paže, ale i na jiné části těla. 
Bazaltové (čedičové) kameny se nahřívají ve vodní lázni, obvykle na 40 až 55°C a postupně pokládají na tělo. Kameny nepálí a navozují hluboký pocit pohody a relaxace. Teplo kamenů a jejich energetická vibrace působí na meridiány vedoucí od konečků prstů na nohou a rukou, až ke všem vnitřním orgánům. Při různých zdravotních potížích, únavě a špatné koncentraci bývají tyto energetické dráhy zablokované a neprůchodné, tudíž energie nemůže tělem proudit. Hřejivá síla lávových kamenů tuto energii probouzí a umožní jí volný průtok. V neposlední řadě lávové kameny inSPORTline River Stone stimulují vnitřní orgány a v kombinaci s aromatickými olejíčky tvoří tzv. kamínkovou terapii, která působí blahodárně na celý organismus a duševní stav.Technický popis:

balení 3 ks kamenů
kvalitní přírodní materiál
ruční zpracování
velká odolnost
středně malá velikost
plochý a hladký povrch
nepravidelný tvar
střední tepelná akumulační schopnost
materiál: čedič (matný vzhled)
rozměr kamenů: cca 6 - 8 cm
hmotnost: 512 g
pro domácí i profesionální použití

 Účinky:

podporuje krevní oběh
zlepšují regeneraci
uvolňuje ztuhlé svaly, křeče
ulevuje od bolesti v kloubech
snižuje svalové napětí
harmonizuje energie
detoxikuje organismus
reguluje trávení
vyzařují pozitivní energii
navozuje meditační stav


Vysoká kvalita
Lávové kameny jsou vyrobeny ze sopečné lávy v přibližně 6 - 8 cm velikosti a proto se zpracovávají ručně. Výsledným efektem jsou hladké kamínky se středně vysokým hřejívým účinkem. Kameny River Stone se zpravidla nahřívají na 40 - 55°C a následně skládají na tělo, zejména ruce či paže. Nahřáté kamínky pak příznivě působí na ztuhlé svaly, křeče a ulevuje od bolesti. 


299 CZK


Více informací v Insportline.cz