Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Balónová židle inSPORTline G-Chair

Historie ceny
Datum Cena v CZK
3.1.2023 3090
25.10.2021 3490

Balónová židle inSPORTline G-Chair

Anatomické křeslo s opěrkou, 4 kolečka, protiskluzová úprava, odolná konstrukce, vyjímatelný míč, vhodné do kanceláří i domácností.. Křeslo s gymnastickým míčem inSPORTline G-Chair, neboli balónová židle, je ideálním řešením pro všechny, kteří tráví dlouhé hodiny v sedě, ať už v práci za počítačem nebo doma. Sezení na gymnastickém míči nutí ke správnému držení středu těla (polohu pánve a páteře), což vede k vzpřímenému posedu. Zároveň dochází k neustálému udržování rovnováhy, při kterém se zapojují hluboké stabilizační svaly.

Správný posed je velmi důležitý, protože eliminuje také stresové napětí, bolest zad, jednostranné zatížení páteře, migrény a jiné nepříjemnosti. Oproti sezení na samostatném míči je balónová židle výrazně bezpečnější, jelikož je zasazena do konstrukce, která je pevná a míč tak drží na jednom místě.

Bezpečnost sezení na balónovém míči je zásadní, proto je obohacen o řadu funkčních a bezpečnostních prvků. Samotná konstrukce je opatřena výškově nastavitelnou opěrkou, která ideálně fixuje bederní část a poskytuje pocit bezpečí. Pokud se chcete snadno pohybovat po místnosti jako s klasickým kancelářským křeslem, není to problém. Křeslo s gymnastickým míčem inSPORTline G-Chair disponuje čtyřmi kolečky, které lze i uzamknout a mít tak pohodlnou, pevně stojící židli. Míč je možné také z konstrukce vyjmout a využit jej i v rámci sportovních, relaxačních a rekonvalescenčních cvičení.

Dlouhé sezení v kanceláři už nemusí být pro vás a vaše tělo tak vyčerpávající. Balónová židle inSPORTline G-Chair zaručuje pohodlné a komfortní sezení nejen v práci, ale i u vás doma.Technický popis:


ideální křeslo pro dlouhodobé sezení
odolná a stabilní konstrukce
protiskluzová ochrana povrchu míče
transportní kolečka s možnosti uzamčení
možnost vyjmutí míče
opěrka s podporou bederní části, výškově nastavitelná
pumpička součástí balení
materiál konstrukce: polyethylen 
materiál míče: vysoce odolný PVC  
průměr míče: 49 cm
rozměry: š61 x d53 x v80 cm
výška základny od země: 24 cm
nosnost: 135 kg
hmotnost: 6,5 kg
vhodné pro výšku postavy: 155-185 cm
vhodné pro domácí i kancelářské využití


 

Funkce:


automaticky nutí k správnému držení středu těla
dochází k neustálému udržování rovnováhy
zapojuje hluboké stabilizační svaly
eliminuje stresové napětí a bolest zad
zabraňuje jednostrannému zatížení páteře
předchází špatným návykům při sezení jako na klasické židli
snižuje riziko migrény
samostatný míč lze využít i při relaxačních a rekonvalescenčních cvičeních


 
 

Odolná a pojízdná konstrukce


Základem balónové židle je podstava, která je vyrobena z prvotřídního PE materiálu. Ten zaručuje vysokou odolnost a tím i dlouholetou životnost. Židle je doplněna o čtyři kolečka, která jsou uzamykatelná. Můžete si tak zvolit pojízdnou, nebo pevně stojící, balónovou židli inSPORTline. 






 
Nastavitelná opěrka


Pro maximální pohodlí při sezení disponuje balónová židle nastavitelnou opěrku. Ta sahá do oblasti bederní část, kde vytváří maximální fixaci. Optimální výšku opěrky lze nastavit pomocí kolečka na trupu konstrukce. Stejně tak je možné u balónové židle inSPORTline nastavit i sklon opěrky.


3088 CZK


Více informací v Insportline.cz